Maijankuja 3, Matari, Vantaa

Velaton myyntihinta295 000 € Myyntihinta: 295 000 €
Käyttöönottovuosi1990
Pinta-ala
117 m2
5h + k + s + khh + ask

Täällä asut kuin omakotitalossa! Miellyttäväpohjainen, arkkitehdin piirtämä asunto-osakeyhtiömuotoinen paritaloasunto seesteisellä paikalla, päättyvän kujan päässä. Todella tilava 117 / 190 m2 huoneisto, joka tarjoaa hyvät tilat olemiseen ja elämiseen.

Varsinaisessa asuinkerroksessa sijaitsee kolme makuuhuonetta, kylpyhuone, keittiö sekä avarana ja valoisana aukeava ruokailutila-olohuone. Päämakuuhuoneen yhteydessä on lisäksi parveke.

Alakerrasta löytyy saunaosasto. Saunaosaston jatkeena on takkahuone, josta käynti katetulle terassille. Alakerrassa on myös tilava kodinhoitohuone, askarteluhuone sekä muita asumista tukevia tiloja.

Loistava sijainti lapsiperheelle - koulut, päiväkodit ja kaupat aivan äärellä. Oma autopaikka katoksessa.

Kahden huoneiston yhtiö. Yhtiössä on sovittu kunnossapito- ja huoltovastuusta siten, että kumpikin huoneisto vastaa oman huoneistonsa sisä- ja ulkopuolisista korjauksista.

Tutustu myös kohteesta kuvattuun virtuaalimalliin.

Kuntotarkastettu 31.7.2024 Susteran toimesta.

Kohteen asiakirjat, lisätiedot ja esittelyt: Tapio Huhtinen, tapio.huhtinen@op.fi, 0500 630 743. Varaa oma esittelyaikasi!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
579929
Kohdetyyppi
Paritalo
Osoite
Maijankuja 3, 01400 VANTAA
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
5
Huoneet
5h + k + s + khh + ask
Asuinpinta-ala
117 m2
Kokonaispinta-ala
190 m2
Käyttöönottovuosi
1990
Yleiskunto
Tyydyttävä
Kerros
1-2/2
Hissi
Ei
Sauna
Kyllä
Parveke
On
Ikkunat ja näköalat
Etelä, länsi, pohjoinen
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hintatiedot

Myyntihinta
295 000,00 €
Neliöhinta
2 521,37 €

Sähkölämmitys 22000 kWh/v. Vesimaksun peruste: Vesi kulutuksen mukaan. Varsinaista yhtiövastiketta ei peritä, osakkaat maksavat oman sähkönsä. Ilmoitettu sähkönkulutus kahdelta hengeltä. Sähköä on kulutettu myös auton lataukseen, sisältyy ilmoitettuun kokonaiskulutukseen. Vuonna 2023 huoneiston osuus yhtiön yhteisistä kuluista on ollut noin 1 800 € jakautuen seuraavasti: Vesimaksut noin 500 €, kiinteistövero noin 600 €, pankkikulut, kirjanpito sekä muut yhteiset noin 700 €. Jätehuolto on hoidettu osakkaiden omilla ja yhteisillä sopimuksilla. Nämä sopimukset myytävälle huoneistolle vuonna 2023 yhteensä noin 270 €. Yhtiö on siirtänyt osakeluettelonsa Maanmittauslaitoksen ylläpitämään Huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä 2 kk:n kuluessa kauppakirjan allekirjoittamisesta Ostaja vastaa rekisteröintikustannuksista.

Varustus

Keittiö

Jääkaappipakastin, erillisuuni, liesitaso induktio, liesikupu, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.

Pesutilat

Sauna, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkukaappi, peilit, allaskaappi, kiinteät valaisimet.

Säilytystilat

Ulkovarasto

Materiaalit

Keittiö: Parketti, kulumia. Olohuone: Parketti. Makuuhuone 1: Laminaatti. Makuuhuone 2: Laminaatti. Makuuhuone 3: Muovimatto. Kodinhoitohuone: Muovimatto. Sauna: Laatta, alkuperäinen. Kylpyhuone: Laatta, alkuperäinen. Wc: Laatta, alkuperäinen. Kodinhoitohuone: Muovimatto. Takkahuone: Laatta, alkuperäinen. Tekninen tila: betoni.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
As Oy Ullantie 34 A
Isännöitsijä
Arto Nuutila, 0400 622 550
Kiinteistönhuolto
Osakkaat
Asuinhuoneistoja
2
Autopaikat
2 kpl
Taloyhtiössä on
Yhteisantennijärjestelmä, tietoliikenneyhteys
Lunastuspykälä
Lunastusoikeus on osakkailla

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Puu. Tiiliverhoilu.
Kattotyyppi
Harja
Kattomateriaali
Pelti
Lämmitysjärjestelmä
Sähkö. Ilmalämpöpumppu.
Lämmönjakojärjestelmä
Lattialämmitys sähkö. Yläkerrassa kattolämmitys. WC:ssä lattialämmitys. Myös sähköpattereita pohjakerroksessa.
Ilmanvaihtojärjestelmä
Koneellinen ilmanvaihto läpivirtauskennolla, joka esilämmittää talvella sisään tulevaa ilmaa.
Energialuokka
E 2018
Lisätietoa energiatodistuksesta
Energiatodistus voimassa 10.9.2030 asti

Tehdyt korjaukset

2006: IV-kanavien puhdistus ja säätö, IV-koneen uusinta 2008: Teknisen tilan seinän korjaus 2013: Pihojen laatoitus, salaoja- ja hulevesiputkien kuvaus ja puhdistus 2016: Keittiön uusinta 2022: Ilmalämpöpumpun asennus, aluskatteen uusinta, puhallusvillan lisäys välipohjaan 2023: Puuosien ja peltikaton maalaus. Asunnon remontit: 2006: IV-kanavien puhdistus ja säätö, IV-koneen uusinta 2008: Teknisen tilan seinän korjaus 2013: Pihojen laatoitus, salaoja- ja hulevesiputkien kuvaus ja puhdistus 2016: Keittiön uusinta 2022: Ilmalämpöpumpun asennus, aluskatteen uusinta, puhallusvillan lisäys välipohjaan 2023: Puuosien ja peltikaton maalaus

Muut tiedossa olevat korjaukset

Yhtiöjärjestys 5 §: Asunto-osakeyhtiölaista poiketen kumpikin osakas vastaa oman huoneistonsa sisä- ja ulkopuolisista ylläpito- ja korjauskustannuksista. Osakkeenomistajat vastaavat kaikista omassa huoneistossaan sijaitsevista johdoista, putkista ja kaapeleista sekä sellaisista huoneiston ulkopuolisista johdoista, putkista ja kaapeleista, jotka palvelevat vain kyseisen osakkeenomistajan hallitsemaa huoneistoa. Yhtiö vastaa huoneiston ulkopuolella sijaitsevista lvis-laitteista ja järjestelmistä, mikäli ne palvelevat yhtiön molempia huoneistoja. Yhtiöllä ei ole oikeutta vastoin osakkeenomistajan suostumusta suorittaa huoneistossa sellaisia kunnossapitotöitä, jotka kuuluvat osakkeenomistajan vastuulle, ellei kysymyksessä ole välttämätön korjaustyö, jota osakas ei ole yhtiön hallituksen kehotuksesta huolimatta tehnyt. Osakkaan on sallittava yhtiölle vapaa pääsy korjaustöitä varten niihin rakenteisiin, johtoihin ja muihin rakennuksen osiin, joiden uusiminen, korjaus- ja kunnossapito kuuluu yhtiölle. Jos tällöin on poistettava pintarakenne tai varuste, joka on talon asuinhuoneistossa tavallisen tai alkuperäisen laatu- ja varustetason mukainen, se on purettava ja palautettava entistä vastaavaan tasoon yhtiön kustannuksella. Yhtiön piha-alueelle on tehty hallinnanjako (karttakuva yhtiöjärjestyksen liitteenä). Huoneiston A piha-alue on vaakaviivoitettu ja huoneiston B piha-alue on pystyviivoitettu. Yhteinen piha-alue on viivoittamaton. Yhtiökokous 6.5.2024: Hallituksen mukaan yhtiön yhteisellä kunnossapitovastuulla oleviin kohteisiin ei ole tiedossa korjaus- tai uusimistarpeita.

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
1 224 m2
Omistus
Oma

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut: ruokakauppa 500 m, postin noutopiste 550 m, Lumon kirjasto 2 km, Korson terveysasema 1,8 km. Koulut: 300 m. Päiväkoti: 250 m. Hiihtoladut ja kuntopolku 200 m, ulkokuntoilupaikka 200 m Hampurilaisravintola 500 m. Liikenneyhteydet: Bussi 500 m, juna 2 km, autolla sujuvasti Lahdenväylälle

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Hanki kotisi
kokoinen vakuutus

Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Pohja

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

Arkadiankatu 23, HELSINKI

010 255 5900 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!