Erämiehenkatu 39, Kypärämäki, Jyväskylä

Velaton myyntihinta124 000 € Myyntihinta: 124 000 €
Käyttöönottovuosi1955
Pinta-ala
97 m2
3-4h, k, 2x wc, kh, s,

Napakka talo sinulle jos haluat toteuttaa itseäsi. Valmis puutarha missä pääset puuhastelemaan. Tunnelmallinen perinteikäs asuinalue sopivan matkan päässä Jyväskylän keskustasta. Joitakin kunnostustöitä on tehty mm. salaojat uusittu, ikkunat uusittu arviolta 2000 luvun alussa, öljylämmitys muutettu kaukolämmöksi. Sisääntulo kerroksessa on keittiö ja tilavat oleskelutilat sekä erillinen wc. Yläkerrasta löytyy kaksi makuuhuonetta ja vintti/säilytystiloja. Kellarikerroksessa on sauna, kylpyhuone, erillinen wc, tekninen tila ja tilaa vaikka askarteluun/harrastustoimintaan. Pihassa on myös autotalli/varastorakennus.

Kypärämäki on ollut asuttuna 1940-luvulta saakka ja tuolloin rakennettuja taloja on Kypärämäki-Köhniön alueella edelleenkin. Eriväriset ja -kokoiset puutalot ovatkin yksi Kypärämäen omaleimaisimmista piirteistä. Vanhat talot viihtyvät sulassa sovussa niin uudempien omakotitalojen kuin eri-ikäisten kerros- ja rivitalojen kanssa.

Kypärämäen ja Kortepohjan kupeessa sijaitseva Laajavuori tarjoaa upeat puitteet monenlaiselle liikunnalle ympärivuotisesti. Valaistut ladut, loistavat lenkkipolut, laskettelurinne houkuttelevat liikkumaan. Kypärämäessä sijaitseva Killerin ravirata tarjoaa hevosurheilun lisäksi myös hyvät sisäliikuntamahdollisuudet Killerin liikuntakeskuksessa. Kesäisin uimaan pääsee Köhniöjärven suurella uimarannalla, josta löytyy myös hyppytorni.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
581280
Kohdetyyppi
Omakotitalo
Osoite
Erämiehenkatu 39, 40630 JYVÄSKYLÄ
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
4
Huoneet
3-4h, k, 2x wc, kh, s,
Asuinpinta-ala
97 m2
Pinta-alatieto arviot rakennuspiirustuksista/rakennuslupa-asiapapereista.
Kokonaispinta-ala
147 m2
Käyttöönottovuosi
1955
Yleiskunto
Tyydyttävä
Kerros
Sauna
Kyllä
Vapautuminen
Heti

Hintatiedot

Myyntihinta
124 000,00 €
Kiinteistövero
203,10

Lämmitys: 1367,07€/v.2022. Sähkö: 5 913,6 kWh/2023, 1244€/v . Vesi ja jätevesi: kulutuksen mukaan. Puhtaanapito: sopimuksen mukaan. Kiinteistövero: 203,10. .

Varustus

Keittiö

Jääkaappi, pakastekaappi, keraaminen liesi, liesikupu, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.

Pesutilat

Sauna, sähkökiuas "ainavalmis", kylpyhuone, erillinen wc, suihku, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys sähköllä, kiinteät valaisimet.

Säilytystilat

Ulkovarasto, kaapistot, ullakko

Materiaalit

Keittiö: lattia parketti, seinät tapetti. Olohuone: lattia parketti, seinät tapetti. Makuuhuone 1: lattia parketti, seinät tapetti. Makuuhuone 2: lattia parketti, seinät tapetti. Makuuhuone 3: lattia muovimatto, seinät tapetti. Sauna: lattia laatta, seinät paneli. Kylpyhuone: laatoitettu. Eteinen: lattia puuta, seinät paneli. Wc: laatoitettu. Yläaula: lattia laminaatti, seinät levyä.

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Puu
Kattotyyppi
Harja
Kattomateriaali
Pelti
Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö. Olohuoneessa takka.
Lämmönjakojärjestelmä
Vesikiertoinen patterilämmitys
Ilmanvaihtojärjestelmä
Painovoimainen
Energialuokka
D 2018
Lisätietoa energiatodistuksesta
E luku 111

Tehdyt korjaukset

Salaojituksen uusiminen, ajankohdasta ei varmuutta. Rännit ja peltikatolla olevan viemärintuuletusputken kauluksen uusiminen 2022. Julkisivut: paikkamaalausta, katon maalaus ajankohdasta ei tietoa. Lisäeristys: ikkuna remontit yhteydessä tarkastettu kutterin purut...Ikkunat uusittu arviolta 2000 luvun alussa? Vesikatto maalattu ja tikkaat uusittu ajankohdasta ei tietoa arviolta 2000 luvun alussa. Pesuhuone ja sauna remontti, sähkökiuas, uusi väliseinä ja laatoitus 2000 luvun alussa. Öljylämmitys muutettu kaukolämmöksi, pannuhuone remontoitu. Perusteellinen sisätilojen pintaremontti, välioven sulkeminen ja väliseinän poisto olohuoneessa 1982. Viemäritukos "kaupunginpuolella" jolloin linja uusittiin ainakin osin arviolta 2010 luvulla.

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
1 058 m2
Omistus
Oma
Maasto
Nurmikkoa, tontin perä luonnon tilassa
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeus
190 m2
Lisätietoja maapohjasta
Kaavan mukaan rakennusoikeus 162 m2 + 28 m2. Rakennus rekisterissä käytetty rakennusoikeus talossa 115 m2 ja piharakennuksessa 40 m2 / edellinen tieto Marko Jurvanen Rakennusvalvonta.

Vesi ja viemäröinti

Vesijohto
Kyllä
Käyttövesi
Kunnan.
Viemäri
Kyllä
Jätevesihuolto
Kunnan.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut: K-market Kypärätie noin 800 m, terveysasema Nova noin 1,5km. Koulut: Kypärämäki noin 800 m.

Lisätiedot

Alueen ollessa merkittävää rakennettua kulttuuriympäristöä tulee rakennuksen mahdollisen laajennuksen soveltua ympäristöön. Tonttia ei sallita jaettavaksi ja olemassa oleva asuinrakennus tulee mahdollisuuksien mukaan säilyttää. Muutos- ja korjaustöistä tulee pyytää Keski-Suomen museon lausunto. Rakennushankkeen yhteydessä suunnittelijan tulee käydä rakennusvalvonnassa rakentamisen ennakko-ohjauksessa. Pohjakuvasta poiketen: olohuoneessa on yksi takka, yläkerrassa ei ole tulisijoja, kellarikerroksessa on verstas/askartelutila ja wc/tekninen tila.

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Hanki kotisi
kokoinen vakuutus

Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Pohja

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Jyväskylä OP Koti Keski-Suomi Oy LKV

Kauppakatu 22, JYVÄSKYLÄ

010 256 5950 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!