Puiretintie 54, Suomusjärvi, Salo

Velaton myyntihinta149 000 € Myyntihinta: 149 000 €
Käyttöönottovuosi1977
Pinta-ala
65 m2
3h, k, kph, s, yläkerran aulatila

Ympärivuotiseen käyttöön remontoitu vapaa-ajan kiinteistö kalaisan Enäjärven välittömässä läheisyydessä. Persoonallinen lähes kokonaisuudessaan remontoitu vapaa-ajan rakennus pihasaunoineen ja varastorakennuksineen. Kiinteistöllä sähköliittymä ja porakaivo. Tontilta matkaa yhteiselle ranta-alueelle vain 200 m, jossa nurmialuetta kesän aktiviteeteille, sauna, kaksi laituria sekä mahdollisuus pitää venettä. Hyvä tie perille, E18 Lahnajärven liittymästä 15 min ajomatka Puiretintielle. Pääkaupunkiseudulta noin tunnin ajomatka kiinteistölle.

Täydellisen muodonmuutoksen kokenut vapaa-ajan rakennus, joka onnistuneesti arkkitehdin suunnittelemana laajennettu ja muutettu eristysten osalta ympärivuotiseen käyttöön soveltuvaksi. Alakerrassa tupa varaavalla takalla ja ilmalämpöpumpulla, toinen makuuhuoneista ja eteistilat, joista käynnit etu- ja takapihalle. Rakennuksen laajennusosa käsittää keittiötilan runsaine kaapistoineen, tilavan kylpyhuoneen ja saunan sekä yläkerran makuuhuoneen ja aulatilan. Aulatila toimii loistavasti myös kolmantena makuuhuoneena. Yläkerran yhteydessä parveke, josta näkymät Enäjärven suuntaan. Takapihalla viihtyisä pihasauna katettuine terasseineen sekä puu-/tarvikevarastoineen. Kiinteistöllä ns. kantovesi, jossa vesi ohjattu porakaivosta letkulla rakennukseen.

Kiinteistön käytössä oleva yhteinen ranta-alue rajoittuu Enäjärveen. Enäjärvi on järvi Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa Lohjan ja Salon alueella entisten Sammatin, Karjalohjan ja Suomusjärven kuntien rajalla. Se on kaunis ja monimuotoinen järvi, joka on myös tunnettu kalaisuudestaan. Enäjärven laaja vesialue sopii loistavasti veneilystä ja kalastamisesta kiinnostuneille.

Lähimmät palvelut Salon Suomusjärven Kitulan taajamassa, missä mm. kauppa ja kylmäasema noin 10 km ajomatka. Salon keskustan palveluihin noin 39 km. Kiinteistöltä Lahnäjärven E18 moottoritieliittymään noin 11 km. Espoon kehä 1 noin 83 km, alle tunnin ajomatka. Hyvä tie perille saakka.

Myynti Tino Salminiemi Puh 044 7701 335 tai tino.salminiemi@op.fi

Tulen mielelläni esittelemään tätä vapaa-ajan kohdetta yksityisesittelynä, soita niin sovitaan aika. Myös muut 6 välittäjämme ovat käytössäsi tämän kohteen myynnissä

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
585189
Kohdetyyppi
Vapaa-ajan asunto
Osoite
Puiretintie 54, 25410 SUOMUSJÄRVI
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
3
Huoneet
3h, k, kph, s, yläkerran aulatila
Asuinpinta-ala
65 m2
Vanhan osan kerrosala 36 m² ja laajennuksen kerrosala 42,5 m², kerrosala yhteensä 78,5 m². Kerrosala 78,5 x 0,85 jolloin asuintilojen pinta-ala noin 65 m².
Kokonaispinta-ala
79 m2
Käyttöönottovuosi
1977
Yleiskunto
Hyvä
Kerros
Sauna
Kyllä
Vapautuminen
Nopeasti

Hintatiedot

Myyntihinta
149 000,00 €
Kiinteistövero
350 €/vuodessa

Sähkö: kokonaissähkönkulutus 3000 kWh/v. Puhtaanapito: 85,00 €/vuosi, yhteinen jätepiste. Tiemaksut: 105,00 €/vuodessa. Kiinteistövero: 350 €/vuodessa. . Kokonaissähkönkulutus ollut 2500 - 3000 kwh/vuosi. Alueen yhteisen jätepisteen vuosimaksu 85,00 €. Tiemaksut 105,00 €/vuosi. Kiinteistövero 350 €/vuosi.

Varustus

Keittiö

Jenkkikaappi, erillisuuni kiertoilma, liesitaso induktiotaso, mikroaaltouuni integroitu, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali laminaatti, varaus astianpesukoneelle 60 cm. Onnistuneesti toteutettu Kruunukalusteen suunnittelema keittiöt. jossa reilusti kaapistoja ja laskutilaa. Hyvällä maulla toteutettu kokonaisuus. Tuvassa paikka ruokapöydälle.

Pesutilat

Sauna + pihasauna, sähkökiuas mahdollisuus puukiukaaseen, kylpyhuone, peilit, lattialämmitys, kiinteät valaisimet, varaus pyykinpesukoneelle ja wc-istuimelle, puulämmitteinen vesipata. Tilavat kauttaaltaan kaakeloitu kylpyhuone ja siistikuntoinen sauna sähkökiukaalla (mahdollisuus myös puukiukaaseen). Saunassa sähkökiuas ja kylpyhuoneessa sähkötoiminen lattialämmitys. Takapihalla Biolan kompostikäymälä.

Säilytystilat

Kellari, ulkovarasto, puuvarasto, tarvikevarasto

Materiaalit

Keittiö: seinät paneeli/sis.levy, lattia kovapuu/mäntylauta. Olohuone: seinät maalattu/mäntylauta, lattia hiottu/maalattu mäntylauta. Makuuhuone 1: seinät maalattu/mäntylauta, lattia hiottu/maalattu mäntylauta. Makuuhuone 2: seinät mäntypaneeli, lattia kovapuu/mäntylauta. Sauna: seinät paneeli/sisustustiili, lattia laatta. Kylpyhuone: seinät kaakeli, lattia laatta. Eteinen: seinät maalattu/mäntylauta, lattia hiottu/maalattu mäntylauta. Yäkerran aulatila: seinät mäntypaneeli, lattia kovapuu/mäntylauta.

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Puu. Rakennuksessa puurunko ja julkisivumateriaalina puupaneeli. Julkisivulaudoitus uusittu ja maalattu laajennuksen yhteydessä. Samalla uusittu Ikkunalaudat ja ikkunasmyygit. Laajennusosassa lattiaeristeenä 300 mm Finnfoam ja vanhassa 100 mm vanha villa. Seinärakenteissa eristeenä 200 mm villa ja katto 300 mm villa.
Kattotyyppi
Harja
Kattomateriaali
Pelti. Harja/Pelti. Peltikatot uusittu remontin yhteydessä 2019. Classic saumakatto, piiput pellitetty.
Lämmitysjärjestelmä
Sähkö. Tuvassa varaava vuolukivitakka. Takka asennettu 2017. Lisäksi ilmalämpöpumppu, joka uusittu syksyllä 2023 (wifi valmius käynnistämiseen).
Lämmönjakojärjestelmä
Sähköpatterilämmitys. Huoneissa patterit ja kylpyhuoneessa sähkötoiminen lattialämmitys.
Ilmanvaihtojärjestelmä
Painovoimainen.Kylpyhuoneessa poistopuhallin.
Energialuokka
Ei energiatodistusta
Lisätietoa energiatodistuksesta
Kohteelle ei lain mukaan tarvitse hankkia energiatodistusta

Tehdyt korjaukset

Vapaa-ajan rakennuksen laajennus, lopputarkastus tehty 5 /2019. Laajennus käsittää kellaritilan, keittiön, saunan, kylpyhuoneen ja yläkerrassa olevat "2" huonetta sekä parvekkeen. Ulkolaudoitus uusittu (kuusi ja ulkoverhous paneeli + maalattu), uusittu myös vanhalle puolelle). Laajennuksen kaikki ikkunat: 3 x lämpölasit, seinät 200 mm villa ja katto 300 mm villa, lattiat kovapuu mäntyä ja 300 mm Finfoam eristeenä. Ilmalämpöpumppu uusittu syksyllä 2023. Vanhan osan seinät mäntylautaa, maalattu valkoiseksi 2021 ja lattiat mäntyä, hiottu ja ja maalattu ruskeiksi 2021. Vanhan osan seiniin asennettu uudet eristeet 200 mm ja kattoon 300 mm niiden uusimisen yhteydessä. Keittiö uusittu kokonaisuudessaan laajennuksen yhteydessä. Tuvan varaava takka asenettu 2017.

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
1 011 m2
Omistus
Oma
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeus
120 m2
Lisätietoja maapohjasta
Vapaa-ajan rakennuksen kerrosala 78 m² ja erillisen saunarakennuksen 9 m². Käytetty rakennusoikeus 87 m².

Rantaoikeudet

Ranta
Osuus vesialueisiin
Lisätiedot
Yhteiskäyttöalue rantasaunoja ja muuta rantailua varten. Alueella pieni sauna, kaksi laituria sekä mahdollisuus pitää venettä. Yhteinen hoitovastuu käyttäjillä (nurmikko jne). Osuus yhteisiin vesialueisiin mm. Enäjärvi.
Rannan suunta
Etelän suuntaan.
Vesistön tyyppi
Järvi
Vesistö
Enäjärvi
Rannan kuvaus
Enäjärvi on kaunis ja monimuotoinen järvi, joka on myös tunnettu kalaisuudestaan. Enäjärven laaja vesialue sopii loistavasti veneilystä ja kalastamisesta kiinnostuneille.

Vesi ja viemäröinti

Vesijohto
Kyllä
Käyttövesi
Porakaivo.
Lisätietoa käyttövedestä
Porakaivon pumppu, putket ja vikavirtakytkin uusittu 6/ 24. Omistajat käyttäneet juomavetenä, veden laatua ei ole tutkittu.
Viemäri
Kyllä
Lisätietoa viemäristä
Vapaa-ajan rakennuksen harmaat vedet alapihalla olevaan saunakaivoon ja maasuodattamoon.
Lisätietoa kunnallistekniikasta
Kiinteistöllä ns. kantovesi, jossa vesi ohjattu rakennuksiin letkulla. Jätevesihuolto järjestelmänä saunakaivo maasuodattamolla.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut: Lähimmät palvelut Salon Suomusjärven Kitulan taajamassa, missä mm. kauppa ja kylmäasema noin 10 km ajomatka. Salon keskustan palveluihin noin 39 km. Kiinteistöltä Lahnäjärven E18 moottoritieliittymään noin 11 km. Espoon kehä 1 noin 83 km, alle tunnin ajomatka. Hyvä tie perille saakka. Laidikkeen yleinen hiekkaranta noin 1km päässä. Kaupan kohteella oikeus yhteiseen Enäjärveen rajoittuvaan ranta-alueeseen, minne matkaa kävellen reilu 200 m. Rannassa pieni sauna, kaksi laituria ja mahdollisuus pitää venettä. Alueen hoitovastuu käyttäjillä (nurmikko jne). Enäjärvi on kaunis ja monimuotoinen järvi, joka on myös tunnettu kalaisuudestaan. Enäjärven laaja vesialue sopii loistavasti veneilystä ja kalastamisesta kiinnostuneille. Laidikkeen yleinen hiekkaranta noin 1km etäisyydellä. Liikenneyhteydet: Hyvät tieyhteydet Helsingin ja Turun suuntaan.

Lisätiedot

Ympärivuotiseen käyttöön soveltuva vapaa-ajan rakennus aurinkoisella tontilla kohtuullisella etäisyydellä pääkaupunkiseudulta. Yhteiselle ranta-alueelle saunoineen ja laitureineen matkaa vain 200 m. Lähes kokonaisuudessaan remontoitu vapaa-ajan rakennus kahdella makuuhuoneella, uusitulla keittiöllä sekä remontoidulla kylpyhuoneella ja saunalla. Edukseen erilaisessa rakennuksessa asuintilat kahdessa kerroksessa. Pihapiirissä lisäksi pihasauna ja tarvittavia varastorakennuksia.

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Mökkivakuutus
vapaa-ajan asunnolle

Tutustu Pohjola Mökkivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Salo OP Koti Lounaismaa Oy

Turuntie 7, SALO

010 256 1310 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!