Pyyhkäläntie 6, Palokka/Keski-Palokka, Jyväskylä

Velaton myyntihinta 55 000 € Myyntihinta: 55 000 €
Käyttöönottovuosi 1960
Pinta-ala
880 m2

Suositulta Kirrin alueelta myydään tontti, jossa on tiilirunkoinen purkukuntoinen talo. Kokonaistilasta 0,1818 ha lohkotaan asemakaavan vahvistama tontti noin 880 m². Lohkomiskustannuksista vastaa ostaja.

Alueella on asemakaava AO-9, joka mahdollistaa omakotitalon tai paritalon rakentamisen. Tontilla on valmiina sähkö- vesi- ja viemäriliittymä yhdelle talolle.

Kirrissä kaikki palvelut ovat lähellä, kaupat, koulu, päiväkoti, uimaranta, huoltoasema ja autolla pääsee moottoritietä pitkin muutamassa minuutissa Jyväskylään tai Tikkakoskelle.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  580504
  Kohdetyyppi
  Okt-tontti
  Osoite
  Pyyhkäläntie 6, 40270 PALOKKA
  Omistusmuoto
  Omistus
  Käyttöönottovuosi
  1960

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  55 000,00 €

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  880 m2
  Omistus
  Oma
  Tie perille
  Kyllä
  Kaavoitus
  Asemakaava (ohjeellinen tonttijako). AO-9 Erillispientalojen korttelialue. Tontille saa rakentaa enintään kaksi asuntoa. Rakennuksen etäisyyden naapurin tontin rajasta on oltava vähintään neljä (4) metriä, mikäli asemakaavassa ei ole toisin osoitettu tai rakennuslautakunta naapuria kuultuaan anna lupaa rakennuksen sijoittamiselle lähemmäs mainittua rajaa. Tontti ei saa olla 600 m2 pienempi. Korttelialueella on öljysäiliöt sijoitettava rakennuksiin. Jyväskylän kaupunki

  Vesi ja viemäröinti

  Vesijohto
  Kyllä
  Käyttövesi
  Kunnan.
  Viemäri
  Ei
  Jätevesihuolto
  Kunnan.

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Palokan marketit 2,3 km, Jyväskylään noin 8,5 km, Kirrin Neste 600 m. Koulut: Keski-Palokan koulu luokat 1-6 1,5 km, Palokan koulu 3,1 km. Päiväkoti: Kirrin päiväkoti 400 m. Kirrin uimaranta 1,1 km. Liikenneyhteydet: Linja-autopysäkki noin 150 m

  Lisätiedot

  Palokan Kirri on asuinalue Jyväskylän Palokassa, joka sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Kirri on suosittu asuinalue erityisesti lapsiperheiden keskuudessa, sillä alueella on hyvät palvelut ja koulut lähellä sekä monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Kirrin asuntojen tarjonta on monipuolista, ja alueelta löytyy niin kerros- kuin omakotitaloja. Asuntojen koot vaihtelevat pienistä yksiöistä suuriin perheasuntoihin, joten Kirristä löytyy sopiva asunto kaikenkokoisille perheille. Kirrin palvelut ovat kattavat ja monipuoliset. Alueella on useita päiväkoteja ja ala-aste. Yläkoulu ja lukio sijaitsevat noin kolmen kilometrin päässä. Palokan kauppakeskus tarjoaa monipuoliset ostosmahdollisuudet, ja siellä on muun muassa ruokakauppoja, ravintoloita ja apteekki. Kirrin luonto on kaunis ja monipuolinen. Alueella on useita puistoja ja leikkipuistoja, joissa lapset voivat leikkiä ja viettää aikaa ulkona. Lisäksi Kirrin läheisyydessä sijaitsee Laajavuoren ulkoilualue, joka tarjoaa upeat maisemat, monipuoliset ulkoilureitit ja laskettelumahdollisuudet talvisin. Kirrin liikenneyhteydet ovat hyvät, ja alueelta on helppo liikkua niin julkisilla kuin omalla autollakin. Jyväskylän keskustaan pääsee nopeasti moottoritietä pitkin, ja alueen läpi kulkee myös Jyväskylän paikallisliikenne. Kaiken kaikkiaan Palokan Kirri on viihtyisä ja suosittu asuinalue, joka tarjoaa monipuoliset palvelut ja harrastusmahdollisuudet sekä kauniin luonnon läheisyyden. Alue sopii erityisesti lapsiperheille, mutta tarjoaa hyvät asumisvaihtoehdot kaikille, jotka haluavat asua rauhallisella alueella hyvien palveluiden ja liikenneyhteyksien läheisyydessä.

  Joustavalla lainalla
  unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n rakennuslainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Jyväskylä OP Koti Keski-Suomi Oy LKV

  Kauppakatu 22, JYVÄSKYLÄ

  010 256 5950 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!