Kaskikalliontie 18 I, Itä-Hakkila, Vantaa

Velaton myyntihinta 288 000 € Myyntihinta: 288 000 €
Käyttöönottovuosi 2012
Pinta-ala
76,5 m2
3h, k, kphx2, s, vh, var, apx2

Ihastuttava koti luonnonkauniissa ympäristössä!

Tähän kotiin pääset muuttamaan ilman remonttihuolia. Edullista asumista, hyvin hoidettu yhtiö, jolla on oma tontti. Jokaiselle huoneistolle kuuluu kaksi sähköpistokepaikkaa autoille.

Asuinkerroksessa on avokeittiö, ruokailutila ja olohuone yhteiseen oleskeluun ja sieltä on kulku länsiparvekkeelle. Alakerrassa on makuuhuoneet ja varastotila moneen käyttöön sekä vaatehuone. Molemmissa kerroksissa on kylpyhuoneet, joka lisää käytännöllisyyttä.

Isommasta makuuhuoneesta pääset suojaiselle pienelle pihalle nauttimaan ja lapset leikkimään tai saunasta vilvoittelemaan.

Viihtyisää lapsiystävällistä asumista Itä-Hakkilan pientaloalueella päättyvän tien varrella. Sipoonkorven kansallispuiston ulkoilualueet ovat lähellä, jonne on mukava lähteä retkeilemään.

Tervetuloa tutustumaan!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    576899
    Kohdetyyppi
    Rivitalo
    Osoite
    Kaskikalliontie 18 I, 01200 VANTAA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3h, k, kphx2, s, vh, var, apx2
    Asuinpinta-ala
    76,5 m2
    Neliöt sisältävät alakerran varaston 4,5m2.
    Kokonaispinta-ala
    76,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    2012
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    1-2/2
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On
    Ikkunat ja näköalat
    Parveke/piha noin länteen, keittiö noin itään.
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    288 000,00 €
    Neliöhinta
    3 764,71 €
    Hoitovastike
    306,00 €/kk
    Yhtiövastike yht
    306,00 €/kk
    Vesimaksu
    15,00 €/hlö/kk

    Vesimaksu 15,00 €/hlö/kk, autopaikka 5,00 €/kk. Vesimaksu on ennakkomaksu/hlö/kk, joka tasataan todellisen kulutuksen mukaan vuoden välein. 24.4.2024 yhtiökokous antoi hallitukselle valtuuden yhden tai kahden kuukauden ylimääräisen hoitovastikkeen keräämiseen. Valtuus on voimassa seuraavaan yhtiökokoukseen saakka. Toisella parkkipaikalla sijaitseva hidaslataustolppa kuuluu yhtiölle ja yhtiön huoltovastuulle, sähkö laskutetaan käytön mukaan kerran vuodessa, jolloin laskusta vähennetään 5€/kk maksettava paikkamaksu. Hidaslataustolpassa on oma sähkömittari. Mikäli latausta ei käytä, maksetaan paikasta vain autopaikkamaksu 5€/kk.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin rosteri, erillisuuni rosteri, liesitaso induktio, liesituuletin menee hormiin, astianpesukone rosteri, kaapistot, kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone sekä ala- että yläkerrassa, suihku x 2, alhaalla sadesuihku, suihkuseinä alakerran kph, peilikaappi sekä ala- että yläkerrassa, kaapit alakerrassa pyykkikaappi, allaskaappi sekä ala- että yläkerrassa, pesukoneliitäntä alakerran kph (mahtuu pesutorni), lattialämmitys sähköinen kylpyhuoneissa, tuulikaappi, kiinteät valaisimet. Alakerran kph:ssa on upotetut ledit.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, kellari, kaapistot

    Materiaalit

    Keittiö: seinät maali, lattia parketti. Olohuone: seinät maali, lattia parketti. Makuuhuone 1: seinät maali, lattia parketti. Makuuhuone 2: seinät maali, lattia parketti. Sauna: seinät paneeli, lattia laatta. Kylpyhuone: x2 seinät ja lattia laatoitettu. Varasto (alakerta): seinät maali, lattia parketti. Tuulikaappi: seinät maali, lattia laatoitettu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Vantaan Vierto
    Isännöitsijä
    Retta Isännöinti/Ilkka Ala-Ketola, puh. 010 228 2000
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    19
    Autopaikat
    38 kpl
    Taloyhtiössä on
    Kellarikomerot, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, talovarasto
    Lunastuspykälä
    -

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Tiili
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys vesi
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen tulo/poisto
    Energialuokka
    C 2013
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Voimassa 25.11.2024 saakka.

    Tehdyt korjaukset

    2022 piha-alueen kaivokansien suoristaminen 2021 parkkialueen asfaltoinnin halkeamien puhdistus ja bitumointi 2020 palovaroittimien uusinta 2019-2020 10-vuotiskorjauksia, viemärin kannakoinnin korjaus 2018 vesikattojen paikkakorjaus 2017 yksittäisten huoneistojen viemäreiden tukoksien poistaminen takuutyönä 2017 viemäreiden tuuletusputkien takuukorjauksia 2012-2016 normaaleja huolto- ja kunnostustöitä. Asunnon remontit: 2021 Alakerran kylpyhuoneen ledit päivitetty sähköliikkeen toimesta 2021 Parkkipaikan lämmitystolpan vaihtaminen lataustolpaksi, niin että tolppa mahdollistaa sekä latauksen, että auton lämmityksen 2h kellolla. Tolpassa luettava sähkömittari. 2019 Ilmalämpöpumppu (ilmalämpöpumpusta sopimus asukkaalla, pumppu osakkaan vastuulla) 2019 Terassin laajennus Alakerran kylpyhuoneen suihkun sekoittaja hajonnut ja vaihdettu yhtiön toimesta, samassa asukkaan toimesta vaihdettu sadesuihkuun.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Kunnossapitotarpeet seuraavalle viidelle vuodelle: 2024 sähköautojen latauksen mahdollistaminen - yhtiökokous ei tehnyt vielä päätöstä, mutta tilannetta seurataan (65 000€) 2024 koneellisen ilmanvaihdon nuohous (5 000€) 2024 salaojien huuhtelu (2 000€) 2025 ikkunoiden ja ovien huoltokunnostus (5 000€) 2026 huoneistojen lattialämmitystermostaattien uusiminen (500€) 2027 huoneistokohtaisten vesimittarien uusinta (15 000€) 2027 valaisinpylväiden suoristaminen (200€) Nämä päivitetään vuosittain yhtiökokouksessa.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    6 464 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Vantaan kaupunki

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: K-Supermarket Honkatori 1,8km, S-Market Hakunila 2,7km, postin palveluita R-Kioski Hakunila 2,4km, K-Market Tikkuri 8km, jossa on kaikki postin palvelut. Hakunilan kirjasto 1,8km., Hakunilan terveysasema, neuvola ja hammaslääkäri 2,4km. Koulut: Itä-Hakkilan koulu (luokat 1-4) 1km. Sotungin koulu 3,1km (luokat 5-9) ja lukio. Päiväkoti: Itä-Hakkilan päiväkoti 1,9km. Sipoonkorven kansallispuiston ulkoilualueet ovat lähellä. Liikenneyhteydet: Bussi

    Lisätiedot

    Yhtiöjärjestys 4§ - Autopaikkojen numerointi on esitetty yhtiöjärjestyksen liitepiirustuksessa. Huoneistojen H8-I19 käyttöön kuuluvat autopaikat 15-38 on liitetty yhtiön sähkönmittaukseen. Yhtiön sähkönmittaukseen kuuluvista autopaikoista peritään yhtiön hallituksen määräämä käyttökorvaus lämmityspistorasioiden sähkönkulutuksesta aiheutuvien kustannusten korvaamiseksi. Huoneistojen H8-H13 ja I14-I19 käyttöön kuuluu H-talon kellarikerroksessa sijaitseva, huoneistonumeroinnin mukaan merkitty irtaimistovarastokoppi. Huoneistoihin I14-I19 kuuluu huoneistojen sisällä oleva varasto. Huoneistojen I14 ja I19 varastot ovat pinta-alaltaan 4,5 m2 ja huoneistojen I15-I18 varastot 5,5 M2 . Huoneistojen sisällä olevien varastojen pinta-alat sisältyvät edellä 4 §:ssä mainittuihin huoneistojen pinta-aloihin ja kuuluvat huoneistojen vastikeperustepinta-aloihin. Yhtiö on solminut väestönsuojasopimuksen Asunto Oy Vantaan Seunan kanssa. Asunto Oy Vantaan Seunalla on oikeus käyttää Asunto Oy Vantaan Vierron H-talon kellarikerroksessa sijaitsevaa väestönsuojaa väestönsuoja-sopimuksessa ilmoitetun mukaisesti.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Vantaa OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Kielotie 11, VANTAA

    010 255 5950 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!