Harmaakalliontie 2, Suopelto, Loimaa

Velaton myyntihinta47 000 € Myyntihinta: 38 976 €
Käyttöönottovuosi1974
Pinta-ala
65 m2
2h + k + s + ak

Lähellä keskustan palveluita ja liikuntaharrasteita rivitaloyhtiö puiston laidassa. Läpi talon ulottuva, valoisa kaksio, jonka olopihan jatkeena on vehreä Kaunismäenpuisto, aamupäivän puolella. Tilavassa keittiössä ikkunan ääreen sopii ruokapöytä, puistonäkymin. Olohuone on hyvänkokoinen, samoin makuuhuone, joka on pihan puolella. Pesuhuone on aikoinaan laatoitettu, mutta tulevan käyttövesiremontin yhteydessä se on kätevää päivittää. Säilytystilaa on hyvin, makuuhuoneen komeroiden lisäksi on eteisessä hyvät komerotilat. Yhtiössä on uusittu ikkunat ja ovet sekä lukitukset ja tänä vuonna yhtiöön saadaan uudet käyttövesijohdot ja samalla huoneistokohtainen vedenmittaus. Remontti yhtiössä jo hyvässä vauhdissa! Jokaisella asunnolla on autokatospaikka, v 2016 uusitussa katosrakennuksessa.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
581206
Kohdetyyppi
Rivitalo
Osoite
Harmaakalliontie 2, 32200 LOIMAA
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
2
Huoneet
2h + k + s + ak
Asuinpinta-ala
65 m2
Kokonaispinta-ala
65 m2
Käyttöönottovuosi
1974
Yleiskunto
Tyydyttävä
Kerros
1/1
Hissi
Ei
Sauna
Kyllä
Parveke
Ei
Ikkunat ja näköalat
Läpi talon huoneisto, itä-länsi. Olohuone ja keittiö puistoiset takapihanäkymät
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hintatiedot

Myyntihinta
38 975,76 €
Velaton hinta
47 000,00 €
Lainaosuus
8 024,24 €
Neliöhinta
723,08 €
Hoitovastike
221,00 €/kk
Rahoitusvastike
81,18 €/kk
Yhtiövastike yht
302,18 €/kk
Vesimaksu
24,00 €/hlö/kk

Vesimaksu 24,00 €/hlö/kk, autopaikka 6,00 €/kk. Lämmitys sisältyy hoitovastikkeeseen. Sähkölaskutus kulutuksen mukaan, vain taloussähkö. Autopaikkamaksuun lisätään 6 €/kk, jos käyttää sisätilalämmitintä. Vastikeperuste huoneiston pinta-ala.

Varustus

Keittiö

Jääkaappipakastin 2015, sähköliesi alkuperäinen, liesituuletin MUH -talotuuletin, kaapistot alkuperäiset, kiinteät valaisimet.

Pesutilat

Sauna, sähkökiuas. Kylpyhuone, suihku,pesuallas, pesukoneliitäntä, wc-istuin, kiinteät valaisimet.

Säilytystilat

Jäähdytetty kellari

Materiaalit

Keittiö: laminaatti/seinät tapetoidut. Olohuone: parketti/seinät maalatut. Makuuhuone 1: laminaatti/seinät maalatut. Sauna: laatta/paneeli. Kylpyhuone: laatta/laatta. Eteinen: parketti/seinät tapetoidut.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Loimaan Harmaakalliontie 1
Isännöitsijä
Ari Laaksonen/Loimaan Isännöinti Oy
Kiinteistönhuolto
Huoltoyhtiö
Asuinhuoneistoja
12
Autopaikat
12 kpl
Taloyhtiössä on
Jäähdytetty kellari, pyörävarasto, kaapeli-TV

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Puu. Puurunko/tiiliverhous.
Kattotyyppi
Harja
Kattomateriaali
Pelti
Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö
Lämmönjakojärjestelmä
Vesikiertoinen patterilämmitys
Ilmanvaihtojärjestelmä
Koneellinen poistotuuletus, poisto keittiö, pesutilat
Energialuokka
E 2013
Lisätietoa energiatodistuksesta
Energiatodistuksen viimeinen voimassaolopäivä 16.12.2024. Uusi tilattu, mutta ei vielä toimitettu.

Tehdyt korjaukset

1996 Vesikaton uusiminen. 2003 Kaukolämpöön liittyminen. 2004 Ulko-ovien uusinta ja autokatoksen sähköistäminen. 2005 Ikkunoiden uusiminen ja lukkojen uusiminen (Exec). 2016 uusittiin autokatos. 2016 uusittiin lämpökeskuskuksesta tuleva lämpökanaali sekä huoneiston n:o 4 makuuhuone. 2017 kuorittiin pihasta vanha asfaltti pois, vaihdettiin murskekerros ja asfaltoitiin sekä autokatoksen pohja että piha. Samalla asennettiin muutama autolämmityspiste.. Asunnon remontit: Edellisen omistajan aikana pesuhuone laatoitettu ja keittiön kaapistot uusittu, ei dokumentteja eikä tietoa vedeneristeestä

Suunnitellut korjaukset

Yhtiökokouspäätös käyttövesisaneerauksen toteuttaminen, alkaen 8/2024. Samalla asunnon nro 10 makuuhuoneen kylmä nurkka korjataan. Tällä hetkellä ei ole tiedossa urakan lopullista hintaa.

Muut tiedossa olevat korjaukset

Kunnossapitotarveselvitys vuosille 2023 - 2027 - nurmikon kunnostamista - puuosien maalausta - Harmaakalliontien puoleisen ojan salaojittamisen suunnittelua - energiatodistuksen uusiminen 2024

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
3 800 m2
Omistus
Oma

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut: Keskustan palvelut noin yksi kilometri, lähikauppa Puistokadun K-Market ja alueella kebab-pitseria. Liikuntapalvelut ja kuntopolut ihan vieressä. Koulut: Ylä-aste/lukio noin 500 m, ala-aste keskustassa. Päiväkoti: Alueella kaksi päiväkotia. Liikenneyhteydet: Hyvät kevyen liikenteen väylät keskustaan

Lisätiedot

Yhtiö on hakeutunut huoneistotietojärjestelmään, ostajan on kahden kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta rekisteröitävä saantonsa Maanmittauslaitoksessa. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista ja osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista. Ostaja maksaa varainsiirtoveron 1,5 % kaupanteossa. Käyttövesiputkien uusimisen suunnittelija on LVI – Laukkanen Oy ja hinta on 5.580,00 euroa sisältäen alv:n 24 %. Käyttövesiputkien uusimiseen hallitus esitti Forssan LVI – Kulma Oy:tä. Tarjous oli kokonaistaloudellisesti parempi tarjous. Urakan hinta on 148.180,00 euroa sisältäen alv:n 24 %. Yhtiökokous päätti hyväksyä hallituksen esityksen. Rahoitusta varten varaudutaan kylpyhuonekalusteiden uusimiseen, jotka eivät kuulu tarjoukseen. Uusimistarve kartoitetaan lähempänä urakan aloittamista. Lisäksi yhden huoneiston ulkoseinä korjataan ja vielä varaudutaan lisäyllätyksiä varten. Rahoituksena hallitus esitti, että taloyhtiö ottaa 170.000,00 euron pankkilainan noin 20 vuoden takaisinmaksuajalla. Lainaosuus olisi 202,38 €/m² ja rahoitusvastikeosuus olisi 1,3492 €/m²/kk. Jokaisella osakkaalla on mahdollisuus maksaa oma lainaosuutensa pois kerralla. Yhtiökokous päätti hyväksyä hallituksen esityksen. Huoneiston nro 4 kohdalla taloyhtiö ottaa huomioon pintavesiputkien pintaan vedon hinnan. Putkien pintaan veto toteutettiin silloin, kun uusittiin rikkoontunut lämminvesikanaali ja koko taloyhtiön vedenjakokeskus on tässä huoneistossa. Huoneiston kaikki käyttövesiputket asennettiin pintaan ja omistaja kustansi sen itse, johtuen taloyhtiön vaikeasta taloudellisesta tilanteesta. Taloyhtiö lupasi silloin huomioida asennuksen käyttövesiputkien uusimisen yhteydessä. Yhtiökokous päätti hyväksyä hallituksen esityksen. Urakan lopullinen hinta ei ole tällä hetkellä tiedossa.

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Hanki kotisi
kokoinen vakuutus

Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Pohja

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Loimaa OP Koti Turun Seutu Oy LKV

Väinämöisenkatu 6, LOIMAA

0400 536 941 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!