Puhelin: 040 718 2233 Matkapuhelin: 040 718 2233 oskari.ekqvist@op.fi

Oskari Ekqvist

Myyntineuvottelija
Puhelin: 040 718 2233 Matkapuhelin: 040 718 2233 oskari.ekqvist@op.fi

Olen työstäni innostuva, luotettava ja sinnikäs asuntokaupan asiantuntija Oskari Ekqvist Lohjan OP Kodista. Palvelen sinua luontevan positiivisella asenteellani koko Länsi-Uudenmaan alueella. Syntyperäisenä lohjalaisena tunnenkin nämä seudut erinomaisesti. Olen aina pitänyt kiinteistöjen myyntiä myyntityön kuninkuuslajina. Työ on haastavaa ja vastuullista. Ennen tälle alalle siirtymistä työskentelin yli 10 vuotta erilaisissa myynnin tehtävissä.

Hyvä kiinteistönvälittäjä on rehellinen, itsevarma ja ammattitaitoinen. Hän tietää mitä tekee ja ymmärtää

kehittymisen välttämättömyyden myös tässä työssä. Ala on parhaillaan murroksessa ja vanhoja toimintatapoja haastetaan uusilla, esimerkiksi sähköisillä kaupoilla.

Tässä työssä on hienoa voida kohdata päivittäin erilaisia ihmisiä sekä auttaa heitä asunnon myyntiin

ja vaihtamiseen liittyvissä kysymyksissä. Tämä työ on minulle intohimo ja nautin kovasti sen vaihtelevuudesta. Haluan hoitaa työni aina hyvin ja tutustua kohteeseen niin perusteellisesti, että voin myydä sen kuin oman asuntoni.

Vapaa-aikanani liikun monipuolisesti ja vietän aikaa perheeni kanssa. Minut löytää usein salilta, frisbeegolfaamasta tai sulkapalloilemasta. Ota yhteyttä, niin autan sinua mielelläni kaikenlaisissa

asunnonvaihtoasioissa!

LohjaOP Koti Uusimaa Oy LKV

Kauppakatu 13 08100 LOHJA