Karhumäentie 9 A 6, Saarijärvi

Velaton myyntihinta 40 000 € Myyntihinta: 40 000 €
Käyttöönottovuosi 1979
Pinta-ala
53 m2
2h, k

Tämä valoisuudellaan ihastuttava kaksio tarjoaa loistavat puitteet kaupunkiasumiselle hissillisen taloyhtiön toisessa kerroksessa. Huoneiston avarat tilat ja lasitettu parveke tekevät tästä kodista viihtyisän.

Huoneiston ikkuna- sekä parvekenäkymät avautuvat talon takapihan puolelle. Näkymä on vehreä. Lasitettu parveke on mainio lisätila kesällä - niin oleskeluun kuin myös kukkaistutuksille, jotka pitävät auringosta!

Asunnon pohjaratkaisu on selkeä. Arjessakin tilan puolesta hyvin toimivan eteisen kautta on kulku olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, keittiöön sekä vaatehuoneeseen ja pesuhuoneeseen. Olohuoneeseen tulvii valoa kulmaikkunoista. Tilava vaatehuone tuo reilusti säilytystilaa kaapistoiden lisäksi. Huoneiston tilat ovat perussiistit - pesuhuone on lähivuosina remontin tarpeessa ja muutoin pinnat kaipaavat pientä pintaremonttia oman mielesi mukaan! Keittiö on remontoitu 2010 -luvulla.

Asunto Oy Karhumäentie 9 on nelikerroksinen, 24 asunnon taloyhtiö. Taloyhtiö on rauhallinen ja maksuvalmius on ollut erinomainen (tilinpäätös 2023). Taloyhtiö on valmistunut vuonna 1979 ja vuosien varrella on tehty monipuolisesti kunnossapito- ja korjaustöitä. Viimeisimpänä taloyhtiön remonteista on toteutettu käyttövesiputkiremontti vuonna 2024. Tarkemmat tiedot remonteista näet esitteeltä!

Kohde on heti vapaa ja kävelyetäisyydellä Saarijärven keskustan palveluista. Varaa oma esittelyaikasi!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    583268
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Karhumäentie 9 A 6, 43100 SAARIJÄRVI
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    2
    Huoneet
    2h, k
    Asuinpinta-ala
    53 m2
    Kokonaispinta-ala
    53 m2
    Käyttöönottovuosi
    1979
    Yleiskunto
    Tyydyttävä
    Kerros
    2/4
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Ei
    Parveke
    On, lasitettu
    Ikkunat ja näköalat
    Huoneiston ikkunat ovat takapihan suuntaan. Parvekkeelle on kulku keittiön kautta. Parveke on eteläsuuntainen, joten sinne paistaa päiväaurinko.
    Vapautuminen
    Heti

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    40 000,00 €
    Neliöhinta
    754,72 €
    Hoitovastike
    159,00 €/kk
    Yhtiövastike yht
    159,00 €/kk

    Autopaikka 6,00 €/kk. Kylmävesi 5,23 €/m³. Lämminvesi 15,50 €/m³. Saunamaksu 7,00 €/kk/hlö. Pesutupamaksu 2,00 €/kerta. Hallitukselle on myönnetty valtuutus kerätä tai olla keräämättä 1-2 kk:n hoitovastike taloudellisen tilanteen niin vaatiessa/salliessa. Normaalit kerrostalohuoneiston asumiskustannukset. Kaupanteon yhteydessä ostaja maksaa varainsiirtoveron 1,5 % velattomasta kauppahinnasta.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, sähköliesi, liesituuletin, kaapistot sekä kiinteät valaisimet. Keittiön koneet ja kalusteet ovat uusittu vuonna 2014.

    Pesutilat

    Kylpyhuoneessa on suihku, peili, lavuaari,wc-istuin sekä pesukoneliitäntä ja kiinteä valaisin.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, lämmin varastotila

    Materiaalit

    Asunnon kaikissa lattioissa on materiaalina muovimatto. Asuintilojen seinäpinnat ovat maalattu tai tapetoitu. Pesuhuoneessa on muovimattoseinät.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Karhumäentie 9
    Isännöitsijä
    AK-Isännöinti / Atro Kallio
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    24
    Taloyhtiössä on
    Sauna, mankeli, yhteisantennijärjestelmä, pesutupa, ulkoiluvälinevarasto, ullakko / kellarikomero

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Pulpetti
    Kattomateriaali
    Muu. Vesikatto on maalattu sekä vuonna 2003 että 2017 (paikkamaalaus ja viistojen sivujen pesu).
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poisto
    Energialuokka
    D 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Energiatodistus on laadittu 27.10.2023 ja se on voimassa kymmenen vuotta. Energiatodistus on nähtävillä välittäjän kautta.

    Tehdyt korjaukset

    SELVITYS AIEMPINA VUOSINA TEHDYISTÄ KUNNOSSAPITO- JA MUUTOSTÖISTÄ Yhtiön rakennuksissa on aiemmin toteutettu seuraavat merkittävimmät kunnossapito- ja muutostyöt: - Parvekekorjaus 2001, elementtisaumaus 2001 - Asennettu räystäskourut ja pystyrännit itä-, länsi- ja pohjoispuolelle 2001 - Rakennettu jätekatos 2002 - Peltikaton maalaus 2003 - Rakennettu hissi 2004 - Käyttövesiputkiston uusiminen 2006 - Porrashuoneen seinien maalaus 2009 - Ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen 2009 - Ilmastointikanavien puhdistus ja säätö 2009 - Takapihan sadevesijärjestelmät, maanpinnan muotoilu 2010 - Saunan lauteet uusittu 2011 - lämmönvaihdin uusittu, lämmitysjärjestelmä tasapainotettu 2011 - Tikkaisiin lisätty nousukisko ja nousuvaunu sekä turvavaljaat 2015 - Lukitusten uusiminen 2016 - Vesikaton paikkamaalaus ja viistojen sivujen pesu 2017 - Parvekkeidenlaattojen betoniotsien kunnostus 2017 - Sisäänkäynnin portaiden uusinta 2017 - Huippuimurin uusinta/ilmastoinnin peruskorjaus 2019 - Ilmastointikanavien puhdistus ja säätö 2019 - Autolämmitysrasioiden uusinta ja lisäys 2021 - Sähköauton latauksen reitin putkitus suojakuorella parkkialueelle 2021 - Sähköpääkeskuksen tarkastus ja kunnostus 2022 - Sisäänkäynnin luiskan laatoituksen uusinta 2023 - Porrashuoneen valaisimien uusinta led+jätekatoksen valo 2023 - Kaikkien palovaroittiminen uusiminen 10 v 2023. Asunnon remontit: Parvekelasitus Nika-lasitus Oy vuonna 2013 Keittiön ja eteisen kaapistot vuonna 2014 Lavuaarin vaihto vuonna 2015 Wc-istuin vaihdettu (ido seven) vuonna 2018

    Suunnitellut korjaukset

    Vuodelle 2024 päätetty käyttövesiputkien uusiminen, joka on toteutettu kevään/kesän 2024 aikana.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Normaalien vuosittaisten kunnossapito- ja korjaustöiden lisäksi seuraavat: - Asuntojen kylpyhuoneiden peruskorjaus (osakkaiden toimesta) - Elementtisaumojen uusiminen - Betonirakenteiden kuntotutkimus - Lämpimän käyttövesiputkien rungon uusinta + käyttövesipatterien haarat (tarvittavilta osin) - Vesikaton huolto/kunnossapito Hallituksen hyväksymä selvitys kunnossapitotarpeista vuosille 2024-2028 on nähtävillä välittäjän kautta.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    2 476 m2
    Omistus
    Oma

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Saarijärven keskustan palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Keskustassa on kaupat, pankki, apteekki, kirjasto sekä monipuolisesti harrastusmahdollisuuksia (uimahalli, kuntosali, monitoimihalli sekä jäähalli). Terveysasemalle on matkaa n. 1,1 km. Halpahalli ja Lidl ovat 2,2 km päässä.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Saarijärvi OP Koti Keski-Suomi Oy LKV

    Torikatu 5, SAARIJÄRVI

    010 256 6525 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!