Puhelin: 040 352 5312 Matkapuhelin: 040 352 5312 anne.flinkman@op.fi

Anne Flinkman

Senior Prime Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, BBA
Kielitaito: englanti
Puhelin: 040 352 5312 Matkapuhelin: 040 352 5312 anne.flinkman@op.fi

Ammattilainen apunasi asunnonvaihdossa.

Sinä olet minulle tärkeä. Tehokkaan myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaisena tiedän, että asiakas tulee aina ensin. Myynti on asiakkaideni ostamisen esteiden poistamista ja haasteiden ratkomista siten, että kodin myynti ja vaihto sujuvat vaivattomasti juuri sinulle. Kiinteistövälitysurani ulottuu yli vuosikymmenen, ja jokaisen myydyn kodin tuomaa onnistumisen iloa en vaihtaisi mihinkään.

Myynti on kestävyyslaji, jossa jokaisen asiakkaan tarpeita ja tunteita tulee kunnioittaa. Maaliin mennään napakalla otteella ja intohimoisella kaupanteon asenteella. Ammattitaitoni ansiosta neuvottelen tehokkaasti ja huolellisesti varmistaen, että ostajan ja myyjän näkemykset kohtaavat. Minulle onnistumisen tunnusmerkki on, että tekemäni ratkaisut myyntiprosessissa palvelevat kaupan kaikkia osapuolia.

Pidän sinut aina ajan tasalla myynnin eri vaiheista. Olen aktiivisesti yhteydessä sinuun toivomallasi tavalla. Kuuntelen sinua ja perehdyn huolellisesti myytävään kohteeseen sekä toteutan myyntisuunnitelman kodillesi. Kokemukseni ansiosta saan neuvoteltua kodillesi parhaan hinnan. Työssäni nautin juuri siitä, että ammattitaidollani sinun kodinvaihto ja asuntounelmat toteutuvat.

Asuntoa vaihdetaan nykyisin entistä useammin ja työni helmiä ovatkin ne hetket, kun pääsen myymään saman kodin toistamiseen ja palvelemaan asiakkaitani uudestaan. Jokaisen asunnon myynti on minulle luottamustehtävä ja tyytyväiset asiakkaat ovat käyntikorttini. Erilaiset kodit ja asiakkaat inspiroivat ja haastavat minua myyntityössä. Yhdessä menestymisen paras mittari on tyytyväinen asiakas eli juuri sinä!

Aloitetaanko yhteistyö jo tänään? Toimin Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella. Erikoisalaani ovat osake- ja arvohuoneistot sekä kiinteistöt ja tontit. Tutustu asiakkaideni antamiin palautteisiin alla, soita 040 352 5312 tai laita s-postia anne.flinkman@op.fi niin kerron, miten juuri sinun kotisi myydään oikein.

HelsinkiOP Koti Uusimaa Oy LKV

Arkadiankatu 23 00100 HELSINKI

Asiakaspalautteet

Kysy minulta näistä kohteista

Ota yhteyttä

Helsinki Töölö -
OP Koti Uusimaa Oy LKV
Vastaanottaja:
Anne Flinkman
Senior Prime Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, BBA
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.