Sauruntie 645, Teijo, Salo

Velaton myyntihinta39 000 € Myyntihinta: 39 000 €
Käyttöönottovuosi1996
Pinta-ala
40 m2
Tupa, keittiö, 2mh, parvitila, eteinen, wc

Mielenkiintoinen kiinteistökokonaisuus Teijon kansallispuiston kainalossa. Pitkään käyttämättä ollut tila kaipaa erähenkistä perhettä pelastajakseen. Kiinteistöllä jämerästä hirrestä tehty vapaa-ajan rakennus, erillinen hirsirakenteinen saunarakennus ja autokatos-/varastorakennus sekä toinen pienempi hirsirunkoinen saunarakennus. Noin 10 vuotta käyttämättä olleet rakennukset vaativat korjausta ja tontti huolenpitoa. Kiinteistö rajoittuu Teijon kansallispuistoon upeine maisemineen, järvineen ja luontopolkuineen. Tilalla ei ole vesi- eikä sähköliittymää. Sähkö on aikanaan tuotettu aurinkokeräimillä ja aggregaatilla ja reilun hehtaarin kokoiselta tontilta löytyy kaksi lähdettä. Kokonaisuus vapautuu uudelle omistajalle kaupanteossa.

Vuonna 2015 perustettu Teijon kansallispuisto käsittää yhteensä 34 hehtaaria luontoa ja on kuin Suomi pienoiskoossa, merenrantaa, suomaisemaa, metsiä, järviä, kallioita. Kaupan kohde sijaitsee lähellä Nenustan aluetta kansallispuiston itäreunalla. Nenustan alueelta löytyy kangasmaastoja ja kalliomaisemia sekä läheinen Hamarijärvi. Läheiselle Vähäjärven yleiselle uimapaikalle tulee matkaa 3,5 km ja Teijon Mathildedalin monipuoliset palvelut sijaitsevat 12 km etäisyydellä.

Jämerästä hirrestä rakennetusta vapaa-ajan rakennuksesta löytyvät tupa harjaan saakka auki olevalla sisäkatolla ja massiivisella takalla. Keittiössä tilaa pienelle ruokapöydälle ja varusteina puuhella leivinuunilla. Alakerrassa lisäksi pieni makuuhuone kaminalla, eteinen ja wc-tila. Tuvasta rappuset yläkerran tiloihin, jossa tilava makuuhuone ja parvitila nukkumista varten. Rakennuksen käyttämättömyys näkyy, mutta tilat ovat siistittävissä ja korjattavissa. Pihapiirissä erillinen varastorakennus autokatoksella ja varastotilan alla olevalla kellarilla, rakennus vaatii korjausta lattiarakenteiden osalta. Kiinteistöllä lisäksi kaksi hirsirunkoista saunarakennusta, joista toisen yhteydessä pieni pukeutumistila ja kierreportaat yläkerran parvihuoneeseen.

Teijon Mathildedalin monipuolisiin palveluihin noin 12 km. Lähin kauppa Teijon kyläkauppa 5 km.

Myynti Tino Salminiemi Puh 044 7701 335 tai tino.salminiemi@op.fi

Tulen mielelläni esittelemään tätä vapaa-ajan kohdetta yksityisesittelynä, soita niin sovitaan aika. Myös muut 6 välittäjämme ovat käytössäsi tämän kohteen myynnissä.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
584984
Kohdetyyppi
Vapaa-ajan asunto
Osoite
Sauruntie 645, 25570 TEIJO
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
3
Huoneet
Tupa, keittiö, 2mh, parvitila, eteinen, wc
Asuinpinta-ala
40 m2
Vapaa-ajan rakennus: kerrosala 1 krs. 38 m2 ja 2 krs. 13 m2. Rakennusala 48 m2 (Tietolähde: rakennuspiirrustukset sekä Digi- ja väestötietovirasto). Alakerrassa tupa, keittiö, makuuhuone, eteinen ja wc. Yläkerrassa isompi makuuhuone ja parvitila.
Kokonaispinta-ala
50 m2
Käyttöönottovuosi
1996
Yleiskunto
Välttävä
Kerros
Sauna
Kyllä
Vapautuminen
Heti

Hintatiedot

Myyntihinta
39 000,00 €
Kiinteistövero
421,52 €/vuosi 2024

Kiinteistövero: 421,52 €/vuosi 2024. . Kiinteistöllä sähkö on tuotettu aikanaan aurinkokeräimillä tai aggregaatilla. Aurinkokeräimet ja aggregaatti ovat vanhoja ja niiden toimintakunnosta myyjällä ei ole tietoa. Ostajaa kehotetaan uusimaan sähköjärjestelmä. Tilalla kaksi lähdettä, joiden veden juomakelpoisuudesta ei ole tietoa. Tiemaksuja ei ole peritty.

Varustus

Keittiö

Kaapistot, puuhella, pesuallas. Keittiö omana tilanaan, jossa paikka pienelle ruokapöydälle.

Pesutilat

Sauna erillinen saunarakennus, puukiuas, erillinen wc. Erillinen saunarakennus, jossa sauna ja omalla sisäänkäynnillä varustettu oleskelutila takalla, josta kierreportaat yläkerran parvitilaan. Saunaan vesi kantamalla/letkulla läheisestä lähteestä. Kiukaan yhteydessä vesipata, veden lämmitykseen Kiinteistöllä lisäksi toinen saunarakennus, jota tiettävästi ei ole käytetty (ei ole lopputarkastettu).

Säilytystilat

Kellari, ulkovarasto

Materiaalit

Keittiö: seinät hirsi, lattia lauta. Olohuone: seinät hirsi, lattia lauta. Makuuhuone 1: seinät hirsi, lattia lauta. Makuuhuone 2: seinät hirsi, lattia lauta. Eteinen: seinät hirsi, lattia lauta. Wc: seinät hirsi, lattia lauta. Parvitila: seinät hirsi, lattia lauta.

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Hirsi. Rakennuksessa hirsirunko.
Kattotyyppi
Harja
Kattomateriaali
Pelti. Alkuperäinen peltikatto, jonka muovipinnoite osin irronnut.
Lämmitysjärjestelmä
Puu. Tuvassa takka, keittiössä puuhella ja makuutilassa kamina. Piiput nuohottu ja tarkastettu syyskuussa 2024.
Lämmönjakojärjestelmä
Muu
Ilmanvaihtojärjestelmä
Painovoimainen.
Energialuokka
Ei energiatodistusta
Lisätietoa energiatodistuksesta
Kohteelle ei lain mukaan tarvitse hankkia energiatodistusta

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
1,2 ha
Omistus
Oma
Tie perille
Kyllä

Vesi ja viemäröinti

Vesijohto
Ei
Käyttövesi
Tilalla kaksi lähdettä..
Lisätietoa käyttövedestä
Lähteiden veden laadusta ei ole tietoa.
Viemäri
Ei
Lisätietoa viemäristä
Kiinteistöllä aikanaan tehty selvitys jätevesijärjestelmästä. Kiinteistön pinta-alasta yli puolet pohjavesialuetta. Ostajaa kehotetaan kääntymään jätevesiasioissa Salon kaupungin ympäristönsuojeluntarkastajan puoleen. Piirustuksissa toisessa saunarakennuksessa uponor saunakaivo (varmaa tietoa kaivosta ei ole).
Jätevesihuolto
Selvitys.
Jätevesi-selvitys tehty
Ei
Lisätietoa kunnallistekniikasta
Aikanaan vesi tuotu lähteistä aggregaatti/pumppu/letkulla rakennuksiin.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut: Kiinteistöltä matkaa Salon keskustaan noin 23 km, Perniön palveluihin kauppoineen noin 13 km ja Mathildedalin Teijon monipuolisiin palveluihin noin 12 km. Lähin kauppa Teijon kyläkauppa 5,5 km. Suurista kaupungeista lähimpänä noin tunnin ajomatkan etäisyydellä Turku ja Helsingistä kiinteistölle ajaa alle kahdessa tunnissa. Kiinteistö rajoittuu Teijon kansallispuistoon. Vuonna 2015 perustettu Teijon kansallispuisto käsittää yhteensä 34 hehtaaria luontoa ja on kuin Suomi pienoiskoossa, merenrantaa, suomaisemaa, metsiä, järviä, kallioita. Kaupan kohde sijaitsee lähellä Nenustan aluetta kansallispuiston itäreunalla. Nenustan alueelta löytyy kangasmaastoja ja kalliomaisemia sekä läheinen Hamarijärvi. Vähäjärven yleinen uimaranta 3,5 km. Liikenneyhteydet: Hyvät tieyhteydet Salon, Turun, Tammisaaren ja pääkaupunkiseudun suuntaan.

Ajo-ohjeet

Salosta päin tullessa Perniöntietä kohti Perniötä, käännytään oikealle Sauruntielle (tienviitta Teijo 10 km). Ajetaan 6,4 km kohti Teijoa, kunnes tienviitta (Läänin kuljetus) oikealle. Sauruntieltä hyväkuntoinen hiekkatie kiinteistölle, jota ajetaan 1,3 km, kaupan kohde tien toiseksi viimeisella tontilla oikealla.

Lisätiedot

Mielenkiintoinen kiinteistö kokonaisuus Teijon kansallispuiston kainalossa. Pitkään käyttämättä ollut tila kaipaa erähenkistä perhettä pelastajakseen. Kiinteistöllä jämerästä hirrestä tehty vapaa-ajan rakennus, erillinen hirsirakenteinen saunarakennus, varastorakennus-/autokatoksella sekä toinen pienempi hirsirunkoinen saunarakennus. Noin 10 vuotta käyttämättä olleet rakennukset vaativat korjausta ja tontti huolenpitoa. Kiinteistö rajoittuu Teijon kansallispuistoon ja sen pinta-alasta reilu puolet on pohjavesialuetta. Tilalla ei ole vesi- eikä sähköliittymää. Sähkö on aikanaan tuotettu aurinkokeräimillä ja aggregaatilla. Tontilla kaksi lähdettä, joiden veden laatua ei ole tutkittu.

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Mökkivakuutus
vapaa-ajan asunnolle

Tutustu Pohjola Mökkivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Pohja

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Salo OP Koti Lounaismaa Oy

Turuntie 7, SALO

010 256 1310 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!