Puhelin: 050 478 3158 Matkapuhelin: 050 478 3158 kirsi.kivimaki@op.fi

Kirsi Kivimäki

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT
Kielitaito: englanti, ruotsi
Koulutus: LKV, KiaT
Puhelin: 050 478 3158 Matkapuhelin: 050 478 3158 kirsi.kivimaki@op.fi

Seitsemättä vuotta kiinteistövälittäjänä yhdistettynä monipuoliseen taustaani on antanut minulle työkalut jokaisen asiakkaan yksilölliseen kohtaamiseen. Osaan luoda ratkaisut, jotka sopivat juuri asiakkaan tilanteeseen ja tarpeeseen. Perustan työni rehellisyyteen, avoimuuteen ja siihen, että jokainen ansaitsee parhaan mahdollisen palvelun kaupan koosta riippumatta. Olen työskentelytavoiltani luotettava, asiantunteva ja pidän asiakkaan edun aina ykkösenä. Työkaverini kuvaavat minua systemaattiseksi, tuloksia aikaansaavaksi, eteenpäin pyrkiväksi, sympaattiseksi ja iloiseksi.

Työssäni tärkeää on saada asiakkaille tunne vaivattomasta matkasta ja paneudunkin yksityiskohtiin huolella. Olen puhelias, helposti lähestyttävä ja puhun asiat mielellään suoraan. Tämän piirteen tuon mukanani synnyinseudultani Pohjanmaalta, kenties myös sisukkuus juurtaa juonensa sieltä.

Osaan myös luoda mielikuvia siitä, miltä asiakkaan uusi koti voisi näyttää. Tässä auttaa monien vuosien työskentely sisustusalalla sekä taitoni hahmottaa tiloja. Sisustaminen on edelleen yksi suurimmista intohimoistani.

Vapaa-ajallani olen aktiivinen liikkuja ja harrastan muun muassa sulkapalloa ja padelia. Vaikka tällä hetkellä minulla ei ole omaa lemmikkiä, on aina iloinen yllätys, jos asiakkaan luona on iloinen hännänheiluttaja vastassa.

Olen valmiina auttamaan sinua löytämään unelmiesi kodin tai myymään nykyisen kotisi. Yhdessä teemme asuntokaupastasi sujuvan ja miellyttävän kokemuksen!

TurkuOP Koti Turun Seutu Oy LKV

Brahenkatu 11 G 20100 TURKU

Asiakaspalautteet

Ota yhteyttä

Turku -
OP Koti Turun Seutu Oy LKV
Vastaanottaja:
Kirsi Kivimäki
Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.