Kohteessa esittely su 20.10.klo. 13:00 - 13:30 .

Lämsänjärventie 13 A, Lämsänjärvi, Oulu

Velaton myyntihinta189 000 € Myyntihinta: 166 435 €
Käyttöönottovuosi1982
Pinta-ala
100 m2
4h, k, s

Tilava kolmen makuhuoneen koti Lämsänjärvellä

Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan, kahden kerroksen kotiin kauniilla Lämsänjärven alueella! Tämä tilava ja viihtyisä asunto tarjoaa loistavan asuinympäristön, jossa yhdistyvät rauhallisuus ja keskeinen sijainti. Alakerrassa on hyvin varusteltu, erillinen keittiö. Täällä on tilaa sekä ruokailuun ja ruoanlaittoon. Olohuone on valoisa ja avara ja täältä on käynti omalle aidatulle pihalle. Olohuoneessa on runsaasti tilaa oleskelulle ja seurustelulle. Yläkerrassa sijaitsee kaikki kolme makuuhuonetta, jotka tarjoavat rauhalliset puitteet levollisille öille. Yläkerrassa myös sauna, kylpyhuone ja tila tekstiilinhuollolle. Säilytystilaa kodissa on runsaasti. Jokaisessa makuuhuoneessa on useita komeroita, alakerran tilavat vaatekaapit ja lisäksi erillinen varasto ulko-oven välittömässä läheisyydessä.

Huoneistoa on remontoitu vuosien varrella ja halutessaan koti on muuttovalmiissa kunnossa. Kodin etelään suuntautuvat piha ja parveke tarjoavat runsaasti luonnonvaloa ja viihtyisät ulkoilutilat. Pihan jatkeena on taloyhtiön suojaisa sisäpiha, joka lisää asumismukavuutta ja rauhallisuutta.

Asunto Oy Lämsänrivi I on hyvin hoidettu taloyhtiö. Viimeaikaiset mittavimmat remontit ovat mm. piha-alueen remontti, vesikaton ja ulko-ovien uusiminen. Tulevia remontteja on mm. taka-ovien uusimiset. Autolle löytyy paikka autokatoksesta, jossa on myös sähköauton latausvalmius.

Lämsänjärvi on rauhallinen ja viihtyisä asuinalue, joka tarjoaa monipuoliset palvelut lähellä. Uimapaikka on vain lyhyen kävelymatkan päässä, ja Oulujoen varrella kulkevat kivat ulkoilureitit. Paikallisliikenne kulkee läheltä, mikä takaa hyvät yhteydet kaupungin suuntaan.

Tämä koti on täydellinen valinta perheelle, joka arvostaa tilavaa sekä loistavaa sijaintia. Tule ja ihastu tähän kokonaisuuteen!

Ota yhteyttä ja varaa oma yksityisesittelysi!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
579753
Kohdetyyppi
Rivitalo
Osoite
Lämsänjärventie 13 A, 90230 OULU
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
4
Huoneet
4h, k, s
Asuinpinta-ala
100 m2
Kokonaispinta-ala
100 m2
Käyttöönottovuosi
1982
Kerros
1-2/2
Hissi
Ei
Sauna
Kyllä
Parveke
On
Ikkunat ja näköalat
Yläkerran parveke, kaksi makuuhuonetta sekä alakerran terassi ja olohuone takapihan suuntaan (etelä-kaakko). Yläkerran iso makuuhuone ja alakerran keittiö Lämsänjärventien suuntaan (luode-pohjoinen).
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hintatiedot

Myyntihinta
166 435,28 €
Velaton hinta
189 000,00 €
Lainaosuus
22 564,72 €
Neliöhinta
1 890,00 €
Hoitovastike
328,00 €/kk
Rahoitusvastike
288,00 €/kk
Muu vastike
8,00 €/kk
Yhtiövastike yht
624,00 €/kk

Autopaikka 15,00 €/kk. Vesiennakko 20 €/hlö/kk, tasaus kulutuksen mukaan. Ostaja on tietoinen, että koska osakeluettelo on huoneistotietojärjestelmässä, ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista ja osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista. Ostaja vastaa varainsiirtoverosta.

Varustus

Keittiö

Jääkaappi, erillisuuni, keraaminen liesi 2/4, induktioliesi 2/4, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, Lattialämmity keittiössä,aulassa ja tuulikaapissa, Pakastearkku.

Pesutilat

Sauna, sähkökiuas Heti valmis -kiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, peilit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet.

Säilytystilat

Ulkovarasto

Materiaalit

Keittiö: Lattia laattaa, seinät maalattu. Olohuone: Laminaattilattia, seinät maalattu. Makuuhuone 1: Laminaattilattia, seinät maalattu. Makuuhuone 2: Laminaattilattia, seinät maalattu. Makuuhuone 3: Laminaattilattia, seinät maalattu. Sauna: Lattia laattaa, seinät ja katto paneloitu. Kylpyhuone: Lattia ja seinät laattaa, katto paneloitu. Eteinen: Lattia laattaa, seinät maalattu. Wc: Lattia laattaa.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Lämsänrivi I
Isännöitsijä
OIT Isännöinti / Jonna Hekkala, jonna.hekkala@oit.fi
Kiinteistönhuolto
Osakkaat
Asuinhuoneistoja
16
Autopaikat
16 kpl
Taloyhtiössä on
Kaapeli-TV, mahdollisuus autopaikkaan

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Tiili. Puu.
Kattotyyppi
Harja
Kattomateriaali
Muu. Vesikatto uusittu 2021.
Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö
Lämmönjakojärjestelmä
Vesikiertoinen patterilämmitys
Ilmanvaihtojärjestelmä
Koneellinen poisto
Energialuokka
Ei energiatodistusta
Lisätietoa energiatodistuksesta
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

Tehdyt korjaukset

1999 lämmönvaihdin pumppuineen ja säätimineen uusittu. 2004 lämpöverkoston tasapainotus, rakennusten ulkopuolisten puuosien maalaus. 2006 taloyhtiön A ja B talojen yhdistävässä maakanaalissa olevat kaukolämpö- ja käyttövesiputket uusittu. 2009 rakennusten kattojen mineriittilevyjen huolto, pesu ja maalaus. 2010 lämmitysjärjestelmän tasapainotus. 2014 iv-järjestelmän puhdistus. 2015 uusittu sisäänkäynti ulko-ovet ja lukot, pihan kuivatusremontti, salaojat sadevesille, patolevytetty, yleisten alueiden asfaltointi. 2018 autokatoksen maalaus. 2019 vesikattojen huolto- ja korjaustöitä. 2021 vesikaton uusinta, taloyhtiön sulakkeiden suurennus 63A ja pääkytkimen uusiminen, antenniverkon kunnostus, sähköautojen latausmahdollisuus. 2024 lämmönvaihtimen uusiminen.. Asunnon remontit: Nykyisten asukkaiden toimesta: - Alekerran WC: vaihdettu hana ja bidee-hana. - Yläkerran kph: vaihdettu hana ja bidee-hana.

Muut tiedossa olevat korjaukset

Kunnossapitotarveselvitys 2024-2032: kiinteistön laaja kuntoarvio, energiatodistuksen laatiminen 2024. Huoneistojen takaovien uusiminen 2024-2026. Iv-kanavien nuohous 2025. Huoltomaalauksia ja korjauksia (julkisivu, ikkunat ja ovet), puupintojen maalaus 2026-2027.

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
5 305 m2
Omistus
Vuokrattu
Vuokralleantaja
Oulun kaupunki
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 31.12.2045

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut: K-Supermarket Knuutilankangas n. 1 km, Kastellin kirjasto n. 1,2 km, Kastellin apteekki n. 1,8 km, OYS n. 1,3 km, keskustaan n. 4 km. Koulut: Lämsänjärven koulu n. 100 m. Päiväkoti: Useita n. 2 km säteellä. Lämsänjärven uimaranta n. 350 m. Liikenneyhteydet: paikallisliikenne n. 500 m

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Hanki kotisi
kokoinen vakuutus

Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Pohja

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Oulu OP Koti Pohjoinen Oy LKV

Poratie 4, OULU

010 2535 400 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!