Oritmurrontie 22, Kinnari, Järvenpää

Velaton myyntihinta319 000 € Myyntihinta: 319 000 €
Käyttöönottovuosi1983
Pinta-ala
105 m2
3-4h, k, kph/wc, s, khh, wc, vh, lämmin ullakko

Kinnarissa muuttovalmis omakotitalo ja autotallirakennus.

Laajan remonttihistorian läpikäynyt omakotitalo kätkee sisäänsä kauniin kodin, josta ei yksityiskohtia puutu. Nykyaikainen ja järkevä lämmitysjärjestelmä ilma-vesilämpöpumppu on asennettu 2022. Lisäksi kodissa on ilmalämpöpumppu viilennykseen sekä moderni kiertoilmatakka.

Upea kylpyhuoneosasto ja erilliswc on remontoitu vaativankin makuun. Saunojaa hemmotellaan rakenteellisesti toimivilla ja ulkoisesti katseen kestävillä ratkaisuilla. Kodinhoitohuoneessa liukuovien takaa löytyy hyllyjä, säilytysjärjestelmiä ja jääkaappipakastinkin. Erilliswc:n kalusteet tuovat ripauksen luksusta arkeen.

Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, toinen sisäänkäynnin yhteydessä ja toinen olohuoneen jatkeena omalla vaatehuoneella.

Keittiössä on persoonalliset keittiön kaapistot ja paikka ruokapöydälle. Tässä kodissa yksi mahdollinen makuuhuoneen paikka on valjastettu juhlapöydän paikaksi. Avonainen tila jatkuu olohuoneeseen, josta on käynti laajalle terassialueelle katoksen suojiin tai avoterasseille.

Lämmin suuri ullakkotila on valoisa ja kattoikkunalla varustettu paikka. Yläkerta toimii makuuhuoneena, etätyöpisteenä, oleskelu- tai harrastetilana.

Suuri piha-alue on aidattu monin paikoin ja rakennusoikeuttakin on vielä käyttämättä. Kulmatontin koko on 882 m2. Etupihalla on autotalli, varasto ja tekninen tila sekä useita pihapaikkoja autoille.

Sijainti kodissa on mainio, Hki-Lahti moottoritielle on lyhyt matka, koulut, päiväkodit ja kaupat löytyvät myös vaikka kävellen. Kuntotarkastettu koti on hyvässä kunnossa ja laadukkaasti päivitetty.

Tämä talo on suunniteltu kotona viihtymiseen yhdessä perheen kanssa. Tervetuloa tutustumaan kotiin paikan päälle.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
576205
Kohdetyyppi
Omakotitalo
Osoite
Oritmurrontie 22, 04420 JÄRVENPÄÄ
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
4
Huoneet
3-4h, k, kph/wc, s, khh, wc, vh, lämmin ullakko
Asuinpinta-ala
105 m2
Pinta-alatiedot perustuvat rakennuslupapiirustuksiin. Rakennuslupapiirustuksissa kerrosala 121,5 m2 ja huoneistoala 105 m2. Lisäksi lämmin ullakkotila.
Kokonaispinta-ala
121,5 m2
Käyttöönottovuosi
1983
Yleiskunto
Hyvä
Kerros
Sauna
Kyllä
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hintatiedot

Myyntihinta
319 000,00 €
Kiinteistövero
686,08 e/v. 2024

Sähkö: Sisältää käyttö- ja lämmityssähkön 14143 kWh/v. Vesi ja jätevesi: Kulutuksen mukaan. Kiinteistövero: 686,08 e/v. 2024. . Ilmoitetut kustannukset perustuvat nykyiseen kulutukseen ja ne saattavat muuttua ilmoitetuista käytön mukaan ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta.

Varustus

Keittiö

Kaapistoissa vaaleita ja tummia ovia. Kivitasot ja Bosch-kodinkoneet. Varusteina: jääkaappipakastin 2019, induktioliesitaso ja kiertoilmauuni 2019, liesituuletin (aktiivihiili), astianpesukone 2019.

Pesutilat

Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, suihku 2 kpl, wc-istuin, peili- ja allaskaappi sekä korkea kaappi. Erilliswc:ssä allaskaappi, lavuaari, pyöreä peili ja wc-istuin. Kodinhoitohuoneessa allaskaappi, pesukoneliitäntä ja liukukomeroiden takana Elfa-korikkojärjestelmä, hyllyjä, tankoja ja jääkaappipakastin.

Säilytystilat

Vaatehuone, ulkovarasto, kaapistoja

Materiaalit

Keittiö: seinät maali/tapetti, lattiat vinyylikorkki. Olohuone: seinät maali, lattiat vinyylikorkki. Makuuhuoneet 1-2: seinät maali, lattiat vinyylikorkki. Ruokahuone: seinät maali/tapetti, lattiat vinyylikorkki. Kodinhoitohuone: seinät maali, lattiat laatta. Sauna: seinät paneli, lattiat laatta. Kylpyhuone: seinät laatta, lattiat laatta. Erilliswc: seinät laatta, lattiat laatta. Ullakko: seinät maalattu paneli, lattiat lauta lattiat.

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Puu. Tiili- ja puuverhoilu. Elementtirakenteinen.
Kattotyyppi
Harja
Kattomateriaali
Pelti. 2016 katto uusittu (profiilipeltikate).
Lämmitysjärjestelmä
Muu. Kiertoilmatakka ja ilmalämpöpumppu.
Lämmönjakojärjestelmä
Vesikiertoinen patterilämmitys. Sähköinen lattialämmitys: kph/wc,wc,khh,ruokahuone. Yläkerrassa sähköinen patterilämmitys.
Ilmanvaihtojärjestelmä
Koneellinen poisto.
Energialuokka
D 2018
Lisätietoa energiatodistuksesta
Todistuksen laatimispäivä 17.5.2024. Viimeinen käyttöpäivä 17.5.2034.

Tehdyt korjaukset

Aiempien omistajien aikana: - 2016 Kattoremontti, peltikatto (Uudenmaan Peltityö Oy). Puhallusvilla katolle (Polar Ratkaisut). - 2017 Sadevesijärjestelmä ja liittyminen kaupungin hulevesiviemäriin (Molarium Salaojat Oy). Seinien vierustojen pintamullan vaihto salaojasepeliin. Lämminvesivaraajan sekoitusventtiilin vaihto (Caves Oy). - 2018 Takan vaihto (Askolan Takka Ky). Olohuoneen terassioven vaihto yksinkertaiseksi ulkolasioveksi. - 2019 Kylpyhuoneen kalusteiden ja wc-pöntön vaihto. Keittiön astianpesukoneen, jääkaappipakastimen ja induktiolieden vaihto. - 2020 Aidan vaihto, Sipoontien puoleinen. - 2021 Kodinhoitohuoneen liukuovet, joiden takana ELFA-systeemi. Liesituulettimen vaihto keittiössä. Nykyisen omistajan aikana: - 2021 Alakerran lattia asennettu parketin päälle, vinyylikorkkilattia. Ulko-oven viereisen makuuhuoneen peiliovikaappi uusi ja huoneen seinät ja katto maalaus, oven vaihtaminen äänieristetyksi, myös karmit. Keittiön seinien maalaus. Saunan katon, seinien panelointi ja lattian laatoitus. Kylpyhuoneen laatoitus, katon panelointi, vesieristeet, lauteet, kiuas, sauna ja pesuhuone valot (Olavi Ruohomaa). Kylpyhuoneen uudet käyttövesiputket ja suihkut 2 kpl ja erillisen wc:n uusille käyttövesille varaus (Haarajoen LVI-palvelu). Olohuoneen kattolamput 5 kpl, keittiön kaappien vetimet, eteisen peiliovikaapit 2 kpl, kodinhoitohuoneeseen jääkaappipakastin. - 2022 Etuterassi ja sivuterassi laajennettu kyllästetystä puusta. Eteisen kattolamput 3 kpl, ulko-ovi ja kodinhoitohuoneen ovi. Lämmitysjärjestelmä ilma-vesilämpöpumppu Viessmann (Lämpöykkönen Oy). - 2023 Wc seinien ja lattian laatoitus (Olavi Ruohomaa). Uusittu kalusteet (Hafa), hana (Hafa) ja wc-istuin. Uudet käyttövesiputket käyttöön wc-tilassa (Haarajoen LVI-palvelu). Kodinhoitohuoneen lavuaari. Maalattu kaikki terassit terassimaalilla V33 ruskea, talon ja autotallin sokkelit maalattu. Kameravalvonta 2 kpl kameroita. Keittiön ja ulko-oven viereisen makuuhuoneen sälekaihdin vaihdettu. - 2024 Keittiön lavuaari ja hana (Haarajoen LVI-palvelut), kodinhoitohuoneen lattia maalattu V33 harmaa ja katto maalattu valkoisella panelimaalilla.

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
882 m2
Omistus
Oma
Maasto
Tasainen kulmatontti. Tonttia suojaa ja rajaa lauta-aita Sipoontien puolella. Viherpihalta löytyy istutuksia, kivimuurireunuksia, puita ja pensaita.
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeus
331 m2
Lisätietoja maapohjasta
Tehokkuusluku e= 0,30. Sallittu kerrosala 265 m2 + 66 m2.

Vesi ja viemäröinti

Vesijohto
Kyllä
Käyttövesi
Kunnan.
Viemäri
Kyllä
Jätevesihuolto
Kunnan.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut: Ruokakauppa K-Market Satukallio n. 450 m. Koulut: Kyrölän koulu n. 600 m. Kinnarin koulu n. 950 m. Päiväkoti: Pesäpuun päiväkoti seuraavana kiinteistönä. Liikenneyhteydet: Ainolan junaseisake n. 1,3 km. Bussit Sipoontieltä n. 270 m.

Lisätiedot

Kiinteistöön kohdistuvat kiinnitykset 372.000 euroa luovutetaan ostajalle kauppahinnan maksua vastaan.

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Hanki kotisi
kokoinen vakuutus

Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Pohja

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Järvenpää OP Koti Uusimaa Oy LKV

Helsingintie 18, JÄRVENPÄÄ

010 254 2700 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!