Puhelin: 040 352 5312 Matkapuhelin: 040 352 5312 anne.flinkman@op.fi

Anne Flinkman

Senior Prime Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, BBA
Kielitaito: englanti
Puhelin: 040 352 5312 Matkapuhelin: 040 352 5312 anne.flinkman@op.fi

Kiinteistönvälittäjänä olen toiminut vuodesta 2010 ja myyntialalla + 20 v.

Voinko palvella sinua henkilökohtaisesti tärkeimmän omaisuutesi myynnissä?

Vuosien kokemuksen myötä tunnen niin vaativat arvoasunnon ostajat kuin ensiasuntoa ostavat nuoret.

Osaan suositella juuri sinun tilanteeseesi parasta ratkaisua. Lopullisen päätöksen eri palvelujemme välillä teet sinä itse ja minä teen työt puolestasi.

Jokaisen asunnon myynti on minulle luottamustehtävä ja tyytyväiset asiakkaat ovat käyntikorttini. Ammattilaisena hoidan koko prosessin puolestasi alusta loppuun ja sinulle jää vain muuttohommat.

Loppujen lopuksi minulla on vain yksi tavoite ja se on että tarjoamani ratkaisu ja palvelu ovat kaikille kaupan osapuolille toiveiden täyttymys.

Teen asuntokauppaa Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella. Erikoisalaani on osake- ja arvohuoneistot sekä kiinteistöt. Kun myytävä kohde sijaitsee pääkaupunkiseudun ulkopuolella kauttani ohjaudut myös luotettavan kollegani luokse ympäri Suomea.

Olemme osa kotimaista, Suomen suurinta finanssitaloa, OP-Ryhmää. Meidät on valittu jo kahdeksatta kertaa Suomen luotetuimmaksi kiinteistönvälitysyritykseksi. Asiointi kanssani on turvallista ja luotettavaa.

Sinä olet minulle tärkeä. Huolehdin, että kaikki kotisi vaihtoon liittyvät asiat hoituvat niin, ettei sinun tarvitse huolehtia niistä. Olen aktiivisesti ja säännöllisesti sinuun yhteydessä, sillä tavalla kuin sinä haluat. Löydän sinulle sopivan ratkaisun ja haluan kuulla, mitä sinulle kuuluu asuntokaupan jälkeen.

Kun etsit luotettavaa ja aktiivista myynnin ammattilaista, joka aidosti välittää ota pohtimatta yhteyttä minuun! Aloitetaanko yhteistyö jo tänään? Soita 040 352 5312 tai anne.flinkman@op.fi.

Yhdessä olemme enemmän.

HelsinkiOP Koti Helsinki Oy LKV

Hakaniemenranta 1 00530 HELSINKI

Asiakaspalautteet