Savipellontie 12, Vitträsk, Kirkkonummi

Velaton myyntihinta 59 000 € Myyntihinta: 59 000 €
Pinta-ala
2 515 m2

Tasamaa tontti Kirkkonummen Oitmäessä. Tontille voi rakentaa omakotitalon tai vapaa-ajan asunnon. Rakentamisen suunta viivat Kirkkonummen rakennusjärjestyksestä. Rakennusoikeus 251m2.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  579571
  Kohdetyyppi
  Okt-tontti
  Osoite
  Savipellontie 12, 02510 OITMÄKI
  Omistusmuoto
  Omistus

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  59 000,00 €
  Kiinteistövero
  2023: 180,65eur

  Kiinteistövero: 2023: 180,65eur. .

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  2 515 m2
  Omistus
  Oma
  Tie perille
  Kyllä
  Kaavoitus
  Yleiskaava. Maaseutumainen asuntoalue A-1. Alueella sallitaan maaaseutumaisen asutuksen muodostuminen. Rakentamisen sovittamiseen maisemaan, olevaan rakennuskantaan ja luonnon olosuhteisiin tulee kiinnittää erityistä huomiota. Alueelle sallitaan maatilataloutta ja siihen soveltuvia sivuelinkeinoja palveleva rakentaminen tarpeellisine asuin- ja talousrakennuksineen. Rakentaminen tulee sijoittaa asutusryhmiin siten että yhteiset tie- javesihuoltojärjestelyt ovat tulevaisuudessa mahdollisia. Kiinteistö sijaitsee alueella, joka on maankäyttö- ja rakennuslain 16 §:n mukaista suunnittelutarvealuetta. Suunnittelutarvealueilla rakentamiseen liittyvä päätöksentekomenettely on kaksivaiheinen siten, että rakennusluvan myöntämisen edellytyksenä on myönteinen ja lainvoimainen suunnittelutarveratkaisu. Suunnittelutarveratkaisu koskee pääasiassa uutta rakentamista ja jo olemassa olevan rakennuksen merkittävää laajentamista. Rakennusluvan myöntämiselle on suunnittelutarvealueiden osalta säädetty erityiset lisäedellytykset, joiden on täytyttävä rakennusluvan yleisten edellytysten lisäksi. Kirkkonummen kunta / Kaavoitus
  Rakennusoikeus
  251 m2
  Lisätietoja maapohjasta
  Omakotitalon rakennuspaikalle voi lisäksi rakentaa sen päärakennuksen käyttötarkoitukseen liittyviä tarpeellisia yksikerroksisia enintään 100 k-m 2 kellarittomia talousrakennuksia pihapiiriin. Muiden talousrakennusten kuin saunarakennuksen kerrosala saa olla yhteensä 150 k-m 2 . Edellä mainittu ei kuitenkaan koske maatilan maatalouskeskuksen talousrakennuksia, siten kuin MRL 137 S:ssä on säädetty. Lomarakennuksen rakennuspaikan pihapiiriin voi lisäksi rakentaa sen päärakennuksen käyttötarkoitukseen liittyviä tarpeellisia yksikerroksisia kellarittomia talousrakennuksia, yhteensä enintään 70 k-m 2 . Lomarakennuspaikan talousrakennuskerrosalaan saa sisältyä joko muiden talousrakennustilojen yhteydessä tai erillisenä enintään 15 k-m 2 lämpöeristettyä vierasmajatilaa omalla sisäänkäynnillä. Rakennuspaikan päärakennuksen käyttöön saa lisäksi rakentaa saunarakennuksen, jonka kerrosala saa olla enintään 30 k-m Saunan katettu terassi saa olla enintään 50% kerrosalasta. Talousrakennuksen katokset lasketaan tähän kerrosalaan. Tarkemmat tiedot rakentamisen määrästä Kirkkonummen kunnan rakennusjärjestyksestä kohdasta 19§.

  Vesi ja viemäröinti

  Vesijohto
  Ei
  Viemäri
  Ei
  Jätevesi-selvitys tehty
  Ei

  Joustavalla lainalla
  unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n rakennuslainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Lohja OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Kauppakatu 13, LOHJA

  010 254 5360 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!