Lillåkerintie 77, Pikkala, Siuntio

Velaton myyntihinta81 000 € Myyntihinta: 81 000 €
Pinta-ala
6 670 m2

Upea tontti hyvien yhteyksien päässä. Sijainti on rauhallinen päättyvän tien varrella, kuitenkin hyvien yhteyksien päässä.

Tontin Lillåkerintien puoleinen etuosa on tasaista maata, jolle on helppo rakentaa omien toiveiden mukaisesti esimerkiksi asuinrakennus, vapaa-ajan asunto ja/tai autotalli tai varasto. Tontilla upeita suurikokoisia vanhoja puita, jotka luovat tontille erityisen viehättävän tunnelman. Kadun puoleisen tasaisen maan jälkeen tontti jatkuu luonnollisen kauniina ylöspäin kiipeävänä rinteenä, joka koostuu upeista kallioista ja metsäisestä maisemasta. Tontin korkeimpien kalliomaisemien jälkeen tontti laskeutuu takaosassaan luonnonmukaisena kohti tontin takarajaa rajoittuvaa aukeaa peltomaisemaa. Tontin takarajan jälkeen ei ole asutusta, mikä mahdollistaa sen, että tontin takaosa on erittäin rauhallinen. Tämän tontin luonto tarjoaa rakentamiselle erinomaisen kauniit ja monipuoliset puitteet!

Tontille on mahdollista rakentaa joko loma-asunto tai pysyvä asunto. Rakennusjärjestyksen mukaisesti tontille voi rakentaa erillispientaloja talousrakennuksineen ja/tai sellaisia työtiloja, jotka eivät aiheuta asumiselle haittaa. Lisäksi pysyvän asunnon rakennuspaikalle saa rakentaa enintään yhden yksiasuntoisen asuinrakennuksen ja työtiloja. Pysyvän asunnon rakennuspaikalle saa rakentaa enintään 120 k-m² :n suuruisen sivuasunnon. Loma-asunnon rakennuspaikalle saa rakentaa enintään yhden loma-asunnon, jonka kerrosala on enintään 200 k-m², ja joka sisältää talous- ja saunarakennukset, vierasmajan sekä katetut terassit. Loma-asunnon tulee olla yksiasuntoinen. Kts.arkemmin rakennusjärjestys 41§.

Tontin sijainti on loistava hyvien yhteyksien vieressä. Pickalan ABC ja Pickala Golf sijaitsevat vain muutaman minuutin ajomatkan päässä. Ja juna-asemalle on vain noin 10 minuutin ajomatka. Siuntion kylpylässä löytyy myös uimahalli ja kuntosali sekä urheiluhalli.

Tervetuloa tutustumaan!

Lisätiedot Petra Mantere, petra.mantere@op.fi / puh. 050 365 1765 ja Ulla Helenius, ulla.helenius@op.fi / puh. 050 441 3464.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
577204
Kohdetyyppi
Okt-tontti
Osoite
Lillåkerintie 77, 02490 PIKKALA
Omistusmuoto
Omistus

Hintatiedot

Myyntihinta
81 000,00 €
Kiinteistövero
263,30 €/vuosi

Puhtaanapito: 100,40 €/vuosi v. 2023. Tiemaksut: noin 250 eur/vuosi/Lillåkerin tiehoitokunta. Kiinteistövero: 263,30 €/vuosi. .

Rakennuksen tiedot

Energialuokka
Ei energiatodistusta
Lisätietoa energiatodistuksesta
Kohteelle ei lain mukaan tarvitse hankkia energiatodistusta

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
6 670 m2
Omistus
Oma
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeus
600 m2
Lisätietoja maapohjasta
Siuntion kunta, A Erillispientalojen alue. Alueella voidaan rakentaa rakennusjärjestyksen mukaisesti erillispientaloja talousrakennuksineen ja/tai sellaisia työtiloja, jotka eivät aiheuta asumiselle haittaa.

Vesi ja viemäröinti

Vesijohto
Kyllä
Käyttövesi
Kunnan, kaivo.
Lisätietoa käyttövedestä
Kiinteistö sijaitsee vesihuoltolaitoksen toiminta-alueen ulkopuolella. Liittyminen kiinteistön rajalla sijaitsevaan vesijohtoverkostoon ei ole pakollista. Liittyessä vesiverkostoon, kts ohjeet kunnan sivuilta; liittyminen toiminta-alueen ulkopuolella. Kaivosta otettu vettä puutarhan kasteluun, ei ole käytetty juomavetenä.
Viemäri
Ei
Jätevesi-selvitys tehty
Ei
Lisätietoa kunnallistekniikasta
Vesihuoltolaitosten verkostojen ulkopuolisella alueella kiinteistöjen jätevedet tulee käsitellä kunnan ympäristönsuojelu- ja kaavamääräysten mukaisesti. Tavoite on, että jätevedet käsitellään tarkoituksenmukaisilla ja kestävän kehityksen mukaisilla ratkaisuilla paikassa, jossa ne muodostuvat. Jätevesijärjestelmän tarkoituksenmukaisuutta arvioitaessa tulee huomioida myös jätevesien kuljetuksesta aiheutuvat vaikutukset esimerkiksi umpisäiliöratkaisussa. Rakennusjärjestys 19§ Uusiin rakennuksiin tulee rakentaa ns. kaksoisputkijärjestelmä (seinien ulkopuolelle saakka), erillinen putkisto WC-vesille ja harmaille vesille. Rakennusjärjestys 20§

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut: Pickalan ABC 6,5 km, Kirkkonummen kattavat palvelut n. 8 km. Koulut: Sjundeå Svenska skola 10 km. Päiväkoti: Daghemmet Lilla Alexis noin 10 km. Useita golf-kenttiä lähialueella, lähin Pickala Golf noin 6,5 km. Upea luonto vieressä. Hyvät harrastusmahdollisuudet, talvella hiihtoladut vieressä ja kesäisin voi meloa Siuntionjokea pitkin. Siuntion kylpylän monipuoliset palvelut käytössä mm. kuntosali, liikuntahalli ja Siuntion kunnan uimahalli. Liikenneyhteydet: Nopea yhteys valtatie 51:lle, Kirkkonummen juna-asemalle noin 10 minuutin ajomatka, Kivenlahden metroasemalle noin 15 minuutin ajomatka, noin 20 minuuttia autolla Isoon Omenaan.

Lisätiedot

Kiinteistöllä on vanha vapaa-ajan asunto, jota myyjä on käyttänyt joskus mökkinä. Myydään purkukuntoisena.

Joustavalla lainalla
unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n rakennuslainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Espoo OP Koti Uusimaa Oy LKV

Sammonsilta 8, ESPOO

010 255 5930 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!