Kohteessa esittely su 20.10.klo. 15:30 - 16:00 .

Katajaharjuntie 6 B, Lauttasaari, Helsinki

Velaton myyntihinta454 000 € Myyntihinta: 454 000 €
Käyttöönottovuosi1960
Pinta-ala
67 m2
3h, k, kh

Tervetuloa tutustumaan tähän kauniiseen ja täysin muuttovalmiiseen kotiin Katajaharjuntielle!

Tämä siististi ja huolella pidetty koti on saanut modernin ilmeensä kattavassa remontissa, jossa keittiö on uusittu vastaamaan tämän päivän tarpeisiin A.S.Helsingön tyyliin. Kaikki seinä- ja kattopinnat on maalattu alle vuosi sitten, ja ne ovat puhtaat ja raikkaat. Keittiöön mahtuu mukavasti aamiaispöytä ja olohuoneen yhteyteen suurempikin ruokailukokonaisuus. Säilytystilaa on reilusti, vaatehuoneen lisäksi toisessa makuuhuoneessa on koko seinän leveydeltä liukuovikaapistoja.

Asunnossa on toimiva läpitalon pohjaratkaisu, jossa makuuhuoneet sijoittuvat eripuolille huoneistoa ja suuret ikkunat tuovat luonnonvaloa vuodenajasta riippumatta. Lasitetulla länsiparvekkeella nautit pilkahduksen merimaisemasta sekä ilta-auringon maalamasta taivaasta.

Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja suuret remontit on tehty ajallaan. Linjasaneeraus on valmistunut vuonna 2015, jolloin myös tämän huoneiston kylpyhuone on uusittu. Tällä hetkellä yhtiössä on käynnissä energiaremontti sekä kustannustehokkaan maalämmön käyttöönottoprojekti, joka on valmistumassa vuoden 2025 alkupuolella. Samalla yhtiöön asennetaan koneellinen poistoilmanvaihto ja lämmön talteenotto. Remontin myötä yhtiön energiankäyttö tehostuu, joka näkyy tulevaisuudessa edullisimpina asuinkustannuksina.

Hankkeen kustannusarvio tälle huoneistolle on n. 22 000 euroa, joka on mahdollista maksaa kertasuorituksena keväällä 2025 tai rahoitusvastikkeena kuukausittain.

Taloyhtiön tiloissa asukkaiden käytössä on sauna, pesutupa, pyörävarasto sekä taloyhtiön oma maksuton kuntoilutila. Jokaiselle huoneistolle kuuluu myös oma kellari- ja vinttikomero.

Tämän kodin sijainti on vertaansa vailla. Saarella on poikkeuksellisen kaunis lähiluonto, lähes kotiovelta lähtevät upeat ulkoilumaastot sekä merenrannan rantareitit. Lisäksi aivan vierestä löytyy monipuoliset urheilumahdollisuudet tarjoava Lauttasaaren urheilupuisto. Alueelta löytyy niin päiväkoteja kuin koulujakin.

Kulkuyhteydet ovat erinomaiset, Koivusaaren metrolle kävelet muutamassa minuutissa, useat bussireitit kulkevat aivan lähistöltä ja omalla autolla navigoit Länsiväylälle parissa minuutissa. Kauppakeskus Lauttiksen kattavat palvelut ovat noin kilometrin päässä ja keskustaan pääset vain vartissa. Lähikauppaan kävelee noin viidessä minuutissa.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan tähän kauniiseen kokonaisuuteen!

Myynti ja esittelyt;

Pia Lundenberg, p. 040 522 1967, pia.lundenberg@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
586120
Kohdetyyppi
Kerrostalo
Osoite
Katajaharjuntie 6 B, 00200 HELSINKI
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
3
Huoneet
3h, k, kh
Asuinpinta-ala
67 m2
Kokonaispinta-ala
67 m2
Käyttöönottovuosi
1960
Kerros
2/4
Hissi
Kyllä
Sauna
Ei
Parveke
On , lasitettu
Ikkunat ja näköalat
Lasitettu parveke, olohuoneen ikkuna sekä toisen makuuhuoneen ikkuna länteen, ilta-auringon suuntaan. Ei taloja vastapäätä. Toinen makuuhuone sekä keittiö itään Katajaharjuntien puolelle.
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hintatiedot

Myyntihinta
454 000,00 €
Neliöhinta
6 776,12 €
Hoitovastike
375,20 €/kk
Yhtiövastike yht
375,20 €/kk
Vesimaksu
19,00 €/hlö/kk

Vesimaksu 19,00 €/hlö/kk, saunamaksu 12,00 €/kk, autopaikka 17,00 €/kk. Vesimaksun peruste: Vesiennakkomaksu. Yhtiön kaikissa asuinhuoneistoissa on huoneistokohtaista kulutusta mittaavat vesimittarit. Mittarit luetaan vuosittain tilikauden lopussa, jolloin ennakkomaksut tasataan todellisen kulutuksen mukaisesti ja osakkaille lähetetään toteutuneesta kulutuksesta riippuen, joko hyvityslasku tai lasku. Taloyhtiölaajakaista sisältyy hoitovastikkeeseen. Autopaikka kylmä 10 €/kk. Autopaikka sähköauto 20 €/kk. Ostaja ottaa vastatakseen nyt myytävälle huoneistolle myöhemmin jyvitettävän ja kohdistettavan osuuden yhtiön energiaremonttilainasta. Urakka rahoitetaan enintään 25 vuoden takaisinmaksuajalla ja enintään 760.000,00 euron lainalla. Hallitus valtuutetaan tarvittaessa perimään enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike tai jättää perimättä yhden kuukauden hoitovastike. Hallitus valtuutetaan tarvittaessa perimään enintään kahden kuukauden ylimääräinen rahoitusvastike mikäli korko nousee arvioitua enemmän.

Varustus

Keittiö

Jääkaappipakastin, erillisuuni, liesitaso, induktioliesi, liesituuletin aktiivihiilisuodattimrlla (Ikea)., astianpesukone integroitu, kaapistot, kiinteät valaisimet led-nauha keittiön välitilassa. As Helsingön vuonna 2017 uusittu keittiö, Siemensin kodinkoneilla.

Pesutilat

Kylpyhuone, suihku, suihkuseinä kääntyvät 2 kpl, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet. Rättipatteri. Allaskalusteet uusittu 09/2024.

Säilytystilat

Vaatehuone, kellari, vintti

Materiaalit

Keittiö: harmaa vinyylilankku, seinät maalattu maalarinvalkoinen G497. Olohuone: tammilankkulaminaatti, seinät maalattu maalarinvalkoinen G497. Makuuhuone 1: tammilankkulaminaatti, seinät maalattu, maalarinvalkoinen G497, tehosteseinä nefriitti N494. Makuuhuone 2: tammilankkulaminaatti, seinät maalattu, maalarinvalkoinen G497 ja tehosteseinä nefriitti N494. Kylpyhuone: kokonaan laatoitettu. Eteinen: tammilankkulaminaatti, seinät maalattu maalarinvalkoinen G497. Katot maalattu: maalarinvalkoinen G497.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Katajaharjuntie 6
Isännöitsijä
Kiinteistö-Tahkola Vantaan toimipiste, Jutta Välimaa, jutta.valimaa@kiinteistotahkola.fi
Kiinteistönhuolto
Huoltoyhtiö
Asuinhuoneistoja
35
Liikehuoneistoja
2
Liikehuoneistojen pinta-ala
67 m2
Autopaikat
13 kpl
Taloyhtiössä on
Sauna, talopesula, kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, pyörävarasto, askarteluhuone, väestösuoja, kaapeli-TV, yhteisantennijärjestelmä, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan, kuntoiluhuone, taloyhtiölaajakaista DNA Welho 10M/10M

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Muu
Kattotyyppi
Harja
Kattomateriaali
Pelti
Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö. Ylimääräinen yhtiökokous 23.4.2024 päätti käynnistää energiaurakat laajuudessa: Maalämpö, koneelliseen poistoilmaan siirtyminen ja poistoilman lämmön talteenotto.
Lämmönjakojärjestelmä
Vesikiertoinen patterilämmitys
Ilmanvaihtojärjestelmä
Painovoimainen. Ylimääräinen yhtiökokous 23.4.2024 päätti käynnistää energiaurakat laajuudessa: Maalämpö, koneelliseen poistoilmaan siirtyminen ja poistoilman lämmön talteenotto.
Energialuokka
Ei energiatodistusta
Lisätietoa energiatodistuksesta
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa. Yhtiöltä löytyy energiatodistusluonnos.

Tehdyt korjaukset

1990 Lämmönvaihdin uusittu 1993 Asuntojen ikkunat uusittu 2003 Jäteasema Molok rakennettu 2006 Ulko-ovet uusittu 2006 LVV-putkistojen kuntotutkimus 2008 Vesikatto huoltomaalattu 2010 Kevyt kuntoarvio 2011 Vesikatto kunnostettu ja maalattu 2014-2015 Linjasaneeraus 2014-2015 Sähkö- ja tietojärjestelmät uusittu 2015 Ikkunoihin asennettu korvausilmaventtiilit (rakoventtiilit) 2015 IV-kanavien nuohous 2016 Leikkikalusteiden uusiminen 2016 Porraskäytävien seinien tasoitus ja maalaus 2017 Taloyhtiölaajakaista, DNA 2017 Pihan puuston kuntotutkimus 2018 Huoltomaalattu liiketilojen ovet ja ikkunat sekä niiden puitteet ja portaikkojen kaiteet 2020 Julkisivun pesu ja home-, sammal- ja jäkäläsuojaus 2020 Tuuletus- ja tamppausparvekkeiden kuntokartoitus 2020 Pihasuunnitelman tilaus 2021 Uusien pihapuiden istutus 2022 Peltikaton saumojen korjaus (kuristusmenetelmällä) 2023 Tuuletus- ja tamppausparvekkeiden paikkakorjaukset. Asunnon remontit: Keittiöremontti ja kiinteät vaatekaapit uusittu 2017, makuuhuoneen ja olohuoneen väliin asennettu lasiliukuovi. Kaikissa huoneissa katot ja seinät maalattu 2024. Kylpyhuoneen altaan ja allaskaapin uusiminen 2024.

Suunnitellut korjaukset

Ylimääräinen yhtiökokous 23.4.2024 päätti käynnistää energiaurakat laajuudessa: Maalämmitys, koneelliseen poistoilmaan siirtyminen ja poistoilman lämmön talteenotto. Urakka rahoitetaan enintään 25 vuoden takaisinmaksuajalla ja enintään 760.000,00 euron lainalla.

Muut tiedossa olevat korjaukset

Käynnissä oleva energiaremontti (ylimääräinen yhtiökokous päätös 23.4.2024) 2024 Energiaremontit: Siirtyminen kaukolämmöstä maalämpöön ja painovoimaisesta ilmanvaihdosta koneelliseen ilmanvaihtoon sekä poistoilman lämmön talteenottoon. 2025 Suunniteltu Porraskäytävien tasojen lattialaattojen uusiminen 2025 Suunniteltu Autotallin ovien ulkopaneelien huoltomaalaus Asunto-osakeyhtiölain mukaisen hallituksen kirjallisen selvityksen yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitotarpeista seuraavan viiden vuoden aikana tarkoitus on, että hallitus esittää arvionsa kunnossapitotöitä, jotka voivat vaikuttaa osakehuoneiston käyttämiseen tai siitä aiheutuviin kustannuksiin. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään aina yhtiökokouksessa erikseen. Kunnossapitotarveselvitys päivitetään vuosittain.

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
3 158 m2
Omistus
Oma

Lisätiedot

Asuntokaupan yhteydessä huoneiston mittarilukemat on ilmoitettava isännöitsijätoimistoon tasauslaskutusta varten. Mikäli myyjä/ostaja ei lue mittareita itse, voi mittarien lukemisen pyytää huoltoyhtiöstä, joka toimittaa ne isännöitsijätoimistoon tasauslaskutusta varten.

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Hanki kotisi
kokoinen vakuutus

Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Pohja

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

Mikonkatu 13, HELSINKI

010 255 5900 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!