Matkapuhelin: 050 475 5384 anneli.heikkinen@op.fi

Anneli Heikkinen

Myyntineuvottelija, KiLAT
Koulutus: MBA, AmO, KiLAT
Matkapuhelin: 050 475 5384 anneli.heikkinen@op.fi

Myymässä asuntoa?

Meillä OP Kodissa tehdään asuntokauppaa joka päivä vastuullisesti ja riskit minimoiden. Saat minulta luotettavan asuntoarvion ja kattavan välitystarjouksen.

OP Kodin digitaaliset palvelut mahdollistavat kotisi myynnin etänä ja asuntokaupat hoituvat vaikka kotisohvaltasi. Osuuspankin omistaja-asiakkaana hyödyt, sillä OP-bonuksia käytetään OP Kodin palkkioihin. Tervetuloa OP Kodin asiakkaaksi!

Minulla on yli 20 vuoden työkokemus ja osaaminen finanssialalta mm. myynnistä ja markkinoinnista. Tämä kokemus luo hyvät edellytykset tehdä vaativaa ja vastuullista välittäjän työtä. Välittäjän työstä minulla on yli viiden vuoden kokemus niin asunto-osakkeiden kuin kiinteistöjenkin myynnistä ja markkinoinnista.

Minulle on tärkeää, että olet varmasti tyytyväinen lopputulokseen ja voit suositella minua muillekin. Tämän sivun lopusta löydät asiakkaiden antamia palautteita. Ota rohkeasti yhteyttä, kun olet vaihtamassa kotia.

Etsimässä asuntoa - mistä rahoitus?

Lainalupaus taskussa olet asuntonäytöllä etulyöntiasemassa ja voit tehdä tarjouksen heti, kun unelmiesi asunto osuu kohdalle. Rahoitusasiat kannattaa aina hoitaa kuntoon ennen asuntoesittelyyn lähtöä. Jos et vielä ole sitä tehnyt, ei hätää. Autan sinua myös laina-asioissa - kauttani saat nopeasti yhteyden Osuuspankin rahoitusasiantuntijaan - parhaimmillaan jo samana päivänä. Kannattaa laittaa viestiä.

Seuraa myös Instagram: @anneliheikki tai www.facebook.com/anneli.heikkinen.7712

EspooOP Koti Uusimaa Oy LKV

Sammonsilta 8 02100 ESPOO

Asiakaspalautteet

Ota yhteyttä

Espoo -
OP Koti Uusimaa Oy LKV
Vastaanottaja:
Anneli Heikkinen
Myyntineuvottelija, KiLAT
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.