Puhelin: 040 621 1553 Matkapuhelin: 040 621 1553 johanna.willman@op.fi

Johanna Willman

Myyntineuvottelija
Kielitaito: englanti, ruotsi, saksa
Koulutus: Bachelor of Science, International Management Studies (Univ.of Maryland, Germany) Master's in International Business Management (JAMK)
Puhelin: 040 621 1553 Matkapuhelin: 040 621 1553 johanna.willman@op.fi

Yli kahdeksan vuotta asunnon välityskokemusta ja yksitoista vuotta pankkialan (lainat ja päivittäisasiat) kokemusta Espanjasta, sekä Helsingistä.

Eipä tiennyt Palokan likka millainen urapolku se sieltä aukeaisi, kun valmistuttuaan v. 2000 pakkasi laukut ja lähti vuodeksi kokeilemaan työelämää Aurinkorannikolla!

Vuosi venähti seitsemäksi ja työ vaihtui asunnon välityksestä finanssialaan. Työ apulaispankinjohtajana espanjalaisessa pankissa ei suinkaan ollut huonoa, mutta talousnäkymät synkkenivät v. 2007 ja koti-ikävä iski. Oli aika ravistaa rantahiekat pyyhkeeltä, ostaa lentolippu, talvitakki ja palata Suomeen.

Sain heti hyvän työn pankista Helsingin ytimestä, joten jäin sinne muutamaksi vuodeksi ihmettelemään. En ole ikinä haaveillut lasten kasvattamisesta Kehä I:n sisäpuolella, joten palasin Keski-Suomeen, kun esikoinen ilmoitti tulostaan. Muutama vuosi siinä sitten vierähti kotosalla, kahden lapsen kanssa. Koska en oikein osaa olla jouten, päivitin samalla opintojani (Master’s in IBM), sekä matkustin lasteni kanssa Eurooppassa.

Kun paluu työelämään lähestyi, ei finanssiala enää samalla tavalla houkutellutkaan.

Palasin kahdeksan vuotta sitten asuntojen myynnin pariin ja tämä on ollut mahtavaa!

En tiedä toista niin vaihderikasta, vapaata, haastavaa ja ihanaa työtä kuin tämä. Koskaan ei tule kahta samanlaista päivää vastaan ja aina oppii työstä, itsestä ja asiakkaiden tarpeista jotakin uutta. Välillä venytään asiakkaan tarpeiden mukaan äärimmäisyyksiin, ja välillä otetaan rennommin, mutta aina kuitenkin tosissaan.

Osaan antaa aika kattavan palvelun ja näkemyksen kaikissa kodin etsimisen vaiheessa. Kuuntelen tarpeitasi ja teen kaikkeni, jotta pääset tavoitteeseesi mahdollisimman vaivattomasti ja mukavasti.

Vapaa-ajan vietän Crossfit:issa ja lähinnä perheen kanssa; matkustaen, sienestäen, leipoen ja lautapelejä pelaten. Wia-koiran kanssa kierrän rantaa ja metsiä.

Jos haluat kurkistuksen välittäjän todellisesta elämästä, mene esim Facebook:iin @OpKotiJohanna

JyväskyläOP Koti Keski-Suomi Oy LKV

Kauppakatu 22 40100 JYVÄSKYLÄ

Asiakaspalautteet

Kysy minulta näistä kohteista

Ota yhteyttä

Kauppakatu -
OP Koti Keski-Suomi Oy LKV
Vastaanottaja:
Johanna Willman
Myyntineuvottelija
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.