Isoholmantie 14, Mathildedal, Salo

Velaton myyntihinta59 000 € Myyntihinta: 59 000 €
Käyttöönottovuosi1960
Pinta-ala
30 m2
1h, tupak, wc

Historiaa huokuvassa kyläyhteisössä, MeriTeijon Mathildedalissa, sijaitseva pieni vapaa-ajan paikka, jossa tarjolla luonnon läheisyydessä omaa rauhaa. Helppohoitoinen ja tasainen tontti, uimaranta Mathildajärveen ja Teijon kansallipuisto on lähellä.

Mökissä tupakeittiö, makuuhuone ja wc suihkuineen. Pihalla hirsisauna, minkä yhteydessä saunatupa. Kiinteistöllä on sähköt ja kunnan vesi ja viemäri.

Sijainti on mainio, vain noin 2 km Idyllisen Mathildedalin keskustasta. Mathildedalista löytyy mm. useita ravintoloita, kahviloita, leipomo, majoitustilaa, satama, tennis, padel, minigolf sekä kerrassaan kaunis Teijon kansallispuisto upeine ulkoilureitteineen. Myös golfkenttä ja laskettelurinne sijaitsevat lähialueella. Salon keskustan runsaaseen palvelutarjontaan on matkaa alle 30 km. Helsingistä Matihildedaliin ajaa noin kahdessa tunnissa ja Turusta noin 1,5 tunnissa.

Tämä kohde vapautuu nopeasti, joten täällä ehtii vielä nauttimaan syyspäivistä tänäkin vuonna. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan! Tulen mielelläni esittelemään paikalle. Soita niin sovitaan aika. Petri Nieminen, 044 770 1334 tai petri.nieminen@op.fi. Myös muut kuusi välittäjämme ovat käytössäsi tämän vapaa-ajan kohteen myynnissä.

Onko asuntosi vielä myymättä? Ota yhteyttä, niin laitetaan sen myynti alulle. Meiltä saat kodillesi myyntivoimaa seitsemän välittäjän voimin.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
583234
Kohdetyyppi
Mökki tai huvila
Osoite
Isoholmantie 14, 25660 MATHILDEDAL
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
1
Huoneet
1h, tupak, wc
Asuinpinta-ala
30 m2
Asuintiloissa mukana kaikki mökin sisätilat. DVV:n rakennustiedoissa rakennuksen kerrosala 34 m2. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu.
Kokonaispinta-ala
30 m2
Käyttöönottovuosi
1960
Yleiskunto
Tyydyttävä
Kerros
Sauna
Kyllä
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hintatiedot

Myyntihinta
59 000,00 €
Kiinteistövero
206,00 eur/v

Sähkö: Kulutuksen mukaan . Vesi ja jätevesi: Kulutuksen mukaan. Puhtaanapito: Tyhjennyskertojen mukaan. Kiinteistövero: 206,00 eur/v. . Mökissä peruslämpö pidettävä ympäri vuoden. Omistajalta ei saatavilla kulutustietoja.

Varustus

Keittiö

Jääkaappi, sähköliesi kaksi levyinen, mikroaaltouuni, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali laminaatti /teräs.

Pesutilat

Sauna Pihasauna, puukiuas, erillinen wc, suihku Wc:n yhteydessä, peilit, kiinteät valaisimet.

Materiaalit

Keittiö: Seinät maalattu. Lattia muovimatto. Makuuhuone 1: Seinät maalattu. Lattia muovimatto. Eteinen: Seinät maalattu. Puulattia. Wc: Seinät maalattu. Lattia muovimatto.

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Puu
Kattotyyppi
Harja
Kattomateriaali
Pelti. Peltikate uusittu noin v. 2010.
Lämmitysjärjestelmä
Sähkö. Makuuhuoneessa kevyt takka (ei varaava).
Lämmönjakojärjestelmä
Sähköpatterilämmitys. Lämmityksessä käytetty irtopattereita.
Ilmanvaihtojärjestelmä
painovoimainen
Energialuokka
Ei energiatodistusta
Lisätietoa energiatodistuksesta
Kohteelle ei lain mukaan tarvitse hankkia energiatodistusta

Tehdyt korjaukset

Talon katto uusittu 2010, saunan katto uusittu 2015 ja puuvajan katto 2022

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
1 100 m2
Omistus
Oma
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeus
165 m2
Lisätietoja maapohjasta
Asemakaavassa rakennuspaikan rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 165 m² (e=0,15). Jäljellä oleva rakennusoikeus pitää selvittää kaupungilta, koska päärakennuksesta ei ole saatavilla rakennuslupa-asiakirjoja ja näin ollen ei ole tarkkaa tietoa jäljellä olevasta rakennusoikeudesta.

Vesi ja viemäröinti

Vesijohto
Kyllä
Käyttövesi
Kunnan.
Viemäri
Kyllä
Jätevesihuolto
Kunnan.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut: Kooltaan kompaktista Mathildedalista löytyvät kaikki kylän palvelut lyhyen kävelymatkan etäisyydeltä. Alueelta löytyvät leipomo, kyläpanimo, kahvila, ruokaravintoloita, monipuolisia liikunta aktiviteetteja sekä nykyaikainen vierasvenesatama Matildan Marina. Teijolta löytyvät myös Meri-Teijo Golf sekä Teijo Ski & Action Park laskettelurinteineen. Teijon upea kansallispuisto ja alueen lukuisat järvet sekä merenranta tarjoavat loistavat puitteet luonnossaliikkujalle. Koulut: Teijon kylässä kyläkoulu (ala-aste). Muut oppilaitokset Salossa, minne järjestetty koulukuljetus. Päiväkoti: Teijon kylässä päiväkoti. Lähin kauppa Teijon kyläkauppa noin 5 km. Salon Perniön palveluihin kauppoineen matkaa 17 km ja Salon keskustaan noin 27 km. Suurista kaupungeista lähimpänä noin tunnin ajomatkan etäisyydellä Turku ja Helsingistä Mathildedaliin ajaa alle kahdessa tunnissa. Liikenneyhteydet: Hyvät tieyhteydet Salon, Turun ja pääkaupungin suuntaan. Salosta linja-auto vuoroja Mathildedaliin maanantaista perjantaihin

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Mökkivakuutus
vapaa-ajan asunnolle

Tutustu Pohjola Mökkivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Salo OP Koti Lounaismaa Oy

Turuntie 7, SALO

010 256 1310 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!