Puhelin: 040 553 1774 Matkapuhelin: 040 553 1774 tarja.pekkinen@op.fi

Tarja Pekkinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Kielitaito: englanti
Koulutus: Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
Puhelin: 040 553 1774 Matkapuhelin: 040 553 1774 tarja.pekkinen@op.fi

Hei, nimeni on Tarja Pekkinen ja olen työskennellyt kiinteistönvälitysalalla jo vuodesta 2007.

Olen kiinteistönvälittäjä LKV, LVV ja kiintokalusteiden suunnittelija. Työskentelytapani ovat rauhallinen, asiakasta kuunteleva, huolellinen, pitkäjänteinen, tehokas ja aikaansaava.

Olen erityisen perehtynyt Järvenpään markkinatietämykseen, teen kiinteistöjen ja asunto-osakkeiden arviointia ja myyntiä laajemmallakin alueella, kuten Tuusulassa, Keravalla, Pornaisissa, Nurmijärvellä ja Sipoossa.

Asiakaskohtaamisissa parasta on tyytyväiset asiakkaat, sekä luottamuksen syntymien. Luon hyvän asiakassuhteen kuuntelemalla asiakkaita ja aidosti välittämällä heidän asioistaan. Tarjoan asiakkaille yksilöllistä palvelua ja räätälöin myyntisuunnitelmat jokaiselle asiakkaalle erikseen.

Työskentelyni on ihmisläheistä ja pyrin aina olemaan helposti lähestyttävä. Olen kärsivällinen ja tarkka työssäni, ja johdonmukaisesti toteutan jokaisen myyntitilanteen suunnitelman mukaisesti. Työssäni onnistumisen kannalta on tärkeää, että asiakas on tyytyväinen lopputulokseen, ja että asiakkaani saavat parasta mahdollista palvelua.

Vapaa-ajallani nautin lenkkeilystä koirani kanssa ja lukemisesta. Kiinteistönvälitys on minulle kutsumus, ja olen aina energinen ja innokas auttamaan asiakkaitani. Olen myös rohkea ja yrittäjähenkinen, joka aina pyrkii kehittämään itseään ja työskentelytapojaan.

Minulla on vahva paikallistuntemus, asun Järvenpäässä ja olen syntyperäinen järvenpääläinen. Olen asunut Tuusulassa 13 vuotta, joten sekin alue on tuttu. Olen hyvä neuvottelija ja pitkäjänteisesti tuloksiin pyrkivä. Työskentelyni on sujuvaa ja ajantasaista, ja olen aina nopeasti tavoitettavissa. Toimin läpinäkyvästi ja selkeästi asiakkaiden kanssa. Olen empaattinen ja taitava asiakaspalveluhenkinen henkilö, jolla on hyvä huumorintaju ja halu auttaa muita. Tästä syystä työskentely kanssani on sekä turvallista että miellyttävää.

JärvenpääOP Koti Uusimaa Oy LKV

Helsingintie 18 04400 JÄRVENPÄÄ

Kysy minulta näistä kohteista

Ota yhteyttä

Järvenpää -
OP Koti Uusimaa Oy LKV
Vastaanottaja:
Tarja Pekkinen
Kiinteistönvälittäjä, LKV
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.