Kohteessa ensiesittely la 19.10.klo. 11:00 - 11:20 .

Kruutinkuja 2 B, Finninmäki, Tampere

Velaton myyntihinta179 000 € Myyntihinta: 178 878 €
Käyttöönottovuosi1984
Pinta-ala
69 m2
2h, k, rt, tkh, s, kph/wc, erill.wc, 2x ter, var

TAKKAHUONEELLINEN RIVITALOKAKSIO

* etu- ja takaterassi * pesuhuone saneerattu v. 2018 * taloyhtiöllä oma tontti * kaukolämpö * huoneistossa takka

Tässä on mainio vaihtoehto rivitalokolmiolle. Huoneiston 69 m2 tarjoavat hulppeat tilat kaksiolle.

KODIN TILAT

Kodissa tilat jakautuvat kahteen kerrokseen. Yläkerrasta löytyvät keittiö, ruokailutila, olohuone ja erillinen WC. Ruokailutilasta on käynti suurelle, itään avautuvalle takaterassille, jossa aamukaffet on mukava nauttia kesäisin. Olohuoneesta taas on käynti länteen avautuvalle parvekkeelle. Pohjakerroksesta löytyvät makuuhuone, takkahuone, sauna, pesuhuone/WC ja tilava eteinen. Huolitellun sisäänkäynnin yhteydessä on toinen, pienempi terassi sekä kylmä ulkovarasto.

Vuonna 2018 saneerattu pesuhuone on sävymaailmaltaan valko-harmaa ja 2014 osittain uudistettu keittiö valoisan valkoinen. Huoneisto on kauniissa, täysin muuttovalmiissa kunnossa.

TALOYHTIÖ

Asunto Oy Finninkallio on vuonna 1984 käyttöön otettu, kaukolämmöllä lämpiävä, 32 asuinhuoneistoa käsittävä yhtiö. Jokaiselle huoneistolle on korvamerkitty yksi ovellinen ja sähköpistokkeellinen autokatospaikka. Suurista saneerauksista vesikatteet on uusittu vuonna 2004-2005 sekä ikkunat ja ovet 2017-2018. Sähkö-, antenni- ja telesaneeraus on ollut suunnitelmissa muutamia vuosia, mutta sitä on siirretty eteenpäin. Yhtiössä ei ole päätöstä saneerauksen ajankohdasta tai tietoa tulevista kustannuksista.

ALUE

Finninmäki sijaitsee Lukonmäen ja Kaukajärven välissä. Alue on rivi- ja omakotitalovaltainen ja hyvin suosittu. Monipuoliset ulkoilumaastot oikeastaan ympäröivät Finninmäkeä, esim. talvisin hiihtoladulle on vain noin 500 metrin matka.

Esittelen tätä kaunista kotia erittäin mielelläni! Varaa oma yksityisesittelyaikasi välittäjältä, niin käydään yhdessä tutustumassa paikan päällä.

Tervetuloa ihastumaan!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
585305
Kohdetyyppi
Rivitalo
Osoite
Kruutinkuja 2 B, 33710 TAMPERE
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
2
Huoneet
2h, k, rt, tkh, s, kph/wc, erill.wc, 2x ter, var
Asuinpinta-ala
69 m2
Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Huoneiston todellinen pinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Hinta ei ole pinta-alaperusteinen.
Kokonaispinta-ala
69 m2
Käyttöönottovuosi
1984
Yleiskunto
Hyvä
Kerros
1-2/2
Hissi
Ei
Sauna
Kyllä
Parveke
On
Parvekkeen kuvaus
Parvekkeen alaosa on maitolasia, yläosa lasittamaton.
Ikkunat ja näköalat
Olo- ja makuuhuoneen sekä parvekkeen ilmansuunta on länteen ja näkymät sisäpihalle. Keittiö ja ruokailutila avautuvat itään ja takaterassille.
Vapautuminen
Viim. 2 kk kaupanteon jälkeen

Hintatiedot

Myyntihinta
178 878,45 €
Velaton hinta
179 000,00 €
Lainaosuus
121,55 €
Neliöhinta
2 594,20 €
Hoitovastike
210,40 €/kk
Rahoitusvastike
61,91 €/kk
Yhtiövastike yht
272,31 €/kk
Vesimaksu
23,00 €/hlö/kk

Vesimaksu 23,00 €/hlö/kk, autopaikka 30,00 €/kk, tietoliikenneyhteysmaksu 8,82 €/kk. Vesimaksun perusteena on käyttäjien määrä. Yhtiössä sekä hoitovastikkeen että rahoitusvastikkeen määräytymisen perusteena käytetään osakelukumäärien suhdetta (huoneiston B13 osakelukumäärä on 2630). Yhtiön maksuvalmius on tilinpäätöstietojen 2023 mukaan hyvä. Pääomavastiketieto on 1.10.2024 päivätyn isännöitsijäntodistuksen mukainen. Korkojen muutokset saattavat vaikuttaa yhtiön keräämän pääomavastikkeen suuruuteen.

Varustus

Keittiö

Keittiötä on remontoitu 2014. Tällöin uusittiin kaapistot, työtasot ja kodinkoneita. Keittiön varustukseen kuuluu jääkaappipakastin (uusittu n. 2020), erillisuuni, induktiotaso, liesituuletin hormiin, integroitu astianpesukone (kapea 45 cm), kaapistot, kiinteät valaisimet. Ruokailutilasta on käynti takaterassille.

Pesutilat

Saunaa ja kylpyhuonetta on remontoitu v. 2018 myyjän toimesta taloyhtiön valvonnassa (asbestikartoitusta ei ole tehty). Tällöin poistettiin vanhat laatat ja kuivatettiin tilaa. Asennettiin uusi lattiakaivo, vesieriste, sähköinen lattialämmitys, uudet laatat ja kalusteet. Saunassa on sähkökiuas. Kylpyhuoneen varustuksena on suihku, kääntyvät suihkuseinät, pesuallas ja alalaatikot, peilikaappi valolipalla, wc-istuin, pesukoneliitäntä, vesikiertoinen pyyhekuivain ja sähköinen lattialämmitys. Yläkerran erillisen WC:een varustukseen kuuluu wc-istuin, pesuallas, kylpyhuonekaapisto ja -laatikosto, peilikaappi valolipalla, avohylly ja sähköinen pyyhekuivain. Sähköinen lattialämmitys alakerrassa eteisessä takkahuoneessa ja kylpyhuoneessa.

Säilytystilat

Ulkovarasto, kaapistot

Materiaalit

LATTIAT: Keittiö: laatta Ruokailutila: tammiparketti Olohuone: tammiparketti Makuuhuone: tammiparketti Takkahuone: laatta Sauna: laatta Kylpyhuone: laatta WC yläkerta: maalattu laatta Eteinen: laatta SEINÄT: Keittiö: maalattu + välitila laatta Ruokailutila: maalattu Olohuone: maalattu/tapetti Makuuhuone: maalattu Takkahuone: paneeli Sauna: paneeli Kylpyhuone: laatta WC yläkerta: maalattu laatta Eteinen: maalattu lasikuitutapetti

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Finninkallio
Isännöitsijä
Isännöitsijätoimisto Tampereen KV-Isännöinti Oy, Kissanmaankatu 9, 33520 Tampere. Isännöitsijä Kari Mäkelä p. 0407761396
Kiinteistönhuolto
Huoltoyhtiö
Asuinhuoneistoja
32
Autopaikat
32 kpl
Taloyhtiössä on
Urheiluvälinevarasto, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Betoni
Kattotyyppi
Harja
Kattomateriaali
Huopa
Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö
Lämmönjakojärjestelmä
Vesikiertoinen patterilämmitys
Ilmanvaihtojärjestelmä
Koneellinen poisto
Energialuokka
D 2018
Lisätietoa energiatodistuksesta
Rakennuksen laskennallinen energiatehokkuuden vertailuluku eli E-luku 167 kWh/brm²/vuosi

Tehdyt korjaukset

Huoltorakennuksen ja asunnon AI maanpaineisten ulkoseinien veden ja lämmöneristäminen 2003. Vesikatteiden uusinta, maanpaineseinien kosteuskartoitus 2004-2005. Ilmanvaihtokanavien nuohous, maanpaineseinien kosteuskartoitus 2006. Elementtisaumojen uusinta 2009. Lämmitysjärjestelmän muoviputkien vaihto 2010. Lämmitysverkoston jakotukkien, linjasäätöventtiileiden ja patteritermostaattien uusinta, paluupuolen sulkuyhdisteiden vaihto ja lämmitysverkoston tasapainotus 2011. Yläpohjan lisälämmöneristäminen, vanhojen WC-istuimien uusiminen 2014, antenni-, sähkö- ja televerkon uusinnan suunnittelu 2014. Postilaatikoiden uusinta, kuntoarvion laadinta 2015. Autokatosten maalaus, tontin raja-aitojen uusinta, ilmanvaihtokanavien nuohous 2016. Ikkunoiden ja ovien uusinta 2017-2018. Autokatoksen ja pylväsvalojen valaisimien uusinta, kaukolämpökeskuksen uusinta 2019. Parvekekaiteiden metalliosien huoltomaalaus, parvekekaiteen muuttaminen lasikaiteeksi 2021. Vesikatteen puhdistus, huippuimurin turvakytkimien sadehattujen asennus, läpivientien tiivistys, reunapeltien kiinnitys ja vesikourujen puhdistus 2023.. Asunnon remontit: Keittiötä on remontoitu 2014 edellisen asukkaan toimesta. Tällöin uusittiin kaapistot, työtasot ja kodinkoneita. Saunaa ja kylpyhuonetta on remontoitu 2018 nykyisen omistajan toimesta taloyhtiön valvonnassa (asbestikartoitusta ei ole tehty). Tällöin poistettiin vanhat laatat ja kuivatettiin tilaa. Asennettiin uusi lattiakaivo, vesieriste, sähköinen lattialämmitys, uudet laatat ja kalusteet. Makuuhuoneen ja eteisen kaapistojen ovet on vaihdettu liukuoviksi, olohuoneeseen asennettu kaapisto, erillisen WC:n lattia- ja seinälaatat maalattu, portaikon kaiteet maalattu 2018.

Suunnitellut korjaukset

Yhtiö ei ole tehnyt päätöksiä tulevista saneerauksista.

Muut tiedossa olevat korjaukset

Hallituksen kirjallisen korjaustarveselvityksen 2024 mukaan korjaustarpeet seuraavien viiden vuoden aikana: Huippuimurin moottorin vaihtoja. Sähkö-, antenni ja tietojärjestelmien saneeraus. Asfalttialueen korjaus sähkö-, antenni- ja tietojärjestelmäsaneerauksen yhteydessä. Piha kaivetaan auki kaapeleiden asennuksen vuoksi. Sadevesiviemärien ja salaojien kunnostus pihan kaivamisen yhteydessä. Sokkelien ruosterautojen korjaus ja laastipaikkaukset. Sokkelin vesieristyksen korjaus. Jätekatoksen tukimuurin kunnostaminen. Piha-aitojen uusintaa, puuosien huoltomaalausta. Vesieristeiden uusintaa huoneistoremonttien yhteydessä. Käyttövesiputkien kuntotutkimus. Kunnossapitotarveselvitykseen kirjatut korjaustarpeet eivät ole päätöksiä. Niiden kustannuksista ja toteutuksesta päättää yhtiökokous.

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
6 655 m2
Omistus
Oma

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut: K-Market Lukonmäki n. 0,2 km Kaukajärven S-Market ja K-Supermarket n. 1,6 km Turtolan kauppakeskus (Citymarket, Jysk, Sotka, Puuilo, Apteekki) n. 1,9 km Duo kauppakeskus n. 2,0 km Postin palvelupiste K-Market Lukonmäki 0,2km Kaukajärven kirjasto n. 1,1 km Kaukajärven terveysasema n. 2 km. Koulut: Kaukajärven koulu, 0.-9. lk, n. 1,1 km. Päiväkoti: Lukonmäen päiväkoti n. 0,2 km. Hiihtoladut, Hervannan ladusto n. 0,5 km Kebab pizzeria n. 0,2 km. Liikenneyhteydet: TKL linjan 4 pysäkki km 0,3 km, linjat 9/19 pysäkki 0,8 km, linja 17, poikkikulkuliikenne Yrjöläntietä Linnainmaa-Tays n. pysäkki 0,3 km

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Hanki kotisi
kokoinen vakuutus

Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Tampere OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

Hämeenkatu 12, TAMPERE

010 254 6800 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!