Lepolantie 24, Länsi-Pakila, Helsinki

Velaton myyntihinta 435 000 € Myyntihinta: 435 000 €
Käyttöönottovuosi 1966
Pinta-ala
86 m2
4h, k, 2xkph, 2xwc, khh, vh, parveke, terassi ja pihaa

Hurmaava paritalokoti Länsi-Pakilan pientaloidyllistä. Yläkerrassa sinua palvelee 86 m2 ja se pitää sisällään ison olohuoneen, keittiön, kaksi makuuhuonetta, kylpyhuoneen, vaatehuoneen ja eteistiloja. Olohuoneesta on kulku parvekkeelle. Alakerran 52 m2 pitää sisällään ison tilan, joka toimii tämän perheen toisena olohuoneena, ja sen kulmalle mahtuu vaikka kuntosali. Alakerrassa on tämän asunnon toinen kylpyhuone kodinhoito-osiolla, kulku taloyhtiön saunatiloihin ja omalle terassille/isolle piha-alueelle. Kun nautit pihan laitosta ja viihdyt ulkona, niin kerrankin on tarjolla isopihainen koti niin lasten leikeille, istuttamiselle kuin terassilla oleiluun. Pysäköintitilaa löytyy kahdelle autolle, joista toisessa on sähköauton latausmahdollisuus. Asunto Oy Helsinki Heliodorus on vuonna 1966 valmistunut yhtiö, joka on kaukolämmössä ja omalla tontilla. Omakotitalomaista asumista paritaloyhtiössä, jossa asumisen kulut ovat maltilliset. Paritalossa on naapurin kanssa yhteinen puusauna ja pukuhuone. Käyttö vuoroviikoin ja yhteisessä käytössä perjantaisin ja lauantaisin varauksen mukaan. Tämä on lapsiperheelle ihanteellinen sijainti. Päivittäispalvelut, kulkuyhteydet, koulut, päiväkodit ja harrastusmahdollisuudet löytyvät läheltä. Lyhyen kävelymatkan päässä avautuvat Pirkkolan ladut ja urheilupuitteet sekä tietenkin laaja keskuspuisto. Sijainti onkin yksi kaupungin halutuimpia. Autolla hurautat 20 minuutissa Helsingin keskustaan.

Tervetuloa tutustumaan tähän ihanaan kotiin. Myynti ja esittely kiinteistönvälittäjä Anne Flinkman, puh. 040 352 5312 tai anne.flinkman@op.fi.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    580861
    Kohdetyyppi
    Paritalo
    Osoite
    Lepolantie 24, 00660 HELSINKI
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4h, k, 2xkph, 2xwc, khh, vh, parveke, terassi ja pihaa
    Asuinpinta-ala
    86 m2
    Kokonaispinta-ala
    138 m2
    Käyttöönottovuosi
    1966
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    1-2/2
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On
    Ikkunat ja näköalat
    Terassi ja piha noin etelään. Läpitalon kulmahuoneisto itä-etelä-länsi. Parveke noin länteen. Sisääntulo (ulko-ovi) itään.
    Vapautuminen
    2 kk/ sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    435 000,00 €
    Neliöhinta
    5 058,14 €
    Hoitovastike
    250,47 €/kk
    Yhtiövastike yht
    250,47 €/kk
    Vesimaksu
    8,00 €/hlö/kk

    Vesimaksu 8,00 €/hlö/kk. esimaksun peruste: Naapurin puolella vesimittarit ja lämmönjakohuone. Kerran vuodessa tasauslasku. Kiinteistöverosta asunto A maksaa 1/3 ja asunto B maksaa 2/3 maapohjan osuuden mukaan. Pientalo-osuus maksetaan huoneistojen pinta-alaperusteisesti. Hallituksella valtuudet kerätä tai jättää keräämättä kaksi ylimääräistä hoitovastiketta yhtiön talouden niin vaatiessa/salliessa. Yhtiöllä ei ole luotollisia tilejä. Yhtiöllä ei ole pääoma- tai hoitolainoja.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin, mikroaaltouuni integroitu, astianpesukone uusittu vuonna 2023, kaapistot, kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Sauna paritalon yhteinen, vuoroviikoin käytössä, kylpyhuone 2 kpl, suihku 2 kpl, suihkuseinä 2 kpl, peilit, peilikaappi, allaskaappi 2 kpl, pesukoneliitäntä alakerran kodinhoitohuoneessa, lattialämmitys molemmissa kph:ssa ja keittiössä (sähköllä), kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, pihavarasto, pyörävarasto

    Materiaalit

    Keittiö: Lattiat: laatta, Seinät: maali.. Olohuone: Lattiat: parketti, Seinät: maali.. Makuuhuone 1: Lattiat: parketti, Seinät: maali.. Makuuhuone 2: Lattiat: parketti, Seinät: maali.. Kodinhoitohuone: Lattiat: laatta, Seinät: maali.. Kylpyhuone: Lattiat: laatta, Seinät: laatta.. Eteinen: Lattiat: parketti, Seinät: maali.. Alakerran tila: Lattiat: laatta, Seinät: maali.. Kylpyhuone 2: Lattiat: laatta, Seinät: laatta..

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Helsinki Heliodorus
    Isännöitsijä
    Omatoiminen isännöinti
    Kiinteistönhuolto
    Osakkaat
    Asuinhuoneistoja
    2
    Autopaikat
    1 kpl, 2 kpl
    Taloyhtiössä on
    Sauna, pyörävarasto, yhteisantennijärjestelmä, mahdollisuus autopaikkaan, 5 G Antenni katolla (DNA 5G koti), lämmönjakohuone, pesuhuone/pukuhuone sekä wc

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Tiili
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen
    Energialuokka
    Ei energiatodistusta
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

    Tehdyt korjaukset

    2024 2024 Asunto B kellarikerroksen seinä- ja lattiarakenteiden uusiminen. -Alakerran rakenteiden ongelmat, jotka todettiin kuntotarkastuksen 7.3.2024 on korjattu rakennesuunnittelijan ohjeiden mukaisesti. Valvojan loppuraportti, valvontamuistiot 3 kpl ja loppukatselmusmuistio saatavilla. Kylpy- ja kodinhoitohuonetta ei ole remontoitu. 2023 Asunto B ikkunapeltien uusiminen 2022 Asunto B sähköauton latauspiste 2022 Taloyhtiön jätekatos 2021 Asunto B salaoja-sadevesiremontti 2021 Asunto B pihatien asvaltti ja kivetys uusittu ja takapihan terassi 2021 Asunto B kellarin oven uusiminen 2020 Piipun eristys yläpohjassa 2015 Kattopellitys ja ruodelaudoitus uusittu 2014 Kaukolämpölaitteiden uusinta 2012 Asunto B sähköremontti (yläkerta) ja knx-järjestelmän asennus 2012 Asunto B keittiöremontti 2014 Käyttövesijohtojen uusinta 2010 uusittiin saunan hormi, löylyhuoneen ovi ja vaihdettiin lattiakaivon silikonit 2008 Asunto B alakerran pesuhuoneremontti 2008 Asunto B yläkerran kylpyhuoneremontti 2006 Sähkö- ja kaukolämpömittarit kaukoluentaan 2005 Maakaapelit 2003 Ulko-ovien uusinta 1998 B-puolen autotalleille saatu lupa remontoida asuinkäyttöön, samassa yhteydessä kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen rakentaminen tilaan. Muutostyö valmistunut vuonna 2002 1995 yhtiön sauna remontoitu. Asunnon remontit: 2024 kellarikerroksen seinä- ja lattiarakenteiden uusiminen 2023 antennipiikit asennettu lintuja varten 2023 maalauskunnostusta • WC. Osakkaan työtä koskeva ilmoitus on saapunut yhtiölle 2018. • Yläkerran keittiö ja sähköt. Osakkaan työtä koskeva ilmoitus on saapunut yhtiölle 2012. • Salaoja-sadevesiremontti asunto B. Osakkaan työtä koskeva ilmoitus on saapunut yhtiölle 2021. • Pihatien asvaltointi ja kivetys asunto B. Osakkaan työtä koskeva ilmoitus on saapunut yhtiölle 2021. • Pintamaalaus seinät ja katto ylä- ja alakerta. Osakkaan työtä koskeva ilmoitus on saapunut yhtiölle 2021.

    Suunnitellut korjaukset

    Pohjaviemärin korjaus vuonna 2024, siirtyy tulevaisuuteen, ei päätöksiä. Puiden kunnon selvitys / kaato 2024

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Yhtiön kunnossapitotarveselvitys vuosille 2024-2029 (päivitetään vuosittain yhtiökokouksessa): -Pohjaviemärin korjaus 2024, tarjous pyydetty 2022-2023 -Yläpohjan lämmöneristyksen uusiminen 2025-2028, tarjous pyydetty 2022-2023 -Taloyhtiön pesutilojen ja saunan remontti 2024-2028 -Ikkunaremontti 2025-2030 Muut huomatut mahdolliset taloyhtiön korjaustarpeet: -Parvekkeiden kuntoa tarkkaillaan; paloja lohkeillut, kulumaa havaittavissa -Asfaltin pintakaadot: as A:n yläpihan painuma ja as B:n alaovelle valuva vesi voi olla ongelma. -Asunto B, alakerran kylpyhuone/seinärakenteet tulee tarkistaa tulevan kylpyhuoneremontin yhteydessä. Kylpyhuone vesieristeineen alkaa olla teknisen käyttöikänsä päässä, joten sen uusiminen on ajankohtaista tulevien vuosien aikana.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 091 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Helsingin Kaupunki

    Lisätiedot

    Yhtiöjärjestyksestä on poistettu tilintarkastusta ja tilintarkastajaa koskevat määräykset. Varasto pihan perällä ollut taloyhtiön molempien asuntojen käytössä, viimeiset vuodet vain tämän asunnon käytössä.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Arkadiankatu 23, HELSINKI

    010 255 5900 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!