Mielikintie 11 D, Puistola, Helsinki

Velaton myyntihinta 598 000 € Myyntihinta: 598 000 €
Käyttöönottovuosi 2011
Pinta-ala
136 m2
5h + k + 2xkph + khh + kuisti + autotalli

Omalla tontilla rauhallisella Puistolan pientaloalueella sijaitsee tämä kodikas ja toimiva kuntotarkastettu omakotitalo sekä erillinen autotalli- ja varastorakennus.

Iso lasikuisti toivottaa tervetulleeksi tähän vuonna 2011 valmistuneeseen kotiin. Alakerrassa on avoin olohuone-keittiö-ruokailutila. HTH:n laadukas keittiö rajautuu saarekkeen avulla mukavasti omaksi alueekseen. Kaksi allasta tuo sujuvuutta kokkaukseen; keittiö onkin erittäin toiminnallinen. Säilytystilaa sekä työtasoa on riittävästi. Olohuoneessa on huonekorkeutta ja avaruutta ja tunnelmaa tuo varaava takka. Alakerrasta löytyy lisäksi yksi makuuhuone ja kylpyhuone sekä kodinhoitohuone.

Ylhäällä on kolme makuuhuonetta sekä kylpyhuone. Tänne mahtuu isompikin perhe!

Poistoilmalämpöpumppu ja varaava takka pitävät lämmityskustannukset maltillisena ja vesikiertoinen lattialämmitys jakaa lämmön miellyttävästi.

Suojaisella ja yksityisellä pihalla on sopivasti tilaa oleskeluun ja nurmipihalla sekä leikkimökissä on kiva lasten leikkiä. Vanhat omenapuut kukkivat upeasti ja tuottavat mukavasti satoa. Terassilla nautit kesäpäivistä perheen kanssa. Pihalle mahtuu useampi auto ja autotalli/varastorakennus tuo arkeen toimivuutta.

Sijainti on mitä parhain, läheltä löytyvät niin Puistolan koulut, päiväkodit, lähikaupat kuin sujuva julkinen liikenne. Alueella on myös erinomaiset urheilu- ja harrastusmahdollisuudet mm. Puistolan liikuntapuistossa. Ulkoilumaastot ovat monipuoliset.

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    578612
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Mielikintie 11 D, 00750 HELSINKI
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    5
    Huoneet
    5h + k + 2xkph + khh + kuisti + autotalli
    Asuinpinta-ala
    136 m2
    Rakennusoikeuslaskelman mukaan huoneistoala 136 m2 ml. lasikuisti. Asuinrakennuksen kerrosala 148,5 m2, ml. lasikuisti. Epävirallisen rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukaan huoneistoala 124 m2, kerrosala 139 m2 ja kokonaisala 153 m2.
    Kokonaispinta-ala
    136 m2
    Käyttöönottovuosi
    2011
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    Sauna
    Ei
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    598 000,00 €
    Kiinteistövero
    872 €/v. 2024

    Sähkö: Noin 280 €/kk 15000 kWh/v. Vesi ja jätevesi: Kulutuksen mukaan. Puhtaanapito: 50 €/kk. Kiinteistövero: 872 €/v. 2024. . Ilmoitetut kustannukset perustuvat nykyiseen kulutukseen ja ne saattavat muuttua ilmoitetuista käytön mukaan ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin (4-5 vuotta sitten uusittu), erillisuuni (kiertoilma), liesitaso, induktioliesi, liesituuletin hormiin, integroitu mikroaaltouuni, astianpesukone (uusittu 2022), kaapistot HTH-kaapistot, ovet tammiviilupintaiset, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali laminaatti, saareke. Keittiössä kaksi allasta, saarekkeessa kaapit myös olohuoneen puolella.

    Pesutilat

    Kylpyhuone x2, sadesuihkut x2, suihkukaappi (yläkerran kylpyhuoneessa), peilit, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, vesikiertoinen lattialämmitys, kiinteät valaisimet, kuivauspatteri kodinhoitohuoneessa.

    Säilytystilat

    Ulkovarasto

    Materiaalit

    Keittiö: lattia laminaatti, seinät maalattu/välitilalaatta. Olohuone: lattia laminaatti, seinät maalattu. Makuuhuone 1: lattia laminaatti, seinät maalattu. Makuuhuone 2: lattia laminaatti, seinät maalattu. Makuuhuone 3: lattia laminaatti, seinät maalattu. Kodinhoitohuone: lattia laatta, seinät maalattu. Kylpyhuone: lattia laatta, seinät laatta. Eteinen: lattia laatta, seinät maalattu.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu. Elementtirakenteinen.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Tiili
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö. Poistoilmalämpöpumppu.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys vesi. Huoneistokohtaiset termostaatit.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen tulo ja koneellinen poisto. Lämmön talteenotto.
    Energialuokka
    C 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Voimassa 12.6.2034

    Tehdyt korjaukset

    V. 2024 IV-kanavien nuohous, poistoilmalämpöpumpun huolto V. 2020 saunan muuttaminen vaatehuoneeksi (Rustholli Remontit Oy toteuttanut). Sauna mahdollista rakentaa takaisin, valmiudet on olemassa. Yläkerran makuuhuoneen väliseinän purkaminen.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    544 m2
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 2011, käyttöönottotarkastus. AO Erillispientalojen korttelialue. Helsingin kaupunki kaavoitus.
    Rakennusoikeus
    136 m2
    Lisätietoja maapohjasta
    Kokonaisrakennusoikeus 136 m2 + talous- ja autosuojatiloja 30 m2. Käytetty kerrosala ylittää asemakaavan salliman kerrosalan 3 m2. Lisäksi on rakennettu lasikuisti 10 m2.

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.
    Jätevesi-selvitys tehty
    Ei

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Lähikaupat mm. K-Market Puistori, K-Market Tapuli, hyvät palvelut Tikkurilassa ja Malmilla, Jumbon kauppakeskus, Porttipuisto, Malmin ja Tikkurilan posti, Tapulikaupungin kirjasto, Puistolan kirjasto, Puistolan terveysasema. Koulut: Puistolanraitin ala-aste (oppilaaksiottoalue), Suuntimopuiston ala-aste, Puistolan peruskoulu, Medialukio. Päiväkoti: Useita alueella, mm. Klaara ja Vihtori, Sirkka, Minttu. Monipuoliset ulkoilumaastot, hyvä ravintolatarjonta lähellä, keskeinen sijainti ja yhteys pääväylille. Liikenneyhteydet: Juna, Puistolan asema, bussit. Hyvät yhteydet joka suuntaan.

    Lisätiedot

    Saunan rakentamisesta takaisin on olemassa kirjallinen tarjous 13 414 € Rustholli Remontit Oy:ltä. Lisätietoja välittäjältä.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Mikonkatu 13, HELSINKI

    010 255 5900 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!