Tanhuankatu 23 A, Pappila, Tampere

Velaton myyntihinta 179 000 € Myyntihinta: 179 000 €
Käyttöönottovuosi 1995
Pinta-ala
64,5 m2
2h + k + et + kph + s + tk

Pappila on monen kodinetsijän toivepaikka!

Valoisa päätyhuoneiston kaksiokoti hurmaa asukkaansa loistavan sijainnin lisäksi reiluilla asuinneliöillä ja avaralla kokonaisuudella. Ihanan kodikas keittiö ja suuri olohuone muodostavat kodin sydämen kotoisaan yhdessäoloon. Upea kalanruotovinyylilattia on kodin katseenvangitsija. Avaraan olohuoneeseen on helppo tehdä tilanjakalla erillistä tilaa asukkaiden tarpeen mukaan. Entinen kolmiokoti on muutettu isoksi kaksiokodiksi. Omassa saunassa on leppoisat löylyt ja remontoidussa kylpyhuoneessa on tilaa arjen pyykkihuoltoon.

Asunto Oy Pappilanpihan omatonttinen yhtiö lämpiää kaukolämmöllä. Ihanteellinen sijainti mukavan lähellä kaikkea. Helpot kulkuyhteydet omalla autolla ja julkisella liikenteellä, fillarilla ja kävellen on helppo kulkea lähiympäristössä. Hyvät palvelut Kalevan ja Koilliskeskuksen ostoskeskuksissa, lähikauppa löytyy muutaman minuutin kävelymatkan päästä. Kaupungin keskustaan täältä ajelee reilussa viidessä minuutissa. Kotimaisemissa ihana luonto, paljon vehreitä puistoja, monipuolisia harrastusmahdollisuuksia ja upeat ulkoilumaastot. Pappila on suosittu asuinalue Tampereella.

Tervetuloa kotiin. Ota yhteyttä ja sovitaan esittely.

Heidi Koivunen 040 6544801, heidi.koivunen@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    583972
    Kohdetyyppi
    Luhtitalo
    Osoite
    Tanhuankatu 23 A, 33560 TAMPERE
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    2h + k + et + kph + s + tk
    Asuinpinta-ala
    64,5 m2
    Yhtiöjärjestyksen huoneistoselitelmän mukaan käsittää 3h+k+s, edellisten omistajien aikana muutettu kaksioksi (olohuoneen yhteydessä ollut makuuhuone poistettu)
    Kokonaispinta-ala
    64,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    1995
    Kerros
    2/2
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On
    Parvekkeen kuvaus
    Olohuoneesta avautuu kulku länsiparvekkeelle.
    Ikkunat ja näköalat
    Olohuoneesta avautuu avarat etelä- ja länsimaisemat. Keittiöstä ja parvekkeelta avautuu länsimaisema. Makuuhuoneesta avautuu etelämaisema.
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    179 000,00 €
    Neliöhinta
    2 775,19 €
    Hoitovastike
    406,35 €/kk
    Yhtiövastike yht
    406,35 €/kk
    Vesimaksu
    21,00 €/hlö/kk

    Vesimaksu 21,00 €/hlö/kk, autopaikka 15,00 €/kk. Hoitovastike on neliöperusteinen (mahdollinen rahoitusvastike yhtiössä neliöperusteinen). Vesimaksun peruste: kiinteä maksu /hlö/kk. Nettimaksu sisältyy hoitovastikkeeseen. Hallituksella oikeus tarvittaessa periä tai jättää perimättä enintään kolme ylimääräistä hoitovastiketta.

    Varustus

    Keittiö

    Kauniisti remontoitu keittiö on kodin sydän. Keittiössä on mainiosti työtasoja ja hyvin säilytystilaa kaapistossa. Keittiössä on jääkaappipakastin, keraaminen liesi, liesituuletin (aktiivihiilisuodatin) ja astianpesukone (kapeampi malli).

    Pesutilat

    Tunnelmallisessa saunassa lämpiää sähkökiuas. Tilavassa kylpyhuoneessa on suihku ja suihkuseinä, valopeili, allaskaappi, pyyhekuivain ja pesukoneliitäntä.

    Säilytystilat

    Kaapistot, irtaimistovarasto yhtiön tiloissa

    Materiaalit

    Huoneiston lattioitta verhoaa tyylikäs vinyylilankku ja seinät on maalattu. Keittiön välitila on laatoitettu. Saunassa on laattalattia ja seinät on paneloitu. Kylpyhuone on laatoitettu. Tuulikaappi: laattalattia ja maalattu lasikuitutapetti.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Tampereen Pappilanpiha
    Isännöitsijä
    Kartanon Isännöintipalvelut Oy, Kimmo Mäntylä
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    11
    Taloyhtiössä on
    Pyörävarasto, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan, irtaimistovarastot

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Tiili
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen
    Energialuokka
    F 2013
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    E-luku 203 kWhE/m2 vuosi. Energiatodistus on voimassa 5.11.2024 asti.

    Tehdyt korjaukset

    1999 Autokatoksen edustan puolelle räystäät ja 2 syöksyä 2004 Alakerran pihojen väliaitojen uusinta 2005-2006 Lisäautopaikkojen rakentaminen 2005-2006 Siporex-seinien halkeamakorjaukset 2011 Postilaatikoiden uusiminen 2011 Työkaluvajan rakentaminen pihaan, ilmanvaihtohormien nuohoaminen 2011 Sadevedet johdettu sisäänkäynnin kohdalta ränneistä sadevesikaivoihin tai rakennuksen rajalle osasta taloa 2012 Parvekkeiden maalaus ja metalliosien ruostesuoja maalaus, välitilan maalaus 2013 Alapihojen väliaitojen maalaus 2014 Elementtisaumauksen uusinta 2015 Autokatoksen ikkunoiden korjaus, autokatoksen päätyyn palosuojaus korjaus, kattohuolto 2016 VVT kosteiden tilojen kuntokartoitus 2018 Pihapuiden kaatoja 2019 Alakerran välitilan huoltomaalaus, IV-kanavien puhdistukset ja säädöt 2020 Autokatoksen metalliosien huoltomaalaus, sisääntulolipan katon korjaus ja lappeen tiilien uusinta 2020 Välitilan, terassien -kaiteiden ja -puuaitojen, ja roska-astia aitauksen maalaus, raja-aita elementeistä tontin rajalle 2021 Luhtikäytävän katon aluslautojen uusiminen 2023 Räystäskourujen puhdistus ja korjaus, autokatoksen otsalautojen huoltomaalaus talkoilla 2023 Kaukolämpölaitteiston kunnon tarkastus / Tampereen Sähkölaitos. Asunnon remontit: Edellisen omistajan aikana lattiat on uusittu (vinyylilankku) 2019. Huoneistoa pintaremontoitu. Kylpyhuone remontoitu edellisen omistajan aikana (2019)

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Kunnossapitotarveselvityksen mukaan: - Autotallikatoksen pihan kunnostus ja kaatojen korjaus - Takapihan puuaitoien huoltomaalaus itsenäisesti taloyhtiön materiaaleilla - Ikkunoiden huolto / uusiminen - Räystään aluslautojen homepesu, maalaus ja uusiminen tarvittaessa, parvekekattoien maalaus tarpeellisilta osin - Patteriverkoston tasapainotus ia termostaattien uusiminen - Lämmönvaihtimen / kaukolämpöpaketin uusiminen - Korvausilmasuodattimien uusiminen

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 427 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Tampereen kaupunki

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Hyvät palvelut lisäävät asumismukavuutta. Kalevan ostoskeskusen ja Linnainmaan Koiliskeskuksen monipuoliset palvelut ovat vain viiden minuutin ajomatkan päässä. Jankan Salesta löytyy lähikauppa muutaman minuutin kävelymatkan etäisyydeltä. Kaupungin keskustaan ajelee reilussa viidessä minuutissa. Koulut: Takahuhdin koulu, Kalevan koulut ja oppilaitokset. Päiväkoti: Lähellä useita päiväkoteja (naapurustossa lähipäiväkoti). Pappilan on suosittu ja rauhallinen alue mukavan lähellä kaikkea. Kotimaisemissa ihana luonto, paljon vehreitä puistoja, monipuolisia harrastusmahdollisuuksia ja upeat ulkoilumaastot. Liikenneyhteydet: Hyvät kulkuyhteydet omalla autolla ja julkisella liikenteellä, lähipysäkki 100m päässä

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Tampere OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

    Hämeenkatu 12, TAMPERE

    010 254 6800 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!