Kohteessa ensiesittely su 27.10.klo. 16:00 - 16:30 .

Puistokatu 6 a A, Keskusta, Turku

Velaton myyntihinta329 000 € Myyntihinta: 286 078 €
Käyttöönottovuosi1965
Pinta-ala
108 m2
5h, k, kph, wc, 4parv

Tervetuloa ylimmän kerroksen kotiin! Puistokatu 6a sijaitsee Turun keskustassa Puistokadun ja Eerikinkadun kulmassa. Kyseessä on ylimmän kerroksen ainutlaatuinen päätyhuoneisto, jossa ei ole seinänaapureita. Asunnossa on viisi huonetta, keittiö, linjasaneerauksen yhteydessä uusitut tilava, ikkunallinen kylpyhuone-wc sekä erillinen wc eteisessä. Tässä kodissa on runsaasti tilaa ja se mukautuu helposti erilaisiin elämäntilanteisiin. Asunto sopii hyvin isollekin perheelle, se taipuu hyvin etätyöhön ja antaa tarvittaessa mahdollisuuden omaan rauhaan. Koulut ja päiväkodit sekä julkisen liikenteen pysäkit ovat lähellä. Kauppatorille ja -halliin on noin kilometrin matka, samoin pääkirjastoon, yhteen turkulaisista suosituimmista paikoista. Läheiselle Aurajoen rannalle Kaupunginteatterin ja Wäinö Aaltosen museon naapuriin rakentuu parhaillaan kauan odotettu musiikkitalo Fuuga. Teatterisilta johtaa suoraan näiden palvelujen äärelle. Urheilupuiston tarjonta koko perheelle, kesäteattereineen on myös aivan kävelymatkan päässä. Asunto on alkuaan muodostettu kahdesta huoneistosta. Eteisestä on ovella erotettavissa oma kulku kahteen makuu-, työhuone- tai lastenhuoneeseen, joissa on myös oma ovi. Tämä mahdollistaa hyvin etätyön tai vaikkapa omaa rauhaa opiskelijalle tai perheen teineille. Erilliseen keittiöön mahtuu hyvin pöytä neljälle henkilölle. Oviaukko viereiseen ruokailuhuoneeseen mahdollistaa joustavan siirtymisen aterioimaan isommallakin joukolla. Keittiön kaapistot ja lattia on uusittu linjasaneerauksen yhteydessä vuonna 2019. Ruokailuhuoneesta on käynti kahdesta parvekkeesta yhdistetylle isolle, lasitetulle parvekkeelle, josta on laajat näkymät Puistokadun yli itään. Kaksi muuta parveketta ovat makuuhuoneiden jatkeena, niistä on sivuttaisnäkymä myös joen suuntaan. Taloyhtiössä on toteutettu monia mittavia remontteja, mm. perinteinen linjasaneeraus ja hissiremontti. Linjasaneerauksen yhteydessä on myös uusittu yhtiön viihtyisät saunatilat. Asukkaiden käytettävissä ovat kylmäkellari, vinttivarasto sekä hyvin toimiva talopesula kuivaushuoneineen ja mankeleineen. Kaapeli-tv sekä tietoliikenneyhteys mahdollistavat sujuvan arjen. Pihalla on lasten leikkialue, viihtyisä istuinryhmä ja istutuksia. Yhtiön autopaikat jaetaan jonotusperiaatteella. Puistokatu 6a on sijainniltaan erinomainen. Kävelyetäisyydellä ovat sekä Turun monimuotoinen kulttuuritarjonta että jokirannan monet ravintolat ja nähtävyydet. Tämä koti on valmis vastaanottamaan uudet asukkaansa! Ota yhteyttä ja varaa aika esittelyyn, niin pääset tutustumaan lähemmin. Kohdetta välittää Kirsi Kivimäki, p.050 478 3158 tai kirsi.kivimaki@op.fi.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
585937
Kohdetyyppi
Kerrostalo
Osoite
Puistokatu 6 a A, 20100 TURKU
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
5
Huoneet
5h, k, kph, wc, 4parv
Asuinpinta-ala
108 m2
Kokonaispinta-ala
108 m2
Käyttöönottovuosi
1965
Yleiskunto
Tyydyttävä
Kerros
6/6
Hissi
Kyllä
Sauna
Ei
Parveke
On , lasitettu
Parvekkeen kuvaus
Huoneistossa on neljä parveketta, joista yksi, kahdesta yhdistetty on lasitettu.
Ikkunat ja näköalat
Huoneistossa on ikkunoita kolmeen ilmansuuntaan.
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hintatiedot

Myyntihinta
286 078,41 €
Velaton hinta
329 000,00 €
Lainaosuus
42 921,59 €
Neliöhinta
3 046,30 €
Hoitovastike
453,60 €/kk
Rahoitusvastike
432,00 €/kk
Yhtiövastike yht
885,60 €/kk

Vastikeperuste: jyvitetyt neliöt. Autopaikkavuokra 30€/kk. Saunamaksu 4€/krt. Vesimaksu kulutuksen mukaan: kylmä vesi 3,71€/m3, lämmin 8,91€/m3.

Varustus

Keittiö

Jääkaappi, pakastekaappi 3 kpl, keraaminen liesi, liesikupu, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.

Pesutilat

Kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkukaappi, peilikaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.

Säilytystilat

Vintti, jäähdytetty kellari

Materiaalit

Keittiö: Vinyylilattia, seinät maalattu. Olohuone: Linoleum-lattia, seinät tapetoitu. Makuuhuone 1: Linoleum-lattia, seinät maalattu. Makuuhuone 2: Linoleum-lattia, seinät maalattu. Makuuhuone 3: Linoleum-lattia, seinät maalattu. Kylpyhuone: Kokonaan laatoitettu. Eteinen: Linoleum-lattia, seinät maalattu. Wc: Kokonaan laattaa.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Puisto-Eerikki
Isännöitsijä
Varsinais-Suomen Isännöintitalo, Esko Lämsä, puh. 0207229970, esko.lamsa@isannointitalo.fi
Kiinteistönhuolto
Huoltoyhtiö
Asuinhuoneistoja
32
Liikehuoneistoja
3
Liikehuoneistojen pinta-ala
247 m2
Autopaikat
15 kpl, 15 kpl
Taloyhtiössä on
Sauna, talopesula, kuivaushuone, mankeli, jäähdytetty kellari, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, pyörävarasto, askarteluhuone, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan, tekniset tilat, muut varastotilat

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Betoni
Kattotyyppi
Harja
Kattomateriaali
Pelti
Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö
Lämmönjakojärjestelmä
Vesikiertoinen patterilämmitys
Ilmanvaihtojärjestelmä
Koneellinen poisto lämmön talteenotolla.
Energialuokka
F 2013
Lisätietoa energiatodistuksesta
Viimeinen voimassaolopäivä 31.12.2024. Uusi todistus on jo tilattu isännöitsijän toimesta.

Tehdyt korjaukset

2000: Parvekesaneerauksia suoritettu. 2005: Rakennuksen perustusten parannus. Toteutettu aita Eerikinkadun puolelle. Jätepiste uusittu ja piha asfaltoitu. 2007: Putkistojen kuntotutkimus suoritettu. 2008: Lämmönsiirrin uusittu. 2009: Pystyviemärit puhdistettu. 2010: Peltikatto uusittu. 2012: Lämmitysjärjestelmän tasapainotus ja säätö. 2014: Ikkunat, parvekkeiden ovet ja porraskäytävien ulko-ovet uusittu. Asennettu automatiikka porraskäytävien ulko-oviin. 2016: Asuinhuoneistojen ulko-ovet (kerrostaso-ovet) uusittu. Polkupyörien säilytysalue uusittu. Poistoilmalämmön talteenottojärjestelmä asennettu. 2017: Poistoilmakanavat nuohottu. 2018: Linjasaneeraushankkeen hankesuunnitelma valmistunut. Puistokadun puoleiset salaojat korjattu ja lisätty pumppu. 2019: Linjasaneeraushanke toteutettu (ns. perinteinen). Lukitusjärjestelmä uusittu (iLoq). Taloyhtiölaajakaista (DNA). Piha-alueen kameravalvontajärjestelmä asennettu. 2020: Hissien uusiminen. Sähkökäyttöisten ajoneuvojen latauskartoitus. 2023: Pelastussuunnitelma päivitetty ja VSS-tarvikkeet uusittu, tila tarkastettu. Kylmiön kompressori uusittu. Meneillään olevat taloudellisesti merkittävät korjaustoimenpiteet: Pihan pienimuotoisia parannuksia.. Asunnon remontit: Kylpyhuoneen ja wc:n uudistus linjasaneerauksen yhteydessä 2019, osakas uusi keittiön v.2019, seiniä maalattu vuosien mittaan.

Muut tiedossa olevat korjaukset

Hallituksen näkemys taloudellisesti merkittävistä korjaustoimenpiteistä lähitulevaisuuden aikana, käyty läpi varsinaisessa yhtiökokouksessa 23.4.2024: 2024: Energiatodistuksen päivitys, kustannusarvio 1000€. 2024: Eerikinkadun puolella aidan jatkaminen, kustannusarvio 10.000€ 2024: Pihan pienimuotoisia parannuksia, kustannusarvio 4000€ 2024-2025: Palovaroitinjärjestelmän täydennykset huoneistoissa, lakimuutos 1.1.2024, 2030: Elementtisaumojen korjauksia, parvekejulkisivuilla, sisäpihan julkisivujen maalaus tai rappaus (kustannusarvio riippuen laajuudesta, esim. lisäeristetäänkö?), kustannusarvio 100.000-400.000€. 2030: Sähkö-/hybridiautojen latausmahdollisuus (tilannekartoitus ennen investointipäätöstä), kustannusarvio 40.000€

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
1 663 m2
Omistus
Oma

Lisätiedot

Ostaja on tietoinen siitä, että omistusoikeuden rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään tulee hakea Maanmittauslaitokselta kahden (2) kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirioituksesta. Samalla paperinen osakekirja tulee toimittaa Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Mahdollisessa DIAS kaupassa ostajan pankki toimii hakemuksessa asiamiehenä. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista ja osakekirjan mitätöinnista aiheutuvista kustannuksista. Ostaja on tietoinen, että hänellä on oikeus osallistua yhtiön yhtiökokoukseen ja käyttää siellä ääni- ja puheoikeutta sekä käyttää muita osakkeenomistajalle yhtiössä kuuluvia oikeuksia vasta sen jälkeen, kun hänet on rekisteröity osakkeenomistajaksi Maanmittauslaitoksen osakehuoneistorekisteriin. Rekisteröinnin on oltava valmis viimeistään yhtiökokousta edeltävänä päivänä. Myyiä (eli osakeluetteloon merkitty osakkeenomistaja) voi valtuuttaa ostajan osallistumaan yhtiökokoukseen ja käyttämään siellä ääni- ja puheoikeutta sekä valtuuttaa ostajan käyttämään muita osakkeenomistajalle yhtiössa kuuluvia oikeuksia. Ostaja maksaa varainsiirtoveron 1,5% kaupanteossa velattomasta kauppahinnasta. Vastuu osakkeenomistajien jälkikäteen rakentamien huoneistokohtaisten parvekelasien, ilmalämpöpumppujen tai muiden kuin yhtiön alkuperäiseen varustukseen kuuluvien laitteistojen korjaamisesta, kunnossapidosta, niistä aiheutuneista ylimääräisistä kustannuksista ja mahdollisista vahingoista kuuluu kyseiselle osakkeenomistajalle.

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Hanki kotisi
kokoinen vakuutus

Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Pohja

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Turku OP Koti Turun Seutu Oy LKV

Brahenkatu 11 G, TURKU

010 2569 118 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!