Hirvenkello 5, Ristikivi, Jyväskylä

Velaton myyntihinta129 000 € Myyntihinta: 129 000 €
Käyttöönottovuosi1983
Pinta-ala
120,5 m2
5h, k, s, kph

Kaunis koti rauhallisella alueella Päijänteen läheisyydessä

Tämä ilmeikäs koti tarjoaa sinulle mahdollisuuden nauttia rauhallisesta asumisesta luonnonläheisellä alueella. Persoonallinen koti mahdollistaa monipuolisen sisustamisen. Lisäksi asunnossa on 10 neliömetrin lasikuisti, joka antaa kesäksi mukavasti lisätilaa. Asunto n mukavasti varusteltu, siinä on muun muassa varaava takka ja kaapeli-TV:n valmius.

Tämä koti sijaitsee Jyväskylän Ristikivessä, noin neljän ja puolen kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Alueella on useita päiväkoteja ja ala-aste on vain noin kilometrin päässä. Keljonkeskuksen palvelut ovat noin kahden kilometrin säteellä. Liikenneyhteydet ovat hyvät, sillä Jyväskylän paikallisliikenne kulkee alueen läpi.

Asunnon tekniset ominaisuudet ovat myös hyvällä tasolla. Lämmitys tapahtuu kaukolämmöllä ja lämmönjako vesikiertoisella patterilämmityksellä. Ilmanvaihtojärjestelmä on koneellinen tulo ja poisto, ja energialuokka on C2018. Asunnossa on tehty useita remontteja, kuten keittiökaapistojen uusiminen vuonna 2006 ja kattoremontti vuonna 2018.

Tämä kaunis koti odottaa uusia asukkaita, jotka arvostavat rauhallista asuinympäristöä ja luonnonläheisyyttä. Varaa oma esittelyaikasi ja tule tutustumaan tähän upeaan kotiin! Lisätietoja saat välittäjältämme.

Jos tarvitset apua oman asunnon myynnissä, ota rohkeasti yhteyttä välittäjäämme.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
579945
Kohdetyyppi
Omakotitalo
Osoite
Hirvenkello 5, 40520 JYVÄSKYLÄ
Omistusmuoto
Omistus
Huoneet
5h, k, s, kph
Asuinpinta-ala
120,5 m2
Rakennuspiirustuksen mukainen asuinpinta-ala on 120,5 m². Rakennusluvan mukainen kerrosala 144 m², rakennusrekisterin mukainen kerrosala on 159 m².
Kokonaispinta-ala
140,5 m2
Käyttöönottovuosi
1983
Yleiskunto
Tyydyttävä
Kerros
Sauna
Kyllä
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hintatiedot

Myyntihinta
129 000,00 €

Lämmitys: vuosikulutus keskimäärin noin 1.950 euroa **). Vesi ja jätevesi: Alvan vesitaksan mukaan. Puhtaanapito: Jyväskylän jätetaksan mukaan. . **) Viimeinen vertailukelpoinen (vuosi 4/2021 - 3/2022) vuosikulutus on ollut noin 21 mWh (osin yhden ja osin kahden hengen talous) Alvan hinnaston mukaan perusmaksu tilavuudeltaan 550 - 600 kuution kokoiselle talolle on 38,72 euroa/kk ja lämpöenergia 71,14 euroa mWh.

Varustus

Keittiö

Jääkaappipakastin, sähköliesi, liesituuletin, leivinuuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali (laminaattitasot).

Pesutilat

Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc (2 kpl), suihku, peilit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet.

Säilytystilat

Kellari, autokatoksen alla matala varastotila

Materiaalit

Keittiö: maalatut/tapetoidut seinät, lattiassa mosaiikkiparketti. Olohuone: maalatut/tapetoidut seinät, lattiassa mosaiikkiparketti. Makuuhuone 1: maalatut/tapetoidut seinät, lattiassa mosaiikkiparketti. Makuuhuone 2: paneloidut seinät, lattiassa korkkijäljitelmä. Sauna: paneloidut seinät, laattalattia. Kylpyhuone: laatoitetut seinät, laattalattia. Yläkerran makuuhuoneet (2 kpl): maalatut/tapetoidut seinät, lautalattia.

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Puu. Puurunko, osin tiili- ja osin lautaverhoilu.
Kattotyyppi
Harja
Kattomateriaali
Tiili
Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö
Lämmönjakojärjestelmä
Vesikiertoinen patterilämmitys
Ilmanvaihtojärjestelmä
Koneellinen tulo, Koneellinen poisto
Energialuokka
C 2018
Lisätietoa energiatodistuksesta
Rakennuksen laskennallinen energiatehokkuuden vertailuluku eli E-luku 157

Tehdyt korjaukset

Tehtyjä remontteja: * keittiökaapistot uusittu 2006 * terassilasitus 2012 * käyttövesipurtkistot uusittu 2013 * lämmönvaihtimet ja säätimet uudittu 2018 * kattoremontti 2018 * viemäreiden sukitus 2020 * Alva on uusinut kaukolämpöputkiston vuonna 2023

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
810 m2
Omistus
Oma
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeus
150 m2
Lisätietoja maapohjasta
Tontin rakennusoikeus on kokonaisuudessaan käytetty.

Vesi ja viemäröinti

Vesijohto
Kyllä
Käyttövesi
Kunnan.
Viemäri
Kyllä
Lisätietoa viemäristä
Viemäröinti saneerattu sukittamalla vuonna 2020
Jätevesihuolto
Kunnan.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut: Keljonkeskuksen palvelut noin 2 km säteellä, Jyväskylän keskustaan tulee matkaa noin 4,5 km. Koulut: Ala-aste noin 1 km päässä. Päiväkoti: Useita 1 km säteellä. Liikenneyhteydet: Jyväskylän paikallisliikenne

Lisätiedot

Jyväskylän Ristikivi on rauhallinen ja vehreä kaupunginosa, joka sijaitsee noin neljän ja puolen kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Alueen monipuoliset asumisvaihtoehdot ja luonnonläheinen ympäristö houkuttelevat niin lapsiperheitä kuin pariskuntia ja yksineläjiäkin. Ristikiven luonnonläheisyys on yksi sen suurimmista vahvuuksista. Alueella on runsaasti viheralueita, metsiä ja ulkoilureittejä, joissa voi nauttia luonnon rauhasta ja virkistäytyä liikunnan parissa. Päijänteen ranta-alueet ovat myös lähellä, joten vesillä liikkuminen ja uiminen ovat helppoja harrastusmahdollisuuksia.

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Hanki kotisi
kokoinen vakuutus

Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Pohja

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Jyväskylä OP Koti Keski-Suomi Oy LKV

Kauppakatu 22, JYVÄSKYLÄ

010 256 5950 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!