Aallonhalkoja 5 A, Sompasaari, Helsinki

Velaton myyntihinta 488 000 € Myyntihinta: 382 301 €
Käyttöönottovuosi 2020
Pinta-ala
55 m2
2h + avokeittiö + kph/s + vh + lasitettu parveke

Huoletonta asumista vuonna 2020 valmistuneessa Laptin rakentamassa yhtiössä, merellisessä Sompasaaressa. Laadukkaassa kulmahuoneistossa nautit merellisistä postikorttimaisemista kohti Mustikkamaata.

Asunto on uuden veroisessa kunnossa. Puustellin kauniissa keittiössä mm. pyrolyysi-uuni ja huoneiston lattioissa vinyylilankku. Asuinmukavuutta lisää iso kylpyhuone, upea sauna, vaatehuone ja lasitettu parveke. Lisäksi kesällä huoneistossa on lattioiden kautta säädettävä viilennys. Tarjolla on siis korkeatasoista asuinmukavuutta yhtiössä, joka on omalla tontilla. 3/8 krs. Hissi.

On luksusta asua lähellä luontoa, lenkkipolkujen äärellä ja silti urbaanisti kaupungissa erinomaisten kulkuyhteyksien sekä palveluiden läheisyydessä. Näkymät taloyhtiön asunnoista vaihtelevat, eikä kaikilla asunnoilla ole merinäköalaa. Taloyhtiön ylimmässä kerroksessa on kerhohuone, joka toimii niin sauna- ja juhlatilana kuin myös etätyökäytössä. Sisäpihalta löytyy mm. grillauspaikka, ulkoliikuntamahdollisuus ja lasten leikkipaikka. Sompasaaren yhteiskäyttöpihat ja vehreät puistoalueet yhtiöiden välissä tuovat kodikkuutta ja lisäävät yhteisöllisyyttä.

Kattavat palvelut ovat ihan kävelyetäisyyden päässä kuten Redin kauppakeskus. Metrolle kävelet noin 10 minuutissa. Ostoskeskus Triplaan pääset suoraan ovelta raitiovaunulla. Alueella myös mukavasti ravintoloita. Ihan nenän edessäsi tästä kodista sinua odottaa jo Mustikkamaan luonto ja lenkkimaastot.

Soita ja varaa oma esittelyaikasi kiinteistönvälittäjä Anne Flinkman, puh: 040 352 5312 tai anne.flinkman@op.fi.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    584507
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Aallonhalkoja 5 A, 00540 HELSINKI
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    2
    Huoneet
    2h + avokeittiö + kph/s + vh + lasitettu parveke
    Asuinpinta-ala
    55 m2
    Kokonaispinta-ala
    55 m2
    Käyttöönottovuosi
    2020
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    3/8
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On, lasitettu
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    382 301,28 €
    Velaton hinta
    488 000,00 €
    Lainaosuus
    105 698,72 €
    Neliöhinta
    8 872,73 €
    Hoitovastike
    302,50 €/kk
    Rahoitusvastike
    388,66 €/kk
    Muu vastike
    343,75 €/kk
    Yhtiövastike yht
    1 034,91 €/kk
    Vesimaksu
    27,00 €/hlö/kk

    Vesimaksu 27,00 €/hlö/kk. Huoneiston lainaosuudet: Rakennusaikainen laina: 63.090,20 €/ 30.9.2024/ 2,95 €/osake/ yksiköt 131.75/ 388,66 €/ kk Tonttilaina: 42.608,53 €/ 30.9.2024/ yksikköhinta 12,50 €/m2/ tämän huoneiston maksavat yksiköt 27.5/ 343,75 €/m2. Huoneistokohtaisen tonttiosuuden lunastushinnasta on maksettu 50%. Lunastushinta on katettu taloyhtiölainalla. Yhtiössä peritään vesimaksuennakkoa/henkilö/kk ja vuosittain tehdään mittarilukemiin perustuva kulutuslaskutus. Saunamaksut A-porras 45 €/ kk, saunamaksut D-porras 25 €/ kk. Saunamaksut A-porras - yksittäinen vuoro 20 € /vuoro, Saunamaksut D-porras - yksittäinen vuoro 15 €/ vuoro. Pääomavastike A rakennuslaina perusteena osakelukumäärät, pääomavastike tontti perusteena m2. Ostaja ottaa vastatakseen nyt myytävälle huoneistolle myöhemmin jyvitettävän ja kohdistettavan osuuden liiketilojen rasvanerotusjärjestelmähankkeen lainasta. Yhtiökokouksen päätöksen mukaisesti perittävän pääomavastikkeen enimmäismäärä 0,344 €/m2/kk. Valtuutettiin hallitus perimään enintään kaksi ylimääräistä hoito- ja/tai pääomavastiketta tarvittaessa tai vastaavasti jättämään perimättä enintään kahden hoito- ja/tai pääomavastikkeen summa taloudellisen tilanteen niin salliessa. Pääomavastikkeiden osalta valtuutus koskee kaikkia perittäviä pääomavastikkeita erikseen. Valtuutettiin hallitus perimään enintään kaksi ylimääräistä autohallivastiketta taloudellisen tilanteen niin vaatiessa tai vastaavasti jättämään perimättä enintään kahden autohallivastikkeen summa taloudellisen tilanteen niin salliessa. Valtuutettiin hallitus muuttamaan pääomavastikkeen määrää tarvittaessa, päätös koskee kaikkia perittäviä pääomavastikkeita erikseen.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet. Kivitasot

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, suihku, suihkuseinä lasinen, peilit 1 kpl, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Kellari

    Materiaalit

    Keittiö: Seinät: maali, Lattia: vinyylilankku. Olohuone: Seinät: maali, Lattia: vinyylilankku. Makuuhuone 1: Seinät: maali, Lattia: vinyylilankku. Sauna: Seinät: paneli, Lattia: laatta. Kylpyhuone: Seinät: laatta, Lattia: laatta. Eteinen: Seinät: maali, Lattia: vinyylilankku. vaatesäilytys: Seinät: maali, Lattia: vinyylilankku.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Helsingin Sompasaaren Tyyni
    Isännöitsijä
    Oiva Isännöinti Vantaa Oy, Ville Nurkka, puh.020 786 2150
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    89
    Autopaikat
    35 kpl
    Taloyhtiössä on
    Sauna, talopesula, kuivaushuone, mankeli, urheiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, kellarikomerot, taloyhtiölaajakaista DNA 10M/10M
    Lunastuspykälä
    Lunastusoikeus on osakkailla

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Muu
    Kattotyyppi
    Tasa
    Kattomateriaali
    Muu
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys vesi
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Huoneistokohtainen koneellinen tulo ja poisto, LTO. Jäähdytysjärjestelmä: Kaukokylmä, vesikiertoinen jäähdytysjärjestelmä
    Energialuokka
    C 2013
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Todistuksen viimeinen voimassaolopäivä 14.8.2030.

    Tehdyt korjaukset

    2020 Yhtiö luovutettiin asumiskäyttöön elokuussa 2020 2021 Vuositakuutarkastuksen ennakkotarkastus, -kokous ja takuukorjausten aloitus 2022 Vuositakuukorjauksia, maalämpöselvitys 2023 Vuositakuukorjauksia, energiaseuranta-/säätöpalvelun vaihto. Tilalle otettiin Enermix Oy:n tarjoama energianseuranta-/säätöpalvelu syyskuusta 2023 lähtien. Osaan huoneistoja on asennettu ylimääräiset anturit joiden perusteella lämmityksen ohjausta pystytään toteuttamaan tarkemmin.. Asunnon remontit: 11.11.2020: kph seinään hyllyjen ja rättipatterin asennus.

    Suunnitellut korjaukset

    Taloyhtiön yhtiökokous 14.5.2024 päätti ryhtyä rasvanerotusjärjestelmähankkeeseen koskien liiketiloja C 52 ja C 53. Yhtiökokous päätti valtuuttaa hallituksen tai määräämänsä nostamaan enintään 87.300 € lainaa hanketta varten. Valtuutettiin hallitus tai määräämänsä nostamaan laina ja hankkimaan ja panttaamaan riittävän määrän panttikirjoja kyseisen lainan vakuudeksi. Laina-ajaksi päätettiin enintään 10 vuotta ja perittävän pääomavastikkeen enimmäismääräksi 0,344 €/m2/kk. Valtuutettiin hallitus määrittämään vastikkeen suuruus ja keräämisen ajankohta. Päätettiin valtuuttaa hallitus määrittämään urakan lopulliset kustannukset, lainan lopullinen laina-aika ja käytettävä viitekorko.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Taloyhtiön hallituksen laatima kunnossapitotarveselvitys seuraavalle viidelle vuodelle: 2024 Vuositakuukorjauksien loppuunsaattaminen hyväksytysti 2024 Rasvanerotinjärjestelmän toteutus liiketiloille C 52 ja C 53 (päätetty, ks. Yhtiön päättämät remontit -kohta) 2024 Normaaleja huolto- ja kunnostustöitä 2025 Normaaleja huolto- ja kunnostustöitä 2026 IV-kanavien nuohous ja ilmavirtojen säätö 2027 Normaaleja huolto- ja kunnostustöitä 2028 Normaaleja huolto- ja kunnostustöitä Asunto-osakeyhtiölain mukaisen hallituksen kirjallisen selvityksen yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitotarpeista seuraavan viiden vuoden aikana tarkoitus on, että hallitus esittää arvionsa kunnossapitotöitä, jotka voivat vaikuttaa osakehuoneiston käyttämiseen tai siitä aiheutuviin kustannuksiin. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään aina yhtiökokouksessa erikseen. Kunnossapitotarveselvitys päivitetään vuosittain.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    2 126 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Helsingin kaupunki

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Arkadiankatu 23, HELSINKI

    010 255 5900 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!