Skoonenkatu 12, Hietalahti, Vaasa

Velaton myyntihinta68 000 € Myyntihinta: 60 317 €
Käyttöönottovuosi1956
Pinta-ala
35 m2
1h, k

Tämä asunto tarjoaa mahdollisuuden moderniin ja helppoon kaupunkiasumiseen. Asunto sopii erinomaisesti niin ensiasunnoksi kuin sijoituskohteeksi.

Asunnossa on olohuone ja keittiö, jonka sisustus on viimeksi päivitetty vuonna 2010. Pintaremontti sisältää laminaattilattian ja seinien maalauksen. Keittiöön on asennettu modernit kodinkoneet ja kylpyhuoneessa, joka uusittiin 2010 putkiremontin yhteydessä, on kaikki tarvittavat mukavuudet.

Asuinalue on rauhallinen, mutta samalla vain lyhyen kävelymatkan päässä kaupungin sykkeestä. Hietalahden monipuoliset palvelut ovat lähellä, ja liikenneyhteydet ovat erinomaiset.

Asunnon tekniset ominaisuudet ovat hyvät, ja taloyhtiössä on tehty merkittäviä remontteja vuosien varrella. Taloyhtiössä on mm. sauna, pesutupa ja pyörävarasto.

Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi.

-----------------------------

En charmig lägenhet i Sandviken.

Denna lägenhet erbjuder möjlighet till modernt och enkelt stadsboende. Lägenheten passar utmärkt både som första bostad och som investeringsobjekt.

Lägenheten har ett vardagsrum och kök, vars inredning senast uppdaterades år 2010. Ytrenoveringen inkluderar laminatgolv och målning av väggarna. Köket har moderna vitvaror och badrummet, som renoverades 2010 i samband med rörrenoveringen, har alla nödvändiga bekvämligheter.

Bostadsområdet är lugnt, men ändå bara en kort promenad från stadens puls. Sandvikens mångsidiga tjänster är nära och trafikförbindelserna är utmärkta. Lägenhetens tekniska egenskaper är bra och det har gjorts betydande renoveringar i bostadsbolaget under årens lopp. I bostadsbolaget finns bl a bastu, tvättstuga och cykelförråd.

Om du är intresserad, så ta kontakt och boka en egen visning.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
577998
Kohdetyyppi
Kerrostalo
Osoite
Skoonenkatu 12, 65100 VAASA
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
1
Huoneet
1h, k
Asuinpinta-ala
35 m2
Kokonaispinta-ala
35 m2
Käyttöönottovuosi
1956
Yleiskunto
Hyvä
Kerros
1/4
Hissi
Ei
Sauna
Ei
Parveke
Ei
Vapautuminen
Heti

Hintatiedot

Myyntihinta
60 317,00 €
Velaton hinta
68 000,00 €
Lainaosuus
7 683,00 €
Neliöhinta
1 942,86 €
Hoitovastike
224,00 €/kk
Rahoitusvastike
85,02 €/kk
Yhtiövastike yht
309,02 €/kk
Vesimaksu
25,00 €/hlö/kk

Vesimaksu 25,00 €/hlö/kk, yhtiön perimä TV-maksu 4,90 €/kk. Huoneistoon kohdistuvaa lainaosuutta pois maksettaessa on pyydettävä erillinen maksullinen lainalaskelma. Jos ostaja haluaa maksaa lainaosuuden pois kaupanteon yhteydessä hän vastaa lainaosuuslaskun tilaamisesta aiheutuvista kuluista sekä poismaksusta aiheutuvista mahdollisista ylimääräisistä pankkikuluista.

Varustus

Keittiö

Jääkaappi (pakastelokerolla), sähköliesi, liesituuletin, kaapistot, kiinteät valaisimet. Keittiö uusittu 2010.

Pesutilat

Kylpyhuone, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys. Kylpyhuone uusittu putkiremontin yhteydessä vuonna 2010.

Säilytystilat

Kellari, vintti

Materiaalit

Keittiö: Laminaatti, maalatut seinät. Olohuone: Laminaatti, tapetit. Makuuhuone 1: Laminaatti, tapetit. Kylpyhuone: Laatoitettu. Eteinen: Laminaatti, maalatut seinät.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto-osakeyhtiö Rautakoto
Isännöitsijä
Retta Isännöinti Oy / Thomas Aura 010 228 6266
Kiinteistönhuolto
Huoltoyhtiö
Asuinhuoneistoja
24
Autopaikat
1 kpl
Taloyhtiössä on
Sauna, talopesula, kuivaushuone, vinttikomerot, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, pyörävarasto, askarteluhuone, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Tiili
Kattotyyppi
Harja
Kattomateriaali
Pelti
Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö
Lämmönjakojärjestelmä
Vesikiertoinen patterilämmitys
Ilmanvaihtojärjestelmä
Koneellinen poisto
Energialuokka
F 2013

Tehdyt korjaukset

2008 putkiremontti (vesi- ja viemäriputket uusittu, kylpyhuoneissa ja keittiössä vesikalusteeet uusittu, kylpyhuoneiden pinnat laatoitettu ja lattialämmitys asennettu, iv-kanavat uusittu, sähköt uusittu kylpyhuoneissa ja huoneistojen sähköryhmätaulut uusittu sekä antenni- ja puhelinjohdatus uusittu, sauna- ja pesutupatilat kunnostettu, porrashuoneen ja kellaritilojen pinnat maalattu). 2011 Ikkunoiden ja parvekeovien uusinta. 2012 Lukosto uusittu. 2016 Parveke- ja julkisivu-urakka urakka on vastaanotettu 11.07.2016. 2020 Ilmastoinnin nuohous ja säätö. 2021 Julkisivun paikkamaalaukset. 2022 Vesipumppaamon korjaus. 2024 Vesikaton kuntotarkastus, energiatodistus, kylpyhuoneiden saumojen ja vesikalusteiden tarkastus.. Asunnon remontit: Keittiö uusittu vuonna 2010, pintaremonttia (laminaattilattia, seinät ym) vuonna 2010.

Muut tiedossa olevat korjaukset

Kunnossapitotarveselvityksen mukaan: 2024 Parvekelasien huolto. 2025 Sokkelin/pihan painauman korjaus, huoneistojen ulko-ovi saneeraus. 2026 Palovaroittimien vuositarkastus.

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
2 100 m2
Omistus
Vuokrattu
Vuokralleantaja
Vaasan kaupunki
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 31.12.2051

Lisätiedot

Ostajalle tulevat kulut: varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta. Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään tai se siirretään huoneistotietojärjestelmään kaupanteon jälkeen mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostaja pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Hanki kotisi
kokoinen vakuutus

Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Pohja

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Vaasa OP Koti Pohjoinen Oy LKV

Hovioikeudenpuistikko 19, VAASA

010 257 1770 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!