Matkapuhelin: 050 331 3135 pia.hiltunen@op.fi

Pia Hiltunen

Myyntineuvottelija KED
Kielitaito: englanti
Matkapuhelin: 050 331 3135 pia.hiltunen@op.fi

Olen tullut kotiin, OP Kotiin!

Minulla on pitkä kokemus erilaisista viestintään, markkinointiin ja sisustussuunnitteluun liittyvistä tehtävistä sekä yrittäjyydestä. Koen kiinteistövälitysalan olevan mainio jatkumo työuraani ja yrittäjämäinen asenteeni auttaa minua tekemään parhaani asiakkaan hyväksi.

Asun kahta kotia Mäntyharjulla sekä Kouvolan suunnalla. Mäntyharju, Pertunmaa, Ristiinan alue… Hienoja järvimaisemia kaikkialla, parasta Suomea viettää vapaa-aikaa tai asua rauhallisissa rantamaisemissa. Olen elämäni aikana asunut useita vuosia Mikkelissä, muualla Suomessa ja lisäksi vuoden Englannissa. Erilaista asumisen kokemusta minulla on siten runsain mitoin.

Sisustussuunnittelijan ammattitaitoni puolesta sekä vahvasti visuaalisena ihmisenä ja myyntineuvottelijan työni ohella, annan sinulle mielelläni myös vinkkejä kohteiden mahdollisiin muutostöihin ja pintaremontointiin liittyen, mikäli niin haluat.

Perheemme lapset ovat jo aikuisia ja nyt voimme nauttia mieheni kanssa täysin rinnoin mökkeilystä ja ulkoilusta cockerspanieli Fannin kanssa.

Oli kyseessä sitten asuntosi myynti- tai ostotoimeksianto, niin ota minuun yhteyttä joko tämän sivuston kautta tai puhelimitse, niin jutellaan lisää ja katsotaan miten voin sinua asuntoasioissasi auttaa. Lupaan, että kuuntelen sinua ja toiveitasi asiaasi huolella perehtyen.

MikkeliOP Koti Itä-Suomi Oy LKV

Porrassalmenkatu 19 50100 MIKKELI

Asiakaspalautteet

Ota yhteyttä

Mikkeli -
OP Koti Itä-Suomi Oy LKV
Vastaanottaja:
Pia Hiltunen
Myyntineuvottelija KED
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.