Lavusjärventie 3, Ristiina, Mikkeli

Velaton myyntihinta239 000 € Myyntihinta: 239 000 €
Käyttöönottovuosi2001
Pinta-ala
64 m2
Tupakeittiö, mh, ph, s

Tämä asuintalo/mökkikohde täyttää vaativatkin toiveet ympärivuotiseen mökkeilyyn tai asumiseen liittyen. Kohde on varsinainen rauhan tyyssija, jossa sielu lepää ja maailman murheet unohtuvat. Paikka on ollut saman suvun omistuksessa koko ajan, ja juuri sen oikean ja mieluisan tontin etsimiseen käytettiin aikanaan pari vuotta. Asuinrakennuksessa normaalin keittiön mukavuudet eli juokseva vesi, viemäröinti ja astianpesukone. Lisäksi vesi-wc, sauna ja kylpyhuone, jossa liitäntä pyykinpesukoneelle. Tilavassa tupakeittiössä lisälämmitystä antaa varaava takka sekä ilmalämpöpumppu, joka tarjoaa myös viilennystä helteisille keleille. Samassa tilassa on yksi makuuhuone, mutta tuvassa on hyvin tilaa vaikka vuodesohvalle. Kiinteistön piha-alueella lisänä vierasaitta, jossa mahtuu majoittumaan neljä henkilöä. Talon tilavalla ja aurinkoisella terassilla on mukavasti tilaa ruokailla, nauttia paljun lämpöisestä vedestä kesät talvet tai muuten vain istuskella ja seurustella sohvaryhmän äärellä. Alempana rannassa on perinteisempi mökkisauna, grillimaja sekä tilava laiturialue, jossa voi istuskella omassa rauhassa vaikka kirjaa lukien. Lounaaseen avautuva ranta- ja terassialue on aurinkoinen pitkin päivää ja kerrassaan upea ilta-auringon kylpiessä taivaanrannalla. Muutoinkin mökin laaja pihapiiri tarjoaa omaa rauhaa isommallekin porukalle tehdä ja touhuta mieluisia asioita. Pihalla on tilaa useamman auton parkkeerata ja pistoke sähkö/hybridi auton lataukseen. Lisäksi yhden auton autokatos/varastotila. Kohde sijaitsee Lavusjärven rannalla, Mikkelin kaupungissa aivan Ristiinan taajaman läheisyydessä. Ristiinaan voi polkaista vaikka pyörällä reilun kolmen kilometrin matkan ja käydä nauttimassa vohveli- tai lettukahvit sataman rannassa. Järvi kuuluu Vuoksen vesistöön ja on kooltaan reilut 38 ha kokoinen. Ranta kivi/sorapohjainen. Kiinteistö on rekisteröity virallisesti ympärivuotiseen asumiseen tarkoitetuksi paikaksi, joten se voi toimia myös pääasiallisena kotina. Tämän kohteen omistajan ei siten tarvitse hankkia erillistä mökkiä, kun saa samassa kaupassa molemmat, kodin ja mökin niin halutessaan. Kohteessa on myös jäljellä olevaa rakennusoikeutta.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä, niin lähden näyttämään kohdetta sinulle paikan päälle! Pia Hiltunen, puh. 050 331 3135 tai pia.hiltunen@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
584955
Kohdetyyppi
Vapaa-ajan asunto
Osoite
Lavusjärventie 3, 52300 RISTIINA
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
2
Huoneet
Tupakeittiö, mh, ph, s
Asuinpinta-ala
64 m2
Piirustusten mukaan rakennusala 64 m2. Kuisti 20 m2.
Kokonaispinta-ala
76 m2
Käyttöönottovuosi
2001
Kerros
Sauna
Kyllä

Hintatiedot

Myyntihinta
239 000,00 €
Kiinteistövero
417,88 €/vuosi

Sähkö: kulutuksen mukaan 6000 kWh/v. Vesi ja jätevesi: 400 €/2 sakokaivon tyhjennystä. Puhtaanapito: 150 €/vuosi. Tiemaksut: -. Kiinteistövero: 417,88 €/vuosi. .

Varustus

Keittiö

Jääkaappipakastin, sähköliesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali laminaatti.

Pesutilat

Sauna, puukiuas, kylpyhuone, suihku, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.

Materiaalit

Keittiö: lattia:vinyylilankku seinät:maalattu. Olohuone: lattia:vinyylilankku seinät:maalattu (tapetti alla). Makuuhuone 1: lattia:vinyylilankku seinät:tapetti. Sauna: lattia:laatta seinät:puupaneeli. Kylpyhuone: lattia:laatta seinät:laatta.

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Puu
Kattotyyppi
Harja
Kattomateriaali
Pelti. Lumiesteet kulkureiteillä.
Lämmitysjärjestelmä
Sähkö. Varaava takka ja kiukaan tulipesä, joka lämmitetään tuvan puolelta.
Lämmönjakojärjestelmä
Sähköpatterilämmitys
Ilmanvaihtojärjestelmä
Painovoimainen.
Energialuokka
C 2018
Lisätietoa energiatodistuksesta
Voimassa 2.9.2034.

Tehdyt korjaukset

Kylpyhuoneen silikonisaumat lattioihin uusittu 2024, vesieritys on olemassa ja tehty aikanaan rakentaessa. Keittiökalusteet ja taso uusittu 2021. Lattiat uusittu 2021. Sisäkatto ja seinät maalattu 2021 olohuone-keittiöalueelle. Etuterassi rakennettu päämökin eteen 2018 ja palju asennettu 2019. Rantaan rakennettu terassi 2017. Kulkusillat ja portaat rantaan tehty vuonna 2010. Rantasaunan pesutilan lattia uusittu 2022.

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
0,5 ha
Omistus
Oma
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeus
258 m2
Lisätietoja maapohjasta
Mikkelin kaupunki. Rakentaminen Mikkelin kaupungin rakennusjärjestyksen mukaan.

Rantaoikeudet

Ranta
Oma ranta
Lisätiedot
696-430-876-1 osakkuus 0,008650
Rannan pituus
noin 55 m
Rannan suunta
Lounas
Vesistön tyyppi
Järvi
Vesistö
Lavusjärvi

Vesi ja viemäröinti

Vesijohto
Kyllä
Käyttövesi
Porakaivo.
Viemäri
Kyllä
Lisätietoa viemäristä
Saostuskaivot 3 kpl 850 ltr/kpl. Imeytyskenttä harmaavesille.
Jätevesihuolto
Saostuskaivo.
Jätevesi-selvitys tehty
Kyllä

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut: ruokakauppa 4,2 km, kirjasto 4,2 km, terveysasema 4,2 km. Rautakauppa 4,3 km Jäteasema 4,2 km Kuntosali 4,3 km Ravintolat ja kahvilat 4,3-4,5 km Apteekki 4,3 km.

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Mökkivakuutus
vapaa-ajan asunnolle

Tutustu Pohjola Mökkivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Pohja

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Mikkeli OP Koti Itä-Suomi Oy LKV

Porrassalmenkatu 19, MIKKELI

010 258 8545 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!