Maivatie 8, Pyykösjärvi, Oulu

Velaton myyntihinta248 000 € Myyntihinta: 248 000 €
Käyttöönottovuosi1969
Pinta-ala
148 m2
Oh, k, 3mh, kesähuone, sa, ph, khh, 2wc, varsto/vaatesäilytys, et, tk

Vuosien varrella kattavasti remontoitu, tilava ja tyylikäs kokonaisuuus Pyykösjärven alueella. Talon tilaratkaisut on oivallisesti suunniteltu ja toteutettu. Keittiössä on tilaa ja saareke toimii mukavasti tilanjakajana, saunaosasto on erittäin hieno, hyvät säilytystilat ja kruununa upea kesähuone, jossa takka luo tunnelmaa. Valmistunut 1969 ja lämmitysmuotona energiatehokas maalämpö. Lisäksi autotalli/varastorakennus. Suojaisa ja viihtyisä pihapiiri.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
579476
Kohdetyyppi
Omakotitalo
Osoite
Maivatie 8, 90550 OULU
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
5
Huoneet
Oh, k, 3mh, kesähuone, sa, ph, khh, 2wc, varsto/vaatesäilytys, et, tk
Asuinpinta-ala
148 m2
Kerrosala 169,5 m2, asuinpinta-alaa ei ole erikseen eroteltu.
Kokonaispinta-ala
169,5 m2
Käyttöönottovuosi
1969
Yleiskunto
Hyvä
Sauna
Kyllä
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hintatiedot

Myyntihinta
248 000,00 €
Kiinteistövero
ollut noin 307 €/vuosi

Sähkö: mennyt kaikkineen noin 15500 kWh/v. Vesi ja jätevesi: kulutuksen mukaan. Kiinteistövero: ollut noin 307 €/vuosi. . Sähkö ja vesi kulutuksen mukaan. Varainsiirtovero 3 % kauppahinnasta maksaa ostaja.

Varustus

Keittiö

Jääkaappi rosteri, pakastekaappi rosteri, erillisuuni, liesitaso induktio, liesituuletin rosteri, astianpesukone rosteri, kaapistot, kiinteät valaisimet. Keittiön kaapistot on uusittu 2011 ja keittiön välitilan laatoitus on uusittu 2023. Keittiössä on saareke, joka sopii mainiosti keittiöön ja antaa mukavasti lisää lasku- ja säilytystilaa.

Pesutilat

Sauna ikkunallinen ja saunassa oma vesipiste, sähkökiuas kivitornikiuas, kylpyhuone, erillinen wc kaksi erillistä wc:tä, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä khh:ssa, lattialämmitys ph+khh+wc vesikierrolla. Todella tyylikäs saunaosasto, jonka vieressä tilava ja hyvin suunniteltu varasto/vaatesäilytyshuone, kodinhoitohuone ja wc. Sauna ja kylpyhuone on uusittu vuonna 2018, erillinen wc ja kodinhoitohuone on uusittu vuonna 2015.

Säilytystilat

Vaatehuone, ulkovarasto, komerot

Materiaalit

Keittiö: saimaparkettilattia, seinät maali, mdf-paneelikatto. Olohuone: saimaparkettilattia, seinät maali, mdf-paneelikatto. Makuuhuone 1: saimaparkettilattia, seinät maali, levykatto. Makuuhuone 2: saimaparkettilattia, seinät maali, levykatto. Makuuhuone 3: saimaparkettilattia, seinät maali, levykatto. Kodinhoitohuone: laattalattia, seinät maali, paneelikatto. Sauna: laattalattia, seinät paneeli/lasi, paneelikatto. Kylpyhuone: laattalattia, seinät laatta/lasi, paneelikatto. Eteinen: saimaparkettilattia, seinät maali, mdf-paneelikatto. Wc: laattalattia, seinät tapetti, mdf-paneelikatto. Kesähuone: tiililattia, seinät paneeli, paneelikatto. Tuulikaappi: saimaparkettilattia, seinät maali, mdf-paneelikatto.

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Muu. Puurunko ja tiili/puuverhous.
Kattotyyppi
Harja
Kattomateriaali
Pelti. Harjakattomuutoksen tehty pää- ja piharakennuksen osalta vuonna 1995. Päärakennuksen peltikate on uusittu vuonna 2020.
Lämmitysjärjestelmä
Maalämpö. Ollut ennen öljykeskuslämmitys, vanha maanalainen öljysäiliö on tyhjennetty, pesty ja täytetty hiekalla.
Lämmönjakojärjestelmä
Vesikiertoinen patterilämmitys. Vesikiertoinen lattialämmitys ph+khh+wc+varasto/vaatesäilytys. Kesähuoneessa sähkötoiminen mukavuuslattialämmitys.
Ilmanvaihtojärjestelmä
Painovoimainen
Energialuokka
C 2018
Lisätietoa energiatodistuksesta
Voimassaoloaika 10.6.2034 saakka.

Tehdyt korjaukset

Keittiön kaapistot uusittu vuonna 2011 ja keittiön kaapistojen välitilan laatoitus uusittu 2023. Ikkunat uusittu 2001. Lämmitys- ja käyttövesiputkistot sekä vesikiertopatterit uusittu vuonna 2015, samalla uusittu erillinen wc ja kodinhoitohuone. Sauna ja kylpyhuone on uusittu vuonna 2018. Sähköt on uusittu pääosin avattujen rakenteiden osalta (kosteat tilat ja toinen wc on purettu hiekalle asti), viemäriputket on uusittu avattujen rakenteiden osalta. Piharemontti on tehty.

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
540 m2
Omistus
Vuokrattu
Vuokralleantaja
Oulun kaupunki
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 31.12.2054
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeus
200 m2
Lisätietoja maapohjasta
Kaavamerkintä AOR I ja rakennusoikeus 200 k-m2.

Vesi ja viemäröinti

Vesijohto
Kyllä
Käyttövesi
Kunnan.
Viemäri
Kyllä
Jätevesihuolto
Kunnan.
Jätevesi-selvitys tehty
Kyllä

Lisätiedot

Tyylikäs ja tilava kokonaisuus, johon on vuosien varrella tehty mittavia peruskorjauksia ja uudistuksia. Suojaisa ja viihtyisä piha-alue. Kesähuone on puolilämmin tila jossa lattialämmitys sekä valmius ilmalämpöpumpulle. Asuinrakennuksen asuinpinta-ala on noin 148 m2 ja kerrosala noin 169,5 m2, ilmoitettuja pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Erinomainen sijainti rauhallisella Pyykösjärven alueella. Vuosivuokra vuoden 2024 tasossa on 998,07 €. Vuokrassa on 50 % alennus ajalla 1.1.2020-31.12.2024 ja 25 % alennus ajalla 1.1.2025-31.12.2029. (Normaalivuokra siis vuonna 2024 olisi 1996,14 €.) Vuokra tarkistetaan vuosittain elinkustannusindeksin (1951=100) kehityksen mukaan.

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Hanki kotisi
kokoinen vakuutus

Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Pohja

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Oulu OP Koti Pohjoinen Oy LKV

Poratie 4, OULU

010 2535 400 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!