Seilikaari 3 G, Mankkaa, Espoo

Velaton myyntihinta 522 500 € Myyntihinta: 253 820 €
Käyttöönottovuosi 2025
Pinta-ala
116 m2
5H + K + S + KHH + VAR + TYÖTILA

TERVETULOA TONTTIESITTELYPÄIVÄÄN PAIKAN PÄÄLLE SU 15.9 KLO 12:00 -12:30!

NYT ENNAKKOMARKKINOINNISSA ASUNTO OY SEILIPUISTO 3 B - VALMISTUMINEN 10/2025 Asunto Oy Espoon Seilipuisto B rakentuu todelliselle unelmasijainnille aivan Vanhan Mankkaan puiston laidalle. Taloyhtiö pitää sisällään yhdeksän ihanteellista 75 -116 m2:n suuruista 3 - 5 huoneen pientalokotia erillis- ja paritaloissa. Seilipuisto on tuleva RS -kohde ja huoneistot ovat varattavissa nyt, ja muuttamaan pääsee arviolta 10/2025. ENERGIAYSTÄVÄLLISTÄ ASUMISTA SEILIPUISTOSSA Seilipuiston A -energialuokan kodeissa asut energiaystävällisesti. Huoneistot lämpiävät maalämmöllä ja lämmönjakotapana on vesikiertoinen lämmitys, joka tarjoaa kalustamiselle oivallisia vaihtoehtoja. Huoneistot on varustettu myös lämmöntalteenotolla ja siten asumiskustannukset ovat myös talouskukkarolle ystävälliset. RAUHALLINEN SIJAINTI VANHAN MANKKAAN PUISTON, KOULUJEN, PÄIVÄKOTIEN JA AKTIVITEETTIEN ÄÄRELLÄ Seilipuisto sijaitsee loistavalla ja suojaisalla paikalla Vanhan Mankkaan puiston kainalossa. Kävelymatkan päästä löytyy pääkaupunkiseudun kattavin urheilupuisto - Tapiolan urheilupuisto, josta löytyvät monipuoliset aktiviteetit koko perheelle jäähalleineen, pallokenttineen, urheiluareenoineen ja kuntosaleineen. Myös Tapiola Golfin golfkenttä kiertää läheltä kotiovea. Suurimpiin kauppakeskuksiin Tapiolan Ainoaan ja Iso Omenaan matka taittuu kätevästi vain 10 minuutissa.

Perheille Seilipuiston sijainti on mitä mainion yhteistä aikaa säästäen. Alueen ala -ja yläkoulut sijaitsevat lähellä alle puolen kilometrin säteellä ja näin koululaisen matkat taittuvat turvallisesti. Lähin päiväkotikin löytyy vain 10 minuutin kävelymatkan etäisyydeltä. Suojaisa taloyhtiön pihapiiri ja väljä ympäristö tarjoavat parhaat puitteet perheen pienempien temmellykseen. Mitä muuta voisi enää unelmien asuinpaikalta toivoa!

MAHDOLLISUUS LUNASTAA TONTTIOSUUS IKIOMAKSI Seilipuisto rakentuu valinnaiselle vuokratontille, jolloin sinulla on mahdollisuus lunastaa tonttiosuus omaksi alusta alkaen ja myöhemmin vuosittaisten lunastusajankohtien mukaan säästäen tontinvuokravastikkeessa. KOLME ERI SISUSTUSMAAILMAA JA YKSILÖLLISTÄ VALINNANVARAA Sisustusvaihtoehdoista on valittavana kolme eri näyttävää sisustusmaailmaa lattiamateriaaleihin, kylpyhuoneen materiaaleihin ja varustukseen. Lisäksi voit personoida omaa kotia ja valita exlusiivisempia materiaaleja ja varusteita osittain valikoidusti K-Raudan valikoimista muutoshinnoin ja muutostyöaikataulun mukaisesti. Huoneistoihin asennetaan laadukkaat Puustellin keittiöt Siemensin kodinkoneilla varustettuna. Saniteettitiloista ja saunoista löytyy lämminhenkistä sormipaneeli-pintaa ja saunat varustetaan tyylikkäästi peitetyillä lauteilla ja integroiduin kiukain. AUTOKATOSPAIKAT JA PIHAPAIKAT, OMA LÄMMIN VARASTO Taloyhtiössä on autopaikkoja yhteensä 11 kappaletta erillisinä osakkeina, joista neljä on erillistaloille osoitettuja katospaikkoja. Autopaikat on mahdollista varustaa sähköautolautauksella. Jokaisen huoneiston yhteyteen kuuluu 7 - 13 m2:n lämmin varasto. RAKENTAJANA PERINTEIKÄS JA VAKAVARAINEN RAKENNUSLIIKE - OSTAJALLE JOUSTAVAT MAKSUERÄT Asunto Oy Espoon Seilipuisto 3 B:n rakentaa pitkän kokemuksen omaava perinteinen rakentaja Rakennusliike Pohjonen Uusimaa Oy, jonka emoyhtiö Rakennusliike Pohjonen Oy on luottoluokitukseltaan AAA-luokan toimija ja jonka juuret juontavat kauas vuoteen 1983. Ostajalle kauppahintojen maksuerät ovat harvinaisen joustavat - voit halutessasi maksaa ensimmäisen kauppahintaerän 10% huoneistojen valmiusasteen ollessa vesikattovaiheessa ja loput vasta valmistumisvaiheessa. NOPEAN VARAAJA ETU Kun toimit viimeistään 15.9.2024, saat nopean varaajan etuna vaihtoehtoisina kolme varuste-etua kaupan päälle: 1) Auto sähkölataus, 2) Ilmalämpöpumppu asennettuna 3) Kodin turvajärjestelmä. UNELMISTA TOTTA Tee unelmistasi totta, ota meihin yhteyttä ja tee nopea varaus! Kysy myös samalla oma henkilökohtainen lainatarjous OP Uusimaasta https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/lainat-ja-asunnot/asuntolaina Myynti ja lisätiedot: Riitta-Liisa Korimo, YKV, LKV, LVV, puh. 045 664 6088, riitta-liisa korimo@op.fi ja Linda Arveli, OTM, LKV, LVV, puh. 050 520 4694, linda.arveli@op.fi Pyydä meidät samalla ilmaiselle oman kodin arviokäynnille. Saat meiltä räätälöidyn ja aikataulutetun kodinvaihtosuunnitelman Seilipuistoon muuttamiseksi. Kerromme myös, kuinka saat omasta kodistasi parhaimman kauppahinnan oikeassa myyntiajassa. Tervetuloa viihtymään Asunto Oy Espoon Seilipuistoon!

Katso kaikki vapaat asunnot tässä taloyhtiössä.

Siirry uudiskohdesivulle

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    584715
    Kohdetyyppi
    Erillistalo
    Osoite
    Seilikaari 3 G, 02180 ESPOO
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    5
    Huoneet
    5H + K + S + KHH + VAR + TYÖTILA
    Asuinpinta-ala
    116 m2
    Kts. yhtiöjärjestys.
    Kokonaispinta-ala
    129 m2
    Käyttöönottovuosi
    2025
    Yleiskunto
    Uusi
    Kerros
    1-2/2
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    Ei
    Ikkunat ja näköalat
    Ikkunoista on näkymät kaikkiin ilmansuuntiin (taloyhtiön pihalle ja omalle pihalle), pääasiallinen pihan ja terassin ilmansuunta on luode.
    Vapautuminen
    Arvio valmistumisesta on 10/2025 mennessä
    Hinta

    Velaton hinta

    522 500,00 €

    Myyntihinta

    253 820,09 €

    Lainaosuus

    268 679,91 €

    Neliöhinta

    4 504,31 € /m²

    Kohde on yhtiölainoitettu - lainaosuus 268 679,91 €

    Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

    Lisätietoa lainaosuudesta

    Lainan kokonaismäärä on 1.918.250,00 euroa, tasalyhennys ja laina-aika on 25 vuotta, josta lyhennysvapaata on kaksi vuotta rakennuksen valmistumisesta. Rahoitusvastike sisältää lyhennyksen ja koron. Korko on 3 kuukauden euribor 3,505% (29.8.2024) + marginaali vähintään 0,8%. Marginaalin tarkistus on kolmen vuoden välein ja todellinen viitekorko määräytyy lopullisen yhtiölainan ehtojen mukaisesti. Ostaja on velvollinen tutustumaan myyntiasiakirjoihin liitettyihin lainaehtoihin, mukaan lukien marginaalin korotusehdot. RS-pankki on OP Uusimaa.

    Vastikkeet

    Hoitovastike

    490,20 € /kk

    Rahoitusvastike

    1 909,00 € /kk

    Muu vastike

    1 135,00 € /kk

    Yhtiövastike yhteensä

    3 534,20 € /kk

    Lisää tietoa vastikkeista

    Ilmoitettu rahoitusvastike sisältää sekä koron että lyhennyksen. Pääomavastikkeen vastikeperusteena käytetään huoneistokohtaista osakelukumäärää. Pääomavastike sisältäen ainoastaan yhtiölainan koron noin 3,88€/osake/kk. Mikäli koko vuodelta peritään korot ja lyhennykset, on pääomavastikkeen suuruus 7,40€/osake/kk. Todellinen viitekorko määräytyy lopullisen yhtiölainan ehtojen mukaisesti. Lyhennyksen määrä perustuu rakennuttajan alustavaan taloussuunnitelmaan / 30.8.2024. Vastiketaso on arvio ensimmäiselle lyhennysvuodelle. Lainan lyhentämiseen tähtäävää pääomavastiketta voidaan alkaa kerätä aikaisemmin kuin lyhennysvapaa loppuu, jotta tarvittavat varat ovat yhtiön tilillä ensimmäisen lyhennyserän suoritushetkellä. Osakkaat vastaavat taloyhtiölainasta yhdessä, mikä viime kädessä voi johtaa muiden osakkeenomistajien maksuvastuuseen, jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä.​

    Muut maksut

    Hoitovastike 3,80€/m2 ja huoneisojen hoitovastikeperusteena on huoneiston kokonaisneliöt (huoneisto+varasto ja/tai työtila). Vesimaksut ovat huoneistokohtaisen kulutuksen mukaan. Autokatospaikan hinta on 12.000,00€ ja pihapaikan hinta on 7.000,00€. Autokatospaikkojen osalta vastikeperuste on 0,3*3,80€ ja pihapaikkojen osalta 0,2*3,80€ kerrottuna autopaikan pinta-alalla 12,8 m2. Autokatospaikkojen vastike on 14,59€/kk ja pihapaikkojen vastike on 9,73€/kk. Sähkölautauksellisten autopaikkojen vastike on kulutuksen mukaan.

    Varustus

    Keittiö

    KEITTIÖN KALUSTEET JA KODINKONEET Keittiöt varustetaan laadukkailla Puustellin keittiökalusteilla ja Siemensin kodinkoneilla erillisen suunnitelman mukaan. Kalusteväli laatoitetaan. Keittiön tasot ovat kvartsikivitasoja, joista on saatavana viisi eri sävyvaihtoehtoa. Ostajan on tutustuttava asuntokohtaisiin kalustekuviin kaupanteon yhteydessä. Huoneistojen havainnekuvat ovat visualisointikuvia ja ne saattaa sisältää lisähintaisia varusteluja.

    Pesutilat

    LVI KALUSTEET Sadesuihkut Damixa Silhout kromi. Keittiön hana Tapwell ARM984 kromi. WC -hanat Damixa Silhout 74030 kromi. WC -istuimet GBG 1500HF NAUTIC 2/4 C+ SC/QR. Tilavaraus pesukoneelle ja kuivausrummulle arkkitehtikuvien mukaisesti. Saatavilla myös muutoshinnoin vaihtoehtoisia lvi -varusteita valikoidusti (esim. musta/kultainen) K-Raudan katalogin mukaan.

    Säilytystilat

    Lämmin varasto.

    Materiaalit

    PARKETTILATTIAT Asuinhuoneiden lattiat ovat parkettia. Lattiamateriaalia ei asenneta kiintokalusteiden alle. Wc-, kylpyhuone- ja saunatilojen lattiat ovat laatoitettuja. SEINÄT JA KATOT Huoneistossa on maalatut kipisilevykatot. Olo- ja makuuhuoneiden, eteisten, wc:n ja keittiöiden seinät ovat maalipintaisia. Keittiöiden kalusteväli on maalattu. Huoneistossa on avoportaat, jossa on puurimakaiteet. KYLPYHUONE/WC/SAUNA Kylpyhuoneiden seinät ovat laatoitettuja. Erillisten wc:iden seinät on maalattuja. Saunan seinät lämpökäsiteltyä 120 STS haapaa. Saunan ja kylpyhuoneen katto ovat lämpökäsiteltyä haapa -sormipaneelia. Lauteet ovat lämpökäsiteltyä haapaa, lauteissa on kiuasintegraatio ja peitelauteet. Kiuas Harvia Cilindro etäohjaimella. Saunan ja kylpyhuoneen välinen seinä on kirkas täyslasiseinä. Lattiamateriaaleista ja kylpyhuonelaatoituksista on valittavana kolme eri sisustusvaihtoehtoa perushintaan. Materiaaleja voi myös yhdistellä. 01. SEILIPUISTO -paketti: Lattia: Lindura Authentic Caramel 8916. Kylpyhuoneen seinälaatat Cello Brystone harmaa 60x60. Kylpyhuoneen lattialaatta Cello Uma harmaa 10x10. 02. SEILIPUISTO TUMMA -paketti: Lattia Lindura Natur polarweib 8920. Kylpyhuoneen seinälaatat Cello Brystone valkoinen 30x60 ja 60x60. Kylpyhuoneen lattialaatta Cello Appeal valkoinen 10x10 03. SEILIPUISTO VAALEA -paketti Lattia: Lindura Authentic greige 8923. Kylpyhuoneen seinälaatat Cello Brystone ruskea 30x60 ja 60x60. Kylpyhuoneen lattialaatta Cello Powder graphite 10x10. Saatavilla myös muutoshinnoin vaihtoehtoisia materiaaleja valikoidusti K-Raudan katalogin mukaan.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Espoon Seilipuisto B
    Isännöitsijä
    Asunto-osakeyhtiö valitsee isännöitsijän.
    Asuinhuoneistoja
    9
    Autopaikat
    4 kpl, 8 kpl
    Taloyhtiössä on
    Pyörävarasto, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu. RAKENTEET Perustukset tehdään betonista rakennesuunnitelmien mukaan. Ulkoseinät ovat puurunkoisia, julkisivu pääosin massiivipuupaneli. Lämmöneristeenä käytetään mineraalivillaa. Rakennukset tehdään nykyisten energiamääräysten mukaisesti. Huoneistojen väliset seinät ovat puurakenteisia. Välipohja on puurakenteinen.
    Kattotyyppi
    Pulpetti
    Kattomateriaali
    Muu. Vesikatteena on bitumikermikate. Yläpohja on puurakenteinen ja yläpohjan lämmöneristeenä on puhallusvilla.
    Lämmitysjärjestelmä
    Maalämpö. LÄMMITYS Lämmitysjärjestelmänä toimii vesikiertoinen lattialämmitys maalämmöllä. Asunnoissa on huoneistokohtainen lämpimän ja kylmän veden mittaus.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys vesi. Huoneistoissa on vesikiertoinen lattialämmitys.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Huoneistoissa on koneellinen tulo -ja poistoilmanvaihto. Ilmanvaihto on varustettu lämmöntalteenotolla.
    Energialuokka
    A 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kts. liite energiatodistus

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    3 018 m2
    Omistus
    Valinnainen vuokratontti
    Vuokralleantaja
    DEAS Tonttirahasto II Ky.
    Tontin vuokra-aika
    Vuokrasopimus päättyy 4.7.2074
    Kaavoitus
    Asemakaava. Espoon kaupunki, p. 09 816 21 / vaihde.

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Lähikauppa Alepa sijaitee kävelymatkan noin 300 metrin etäisyydellä ja Mankkaan ostoskeskus sijaitsee noin puolen kilometrin etäisyydellä, josta löytyy Lidl, ravintoloita ja erikoisliikkeitä. Kauppakeskus Ainoalle on matkaa noin kolme kilometriä ja Pohjantorin ostoskeskukselle on matkaa noin kaksi kilometriä. Kauppakeskus iso Omenaan on noin 10 minuutin ajomatka. Koulut: Alueelta löytyvät ala -ja yläkoulut puolen kilometrin etäisyydeltä sekä useampi lukio noin viiden kilometrin etäisyydeltä. Etelä-Tapiolan lukio sijaitsee parin kilometrin etäisyydellä. Päiväkoti: Läheltä löytyy useita päiväkoteja: Laakakiven päiväkoti, Pilke päiväkodit Oy, Päiväkoti Aurinkorinne, Mankkaan Päiväkoti, Päiväkoti Kirsikkapuu Oy ja Päiväkoti Aurinkorinne. Ympärillä on Vanhan-Mankkaan asukaspuisto ja pääkaupunkiseudun suurin urheilupuisto Espoo Arena, joista löytyvät monipuoliset harrastusmahdohdollisuudet; jääkiekko, jalkapallo, sisäpelilajit, tennis, sisäjuoksurata, kuntosali ja salibandykenttä. Tapiola Golf sijaitsee lähellä vain parin kilometrin etäisyydellä. Muutaman sadan metrin etäisyydeltä sijaitsese lähilikuntapaikka ja tekonurmikenttä. Liikenneyhteydet: Bussilinjat kulkevat läheltä Vanhan-Mankkaan tietä pitkin. Tapiolan metroasemalle on noin kolme kilometriä. Länsiväylälle on lyhyt matka, noin 3,5 kilometriä.

    Lisätiedot

    YLEISTÄ Asunto Oy Espoon Seilinpuisto B on kolmesta kaksitasoisesta paritalosta ja kolmesta erillistalosta koostuva yhtiö, johon valmistuu yhteensä 9 kpl huoneistoja osoitteeseen Seilikaari 3, Espoo. Rakennusaika ja valmistuminen on 10/2024 - 10//2025. TONTTI Tontti on valinnainen vuokratontti, DEAS Tonttirahasto II Ky. Valinnainen vuokratontti DEAS tonttirahasto II Ky. Tontin lunastushinta 1.761,00/m2. Tontin vuokra on 97.305,00€ vuosi ja tontinvuokravastike on 8,80€/m2/kk. Tontin vuokrankorotusperuste on elinkustannusindeksi 1951:100/heinäkuu 2024.Tontivuokran tarkistusajankohta vuosittain 1.1. alkaen 2025. Tontiosuuden lunastushinta on sidottu elinkustannusindeksiin 1951:100 ja tonttiosuuden voi lunastaa voi lunastaa kerran vuodessa. AUTOPAIKAT Yhtiössä on yhteensä 12 autopaikkaa, joista neljä on autokatospaikkoja. Autopaikat on mahdollista varustaa sähkölatauksella lisätyönä. PIHA-ALUEET JA YHTEISET ALUEET Asukaspihat ovat nurmikkoa, kulkuväylät ovat pääosin kivituhkaa. Yhteinen leikkialue sijaitse pihalla. Jätepiste, tekniset tilat ja pyörävarasto sijaitsevat tontilla. HUOMIOITAVAA Mikäli kohteen asiakirjoissa esiintyvät sanonnat ja piirustukset ovat keskenään ristiriitaisia, noudatetaan urakkasopimuksen ja sen liitteenä olevien asiakirjojen määräyksiä. Asunnoissa saattaa esiintyä alaslaskuja ja kotelointeja, joita ei ole merkitty esittelypiirustuksiin. Kalusteiden ja hormien mitat tarkistetaan työmaalla ja niiden mitat saattavat vähäisissä määrin muuttua suunnitellusta. Rakennustapaselostus on tarkoitettu yleisluontoisen tiedon antamiseksi. Rakentaja pidättää itsellään oikeuden perustellusta syystä vaihtaa edellä mainittuja materiaaleja ja/tai rakenteita toisiin vastaaviin/samanarvoisiin materiaaleihin ja/tai rakenteisiin sekä soveltaa arkkitehdin antamia mittoja. Yhtiö toteutetaan rakennusluvan hakupäivänä voimassa olevien energiamääräysten ja rakentamismääräysten mukaisesti.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Mikonkatu 13, HELSINKI

    010 255 5900 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!