Puhelin: 040 352 5312 Matkapuhelin: 040 352 5312 anne.flinkman@op.fi

Anne Flinkman

Senior Prime Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, BBA
Kielitaito: englanti
Puhelin: 040 352 5312 Matkapuhelin: 040 352 5312 anne.flinkman@op.fi

Oletko ostamassa tai myymässä? - Anna ammattilaisen auttaa.

Kiinteistönvälittäjänä olen toiminut nyt reilu 10 vuotta ja myyntitöitä olen tehnyt koko työurani.

Myynti on minulle asiakkaan kodin vaihdon ja ostamisen esteiden poistamista, asiakkaasta välittämistä ja yhdessä menestymistä, kun sinä olet tyytyväinen lopputulokseen.

Jokaista asiakasta tulee kunnioittaa. Usein juuri sen tinkijäasiakkaan kanssa mennään kaupoille ja täyteen rahaan. Kukapa meistä ei nyt kokeilisi kepillä jäätä ja sitten vasta laittaisi kaikki "taatelit" peliin, kun jotain oikeasti haluaa. Myynti on kestävyyslaji, jossa maaliin mennään vain neuvottelemalla. Minun tehtävänäni on saada ostajan ja myyjän näkemykset kohtaamaan ja matalampikin tarjous nousemaan. Asiakkaani sanoin: "Annella on lehmän hermot ja terrierin asenne kaupanteossa". Vapaa-ajallani harrastan painonnostoa ja "virtaa" saan myös uimisesta ja pitkistä kävely- ja juoksulenkeistä. Kaikki kotiin liittyvä kiinnostaa minua, joten neuvoa saat minulta kodin remonttiin kuin stailaukseen.

Ota reippaasti yhteyttä - kerro - minä kuuntelen ja perehdyn kotiisi huolellisesti. Nappiin osuvalla hinnoittelulla ja yhteisellä myyntisuunnitelmalla saan kodistasi parhaan hinnan. Jokaisen asunnon myynti on minulle luottamustehtävä ja tyytyväiset asiakkaat ovat käyntikorttini. Ammattilaisena hoidan koko prosessin puolestasi alusta loppuun ja sinulle jää vain muuttohommat. Loppujen lopuksi minulla on vain yksi tavoite ja se on että tarjoamani ratkaisu ja palvelu ovat kaikille kaupan osapuolille toiveiden täyttymys.

Teen asuntokauppaa Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella. Erikoisalaani ovat osake- ja arvohuoneistot, kiinteistöt ja tontit. Kun myytävä kohde sijaitsee pääkaupunkiseudun ulkopuolella ohjaudut kauttani myös luotettavan kollegani luokse ympäri Suomea. Olemme osa kotimaista, Suomen suurinta finanssitaloa, OP ryhmää. Meidät on valittu jo kahdeksatta kertaa Suomen luotetuimmaksi kiinteistönvälitysyritykseksi. Asiointi kanssani on turvallista ja luotettavaa.

Sinä olet minulle tärkeä. Huolehdin, että kaikki kotisi vaihtoon liittyvät asiat hoituvat. Olen aktiivisesti ja säännöllisesti sinuun yhteydessä sillä tavalla kuin sinä haluat. Kun etsit luotettavaa ja aktiivista myynnin ammattilaista, joka aidosti välittää, ota pohtimatta yhteyttä! Aloitetaanko yhteistyö jo tänään?

Soita 040 352 5312 tai laita s-postia anne.flinkman@op.fi, niin kerron lisää miten juuri sinun koti myydään oikein ja tarjoan sinun tilanteeseesi parasta palvelupakettia.

HelsinkiOP Koti Helsinki Oy LKV

Hakaniemenranta 1 00530 HELSINKI

Asiakaspalautteet