Pensastaskuntie 1, Metsäkylä, Ylöjärvi

Velaton myyntihinta 348 000 € Myyntihinta: 348 000 €
Käyttöönottovuosi 2010
Pinta-ala
109 m2
3mh, oh, k, khh, kph, s, erill.wc, 2xvh, lasitettu terassi, autotalli, varasto,

Tässä kodissa yllättää tilantuntu, hyväksi havaittu pohjaratkaisu ja ihana pipapiiri. Metsäkylä on monen kodinetsijän toivepaikka!

Avaran valoisa, neliöitään tilavampi koti hurmaa uudet asukkaansa huolella suunnitellulla kokonaisuudella ja hyväksi havaitulla pohjaratkaisulla.

Isoista ikkunoista tulvii luonnonvaloa koko kotiin ja olohuoneen korkeampi huonekorkeus lisää tilantuntua. Avara olohuone yhdessä kotoisan keittiön kanssa muodostaa kodin sydämen. Saunaosaston rauhallisessa tunnelmassa on hyvä rentoutua ja tilavassa kodinhoitohuoneessa on huomioitu sujuva arjen pyykkihuolto. Miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys lisää asumismukavuutta ja helpottaa sisustamista. Olohuoneen sydämessä suloista lämpöä viileisiin päiviin tuo kaunis varaava takka ja ilmalämpöpumpulla saa kodin mukavan viileäksi. Viimeistelyllä pihamaalla on tilaa kesän puutarhaunelmille, leikkimiseen ja puuhasteluun. Iso lasitettu terassi on huippu; kesä alkaa aikaisin ja jatkuu pitkälle syksyyn saakka.

Pihapiiristä löytyy monen omakotiasukkaan suuri toive: lämmin autotalli, lämmin varasto ja tilava autokatos. Hyvät säilytystilat on aina bonusta.

Kotimaisemissa luonnonrauhaa, hyvät lähipalvelut ja helpot kulkuyhteydet. Oman kylän yhtenäiskoulu, päiväkoti, neuvolapalvelut ja lähikauppa kotikylällä sujuvoittavat jokapäiväistä arkea. Yksi parhaista asioista on ympärillä oleva kaunis luonto. Metsäkylä on ihanan rauhallinen ja arvostettu asuinpaikka. Tervetuloa kotiin!

Tervetuloa ihastumaan tähän kotiin ja sen viihtyisään asuinympäristöön.

Ota yhteyttä ja sovitaan esittely!

Maija Hiedanniemi 040 707 1222 maija.hiedanniemi@op.fi

Heidi Koivunen 040 654 4801 heidi.koivunen@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    583531
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Pensastaskuntie 1, 39160 JULKUJÄRVI
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    3mh, oh, k, khh, kph, s, erill.wc, 2xvh, lasitettu terassi, autotalli, varasto,
    Asuinpinta-ala
    109 m2
    Asuintilojen pinta-alat perustuvat rakennuslupakuviin. Asuintiloihin on luettu 3mh,oh,k,eteinen,wc,kph,s,khh,2xvh (kaikki omakotitalon tilat lukuunottamatta teknistä tilaa).
    Kokonaispinta-ala
    112 m2
    Käyttöönottovuosi
    2010
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    348 000,00 €
    Kiinteistövero
    425,88€ (2024)

    Lämmitys: Poistoilmalämpöpumppu. Sähkö: Kokonaiskulutus (auton lataus mukana) 14150 kWh/v. Vesi ja jätevesi: Kulutuksen mukaan, hulevesi 50€/vuosi. Puhtaanapito: Pirkanmaan jätehuollon hinnaston ja kulutuksen mukaan. Kiinteistövero: 425,88€ (2024). .

    Varustus

    Keittiö

    Tilavan keittön varusteluun kuuluu jääkaappi ja pakastekaappi (Samsung), erillisuuni (Siemens), induktioliesitaso (Siemens), liesituuletin, mikroaaltouuni (Siemens), korotettu astianpesukone (Siemens) sekä kaapistot (Kristiina keittiöt.)

    Pesutilat

    Saunassa sähkökiuas. Kylpyhuoneessa on kaksi sadesuihkua ja käännettävät suihkuseinät, wc-istuin, pidee ja pesuallas, allaslaatikosto sekä peili. Erillisessä wc:ssä wc-istuin, pidee, peilikaappi ja allaskaappi. Kodinhoitohuoneessa on pesukoneliitäntä, kaapistot, allas, pyyhekuivain (sähkö). Kodinhoitohuoneesta käynti ulos.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, paljon kaapistoja, lämmin ulkovarasto

    Materiaalit

    Keittiö: Lattiassa laatta, seinät tapetti/maali, välitilassa laatta. Olohuone: Lattiassa laminaatt, seinät tapetti/maali. Makuuhuone 1: Lattiassa laminaatt, seinät tapetti/maali. Makuuhuone 2: Lattiassa laminaatt, seinät tapetti/maali. Makuuhuone 3: Lattiassa laminaatt, seinät tapetti/maali. Kodinhoitohuone: Lattiassa laatta, seinissä laatta/lasikuitutapetti/maali. Sauna: Lattaissa laatta, seinissä paneeli. Kylpyhuone: Lattiassa ja seinissä laatta. Eteinen: Lattaissa on laatta, seinät maalattu/tapetti. Wc: Lattaissa ja seinissä laatta.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti. Konesaumattu.
    Lämmitysjärjestelmä
    Muu. Nibe F750 uusittu 2020 (poistoilmalämpöpumppu) Takka Lender/Aada varaava takka olohuoneen sydämessä Lämmönlähteenä on poistoilmalämpöpumppu sekä varaava takka. Lämmönjako tapahtuu vesikiertoisella lattialämmityksellä ja ilmalämpöpumpulla.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys vesi
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen tulo, Koneellinen poisto, Lämmön talteenotto (LTO), Ilmalämpöpumppu viilennykseen
    Energialuokka
    B 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    E-luku 124 kWhe/m2 vuosi. Voimassa 29.8.2034.

    Tehdyt korjaukset

    Kph+sauna uusittu kokonaan 2018 Wc uusittu (vanha laatta alla) 2014 Nuohottu viimeksi 9.2.2024

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 174 m2
    Omistus
    Oma
    Maasto
    Tasainen kulmatontti, jota ympäröi tuuhea pensasaita (Isotuomipihlaja). Raja-aidat: talon takana (puuaita) rajalla. Kaikki pensasaidat ovat myytävän kiinteistön puolella. Piha: asfanttia, kivetystä ja nurmea Sisääntulopiha ja autokatos asfaltoitu. Talon edusta tyylikästä kivetystä. Kotipihassa nurmipihaa ja kauniita istutuksia (pihta, tuivio, tuijia, pallohortensia, koristepuita ja moivuotisia perennoja). Olohuoneesta avatuu kulku lasitetulle terassille. Lasitetun terassin jatkeena suojainen terasspiha. Kodinhoitohuoneesta oma uloskäynti omalle terassille.
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa 21.12.2009. Kiinteistö sijaitsee asemakaava-alueella AO-1 Erillispientalojen korttelialue. Ylöjärven kaupunki
    Rakennusoikeus
    240 m2

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Viemäri
    Kyllä

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Hyvät lähipalvelut lisäävät asumismukavuutta! Lähikauppa Sale alle viiden minuutin ajomatkan päässä kotoa. Kauppakeskus Eloon ajelee viidessä minuutissa, uuteen Prismaan alle 10 minuuttia. Ylöjärven keskustan palveluihin reilun viiden minuutin matka. Tampereen keskustaan ajelee noin 20 minuutissa. Koulut: Metsäkylän yhtenäiskoulu. Päiväkoti: Metsäkylän päiväkodit, Kangasniemen päiväkoti. Rauhallinen ja viihtyisä asuinalue. Parhaita asioita ovat oma koulu, päiväkoti, puistot ja luonto. Ylöjärveltä löytyy monipuolisia harrastusmahdollisuuksia: uimahalli, musiikkiopisto, kuntosaleja, jäähalli, kirjasto ja monta urheiluseuraa. Kaupungissa paljon hienoja ulkoilureittejä, lenkkipolkuja, uimarantoja ja vapaa-ajan aktiviteetteja kaupunkilaisten iloksi. Liikenneyhteydet: Hyvät kulkuyhteydet omalla autolla ja lähipysäkille alle kilometri.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Tampere OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

    Hämeenkatu 12, TAMPERE

    010 254 6800 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!