Vihnusjärvenkatu 3 B, Vihnusjärven alue, Nokia

Velaton myyntihinta 284 000 € Myyntihinta: 284 000 €
Käyttöönottovuosi 2004
Pinta-ala
130 m2
4-5h, k, 2xwc, khh, kph, s, varasto/työtila

Kaunis, tarvittaessa nopeastikin vapautuva, kaksikerroksisen rivitalon päätyasunto puistoon rajoittuvalla tontilla!

Tästä kodista löytyy kolme makuuhuonetta sekä alakerrasta ikkunaton tila esimerkiksi vierastilaksi, kuntoilutilaksi tai vaikka työtilaksi. Yksi yläkerran makuuhuone on yhdistetty isoksi makkariksi kahdesta makuuhuoneesta, joten mahdollista aikalailla helpolla muuttaa taas kahdeksi, jolloin makuuhuoneita olisi peräti neljä. Keittiöstä on käynti eteläparvekkeelle ja molemmissa kerroksissa on erilliset wc:t. Olohuoneen korkea huonekorkeus antaa avaruutta asumiseen. Olohuoneessa on myös varaava takka. Kodinhoitohuone on tilava ja kaappisäilytystilaa löytyy reilusti. Kylpyhuoneessa on käytännöllisesti kaksi suihkua.

Asunnon takapiha on hyvin suojainen ja rajoittuu puistoalueeseen, eikä Vihnusjärvellekään ole pitkä matka. Takapiha suuntautuu etelän suuntaan.

Taloyhtiön jokaiselle huoneistolle kuuluu autokatospaikka. Autokatoksessa on laturi sähköauton lataukseen sekä katoksen päädyssä on huoneistoille omilla ovillaan olevat varastot. Lisäksi toista autoa saa pitää huoneiston edessä, jossa on myös pistoke.

Asunto Oy Nokian Aurinkorinne on vuonna 2004 valmistunut yhtiö. Yhtiössä on yhteensä yhdeksän huoneistoa kahdessa talossa. Aurinkorinne sijaitsee suositulla ja rauhallisella pientalovaltaisella Vihnusjärven alueella Tampereen ja Nokian rajalla, joten Tkl:n päätepysäkille ei ole pitkäkään matka kävellä.

Sovi esittelysi Satulta p. 050 389 6884 , satu.pasanen@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    583772
    Kohdetyyppi
    Rivitalo
    Osoite
    Vihnusjärvenkatu 3 B, 37150 NOKIA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    5
    Huoneet
    4-5h, k, 2xwc, khh, kph, s, varasto/työtila
    Asuinpinta-ala
    130 m2
    Kokonaispinta-ala
    142,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    2004
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    1-2/2
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On
    Parvekkeen kuvaus
    Eteläparveke puistoalueen suuntaan (metsikköön)
    Ikkunat ja näköalat
    Parveke ja takapiha etelään
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    284 000,00 €
    Neliöhinta
    2 184,62 €
    Hoitovastike
    256,50 €/kk
    Yhtiövastike yht
    256,50 €/kk

    Autopaikka , sähkölämmitys 360,00 €/kk 24000 kWh/v. Hoitovastikkeen määräytymisperusteena käytetään huoneiston osakelukumäärää. Vesimaksun peruste: Vesimaksuja on peritty kulutuksen mukaan. Autokatospaikan sähkö menee huoneiston sähkönkulutukseen. Sähkökulut olleet keskimäärin noin 360 €/kk. Sähkökulut riippuvat hyvin paljon perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkösopimuksesta.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi sekä pakastekaappi ovat valkoisia täyskorkeita ja yksiovisia. Keraaminen lattialiesi on 50 cm leveä, valkoinen. Hormiin menevä liesituuletin on valkoinen. 60 cm leveä valkoinen astianpesukone on uusittu vuonna 2018. Kiinteät valaisimet välitilassa. Kaapistot ovet, tasot ja välitila uusittu vuonna 2018.

    Pesutilat

    Saunassa on sähkökiuas. Kylpyhuoneessa on 2 suihkua. Erillisiä wc;itä on 2 kpl (ylä- ja alakerrassa). Molemmissa wc:issä on peili- ja allaskaappi. Pesukoneliitäntä kodinhoitohuoneessa. Kiinteät valaisimet. Lattialämmitys koko huoneistossa.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, ulkovarasto

    Materiaalit

    Keittiössä on laattalattia, seinissä lasikuitutapetti. Olohuoneessa tammiparkettilattia, seinissä tapetti ja yksi seinä on koristekiveä. Makuuhuone 1: saarniparkettilattia, seinissä tapetti/maali. Makuuhuone 2: saarniparkettilattia, seinissä tapetti/maali. Yläkerran wc: laattalattia, seinissä laatta/lasikuitutapetti. Eteisessä on laattalattia ja seinissä on lasikuitutapetti. Makuuhuone 3 alakerrassa: tammiparkettilattia, seinissä tapetti/maali. Kodinhoitohuoneessa on laattalattia ja seinissä on lasikuitutapetti. Saunassa on laattalattia, seinissä paneeli. Kylpyhuone on laatoitettu. Alakerran wc: laattalattia, seinissä laatta/lasikuitutapetti. Varasto-/työtila: laattalattia, seinissä tapetti/lasikuitutapetti.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Nokian Aurinkorinne
    Isännöitsijä
    Isännöitsijänä toimii taloyhtiön pj: Markku Pajunen. Kirjanpito ja maksuliikenne Tilitoimisto Korpi Oy. Yhtiöllä ei ole ammatti-isännöitsijää ja hallitus hoitaa käytännön asiat.
    Kiinteistönhuolto
    Osakkaat
    Asuinhuoneistoja
    9
    Autopaikat
    14 kpl
    Taloyhtiössä on
    Väestösuoja, kaapeli-TV, mahdollisuus autopaikkaan, ulkovarastot

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Muu
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Tiili
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Sähköpatterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen
    Energialuokka
    E 2013
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    E-luku 211 kWhE/(m²vuosi). Viimeinen voimassaolopäivä 24.2.2025.

    Tehdyt korjaukset

    Pihan asfaltointi ja asuntojen seinustojen pihakivetyksen asennus 2008 Ilmastointikanavien kuvaus, puhdistus ja säätö, samassa yhteydessä liesituulettimien kurkkuputkien vaihto 2012 Postilaatikoiden uusiminen 2012 Tontin ulkopuolisten alueiden siistiminen, toimenpidelupa kaupungin puutarhurilta 2016 Asfaltin halkeamien paikkaus 2017 Sadevesikaivojen tyhjennys ja huuhtelu 2022 Märkätilojen kosteuskartoitus 2024 Vuosittain tehdyt huoltotyöt talkoiden yhdeydessä: Vesikatteiden kuntotarkistus ja huonokuntoisten tiilien vaihto Sadevesikourujen puhdistus Roska-astioiden pesu Piha-alueiden siistintä, pensaiden leikkaus Huoltomaalaustarpeen kartoitus. Asunnon remontit: Keittiönkaapistojen ovet, tasot ja välitila uusittu vuonna 2018. Sauna remontoitu vuonna 2013.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Kunnossapitosuunnitelman mukaan: 2022-2023 Yleisten nurmialueiden kunnostus, tarvikkeet 2023-2024 Julkisivujen huoltomaalaus tarvittaessa (Maalit hankittuna, oma työ), Varaston ulko-ovien uusinta Parvekkeiden ja aitojen huoltomaalaus tarvittaessa Vesihanojen uusinta tarveharkintaisesti 2023-2024 Ilmanvaihtolaitteiden puhdistus ja säätö sekä liesituuletin kanavien puhdistus 2025-2026 Katon sammaleen poisto tarveharkintaisesti 2030 Kuntokartoitus

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    4 455 m2
    Omistus
    Vuokrattu
    Vuokralleantaja
    Nokian kaupunki
    Tontin vuokra-aika
    Vuokrasopimus päättyy 31.7.2061
    Kaavoitus
    Asemakaava. Nokian kaupunki

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Lähin ruokakauppa noin 2,5 km, K-market Kalkku sekä Nokian Prisma. Koulut: Kankaantaka noin 2,5 km (kaikki koulut). Päiväkoti: 1,2 km. Peppi/Bobby. Liikenneyhteydet: Lähin bussipysäkki 250 metriä (Kalkuntieltä)

    Lisätiedot

    Sähköautonlaturi autokatoksessa sisältyy kauppaan. Puistoon rajoittuva tontti. Päätyasunto Toisen auton paikka suoraan oven edessä. Yläkerrassa oleva makuuhuone on yhdistetty kahdesta makuuhuoneesta isoksi huoneeksi. Voidaan tarvittaessa jakaa takaisin kahdeksi makuuhuoneeksi.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Tampere OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

    Hämeenkatu 12, TAMPERE

    010 254 6800 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!