Matkapuhelin: 050 9185364 heli.harteela@op.fi

Heli Harteela

Kiinteistönvälittäjä LKV
Matkapuhelin: 050 9185364 heli.harteela@op.fi

Olen työskennellyt kiinteistövälitysalalla vuodesta 1995 lähtien ja oppinut rakastamaan tätä työtä, jossa pääsen osaksi asiakkaitteni elämän suuria hetkiä. Olen helposti lähestyttävä, pidän kiinni sovituista asioista ja minulle on tärkeää, että kynnys ottaa yhteyttä pysyy mahdollisimman matalana. Uskon, että positiivinen ja avoin asenteeni auttaa ratkaisemaan ongelmia ja saa aikaan luottamuksen ilmapiirin. Hyvät neuvottelutaitoni sekä kykyni kuunnella ovat onnistuneiden kauppojen avaintekijöitä. Asiakkaat ovatkin kertoneet, että kanssani on mutkatonta ja helppoa asioida.

Pitkä ura on tuonut työskentelyyni varmuutta, ja pyrin aina tarttumaan toimeen ja hoitamaan asiat määrätietoisesti, mutta rauhallisesti. Hyvin onnistunut asuntokauppa tarkoittaa minulle ennen kaikkea sitä, että asiakas saa juuri sen kodin, joka vastaa hänen tarpeitaan ja unelmiaan. Pyrin aina tarjoamaan sopivia ratkaisuja ja huomioimaan asiakkaan yksilölliset tarpeet.

Vapaa-aikanani nautin penkkiurheilusta, hyötyliikunnasta sekä sieni- ja marjametsällä käymisestä. Tärkeä osa elämääni ovat myös lapsenlapset, jotka tuovat iloa arkeeni.

Ota rohkeasti yhteyttä, jotta voimme yhdessä löytää unelmiesi kodin. Vankka kokemukseni ja monipuolinen osaamiseni takaavat, että asuntokauppasi on luotettavissa käsissä.

LoimaaOP Koti Turun Seutu Oy LKV

Väinämöisenkatu 6 32200 LOIMAA

Kysy minulta näistä kohteista

Ota yhteyttä

Loimaa -
OP Koti Turun Seutu Oy LKV
Vastaanottaja:
Heli Harteela
Kiinteistönvälittäjä LKV
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.