Haapa-Heikintie 51 as 1, Vaajakoski/Kotimäki, Jyväskylä

Velaton myyntihinta 150 000 € Myyntihinta: 150 000 €
Pinta-ala
134 m2
5h, k

Tervetuloa Kotimäkeen!

Arvaan, että jo pihaan kääntyessä tunnet tulleesi kotiin. Viimeistään sisääntulon liuskekiviporttaikko virittää sinut tuleviin tuntemuksiin. Tuulikaapista nousevat, vanhaa tyyliä henkivät portaat johdattavat sinut avoimeen eteistilaan. Olet siis tullut kotiin. Eteisestä avautuu tupamainen iso keittiö, jonka molemmilla puolilla sijaitsevat tilavat makuuhuoneet. Toimiiko toinen näistä vaikka työhuoneena, sen sinä päätät itse. Iso ja valoisa olohuone sijoittuu eteisen vieressä sijaitsevan "hallin" jatkoksi oikealle. Täältä on pääsy myös viihtyisälle parvekkeelle, jossa maistuu kupponen aamuin tai illoin.

Huoneistolle kuuluva oma sauna on pesu- ja pukutiloineen rakennettu 1990-luvun puolivälissä ullakkotilaan.

Tämä paritalokoti sijoittuu rakennuksen toiseen ja ylimpään kerrokseen. Sisääntulokerrokseen ja alimpaan kerrokseen sijoittuu toinen huoneisto. Iso viihtyisä piha-alue on käytännössä kokonaan yhteiskäytössä, ainoastaan autopaikkojen osuus on merkitty asuntokohtaisesti. Vehreällä piha-alueella on marjapensaita, vadelmaa ja omena- sekä kirsikkapuita, pääset siis nauttimaan oman maan antimilla kesän ja syksyn satokaudesta. Puutarhanhoitoa varten kiinteistöllä on valmiina kattava valikoima puutarhatyökaluja. Siis silkkaa säästöä!

Nykyisin rakennus lämpiää vaivattomasti ja edullisesti maalämmöllä. Ryhdikäs ja huoliteltu ulkoinen olemus on perua rakennukseen 2013 tehdystä julkisivuremontista, jolloin mm. laudoituksen alle on lisätty tuulensuojalevyt. Huoliteltuun ulkoiseen olemukseen on osansa vaikuttanut myös vuotta aikaisemmin tehty katon uusiminen, jonka yhteydessä uusittiin myös kattoturvalaitteet, räystäskourut ja syöksyputket. Koko rakennuksen ikkunat on uusittu jo 1994. Asunnon 1 osalta on ikkunat uusittu uudelleen 2005. Kuntotarkastus on tehty syksyllä 2022.

Tilan nimi on Kotimäki. Olet siis oikeasti Kotimäen syleilyssä Kotimäessä. Sijainti on mitä mainioin lapsiperheitä ajatellen. Lähin päiväkoti on parin sadan metrin päässä, alakoulu Jyskässä tai Vaajakoskella, molempiin lyhyt kävelymatka. Vaajakoskelta löytyvät kattavat liikuntamahdollisuudet; on liikuntahalli erilaisine lajiharrastepaikkoineen ja tapahtumineen, uimahalli kuntosaleineen, jalkapallokenttä, jääkiekkokaukalo ja valaistu pururata, joka talvisin muuttuu osaksi koko maakunnan kattavaa latuverkostoa. Arjen tarpeisiin hyvät ruokakaupat, uudehko terveysasema, kirjasto, apteekki ja kirkko löytyvät myös Wessmanninmäeltä, noin kilometrin päästä kotia.

Tarvitsetko kodin itsellesi, perheellesi tai kenties yhdessä veljen ta siskon, yhtiökumppanin tai muuten vaan hengenheimolaisen kanssa. Mahdollisuuksia on tarjolla nyt rajattomasti. Tästä kokonaisuudesta voit hankkia joko vain toisen kodin tai sitten koko kiinteistön. Yhteishinta koko kiinteistölle, molemmille asunnoille yhteensä on 340.000 €.

Otathan rohkeasti yhteyttä. Ehdota sinulle sopivaa ajankohtaa, käydään tutustumassa tähän monien mahdollisuuksien kotiin pian.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    577030
    Kohdetyyppi
    Paritalo
    Osoite
    Haapa-Heikintie 51 as 1, 40800 VAAJAKOSKI
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    5
    Huoneet
    5h, k
    Asuinpinta-ala
    134 m2
    Kokonaispinta-ala
    134 m2
    Yleiskunto
    Tyydyttävä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Heti

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    150 000,00 €
    Kiinteistövero
    578,00 (2023) / koko kiinteistö -> 289,00 €

    Lämmitys: Maalämpö, kulutus 22835, n. 2.000 €/v asunto 1. Sähkö: Vuosikulutusarvio 7000 kWh/v. Vesi ja jätevesi: Kulutuksen mukaan (Alva Oy). Puhtaanapito: Mustankorkea Oy:n hinnaston mukaan, n. 170 € /v. Kiinteistövero: 578,00 (2023) / koko kiinteistö -> 289,00 €. . Maalämmön kustannukset ovat olleet vuositasolla n. 4.200 €. Lämmityskustannukset ovat jakautuneet lämmityspinta-alojen mukaisesti asunto 1 47,5 % ja asunto 2 52,5 %. Kellarikerroksen käyttösähkön perusmaksusta ja siirtomaksun perusmaksusta as. 1 maksaa 1/3: Kellarikerroksen sähkölaskussa on mukana ulkovalaistus (talon päädyn pihavalot) ja autonlämmitystolppien sähkönkulutus. Kiinteistöllä on vain yksi vesimittari. Vesilaskut jaetaan henkilöluvun mukaan. Jätemaksuista asunto 2 on vastannut sekajätteen tyhjennyksen kustannuksista, asunto 1 on vastannut biojätteen tyhjennyksen kustannuksista. Kimppasopimus. Hulevesimaksu 25 €/asunto/v.

    Varustus

    Keittiö

    Jääviileäkaappi, pakastekaappi, induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet. Keittiöremontti 2003

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, peilit molemmissa wc:ssa, kaapit molemmissa wc:ssa, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Alakerran erilaiset varastotilat, kaapistot ja komerot

    Materiaalit

    Keittiö: Seinät tapettia, lattiat muovimattoa. Olohuone: Seinät sisustuslevyä, lattiat kovapuuta. Makuuhuone 1: Seinät tapettia, lattiat muovimattoa. Makuuhuone 2: Seinät tapettia, lattiat muovimattoa. Makuuhuone 3: Seinät tapettia, lattiat muovimattoa. Sauna: Seinät puuta, lattia laattaa. Kylpyhuone: Seinät ja lattia laattaa. Eteinen: Seinät lasikuitutapettia/puolipanelia, lattiat muovimattoa. Wc: Wc 1: seinät tapettia, lattiat muovimattoa, Wc 2: seinät panelia ja lattiat laattaa.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti. Katto uusittu keväällä 2012 (Vaskisepät).
    Lämmitysjärjestelmä
    Maalämpö. Maalämpö, tarvittaessa lisävastukset sähköllä. Öljysäiliö palautettavissa käyttöön.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys. Märkätiloissa lattialämmitys sähköllä, vinttikerroksessa sähköpatterit.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen, tehostettu makuuhuoneissa raitisilmaventtiileillä, 1. krs:n wc-tilassa poistoilmapuhaltimella
    Energialuokka
    D 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Voimassa 5.3.2032 saakka

    Tehdyt korjaukset

    Kiinteistöllä tehdyt remontit: Uusi pihavaja, liuskekiviset ulkoportaat kunnostettu 2020 Piha-aita uusittu 2019 Jätekatos uusittu 2018 Ulko-ovet uusittu, autotallin ovi maalattu 2017 Julkisivuremontti (laudoituksen alle lisätty tuulensuojalevyt), vaihdettu ikkunapellit 2013 Katto (konepeltisaumattu), räystäskourut, syöksyputket ja kattoturvalaitteet uusittu 2012 Siirrytty maalämpöön ja samassa yhteydessä uusittu lämminvesivaraaja 2008 Ikkkunat uusittu 1994. Huoneistossa tehty: Ikkunat uusittu (Pihla) 2005 Terassinovet ja huoneiston alaovi uusittu (Pihla) 2007

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    0,2 ha
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa 1956. Naapuritontille, Rivikujan päätyyn rakennushanke meneillään Jyväskylän kaupunki, Palvelupiste Hannikainen
    Rakennusoikeus
    452 m2
    Lisätietoja maapohjasta
    Tehokkuusluku e = 0,3. Asuinrakennuksen laajennukselle (saunatilojen rakentaminen ullakkotiloihin, käytännössä yläkerran huoneiston saunan rakentamiselle) myönnetyn rakennusluvan 93-408 mukaan kiinteistön sallittu kerrosala on 426 m² ja rakennettu kerrosala on 302 m².

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Lisätietoa viemäristä
    Viemärit 2 kaivon kautta kaupungin verkkoon. Valurautaviemärit -kuvattu.
    Jätevesihuolto
    Kunnan.
    Jätevesi-selvitys tehty
    Ei

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: ruokakauppa K-Market Jyskä, Vaajakoskentie 119 K-Supermarket Vaajakoski, Urheilutie 42 S-market Vaajala, Asematie 1 posti toimii K-Market Jyskän tiloissa, Vaajakoskentie 111 terveysasema Sampoharjun terveysasema, Vesmannintie 7. Koulut: Jyskän koulu (alakoulu), Vaajakoskentie 111, Vaajakummun yhtenäiskoulu, Harjutie 2 a, Vaajakosken yhtenäiskoulu, Savonmäentie 4. Päiväkoti: Kotimäen päiväkoti, Sulunperäntie 12. Liikenneyhteydet: Linja-auto

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Jyväskylä OP Koti Keski-Suomi Oy LKV

    Kauppakatu 22, JYVÄSKYLÄ

    010 256 5950 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!