Krattivuorentie 7 G, Laurinlahti, Espoo

Velaton myyntihinta 318 000 € Myyntihinta: 289 395 €
Käyttöönottovuosi 1983
Pinta-ala
76,5 m2
3-4 h + k + s + vh (yhtiöjärj. mukaan 4h + k + s)

Tämä muuttovalmis paritalokoti sijaitsee kävelymatkan päästä meren rannasta. Alueella on hyvät ulkoilumaastot sekä Lippulaivan kattavat palvelut sekä metroasema ovat nekin alle kilometrin päässä.

Asunto on kahdessa kerroksessa. Sisääntulokerroksessa on tilava olohuone, josta on käynti suojaisalle terassipihalle. Keittiö on aamuauringon puolella ja olohuone ja terassi ilta-aurinkoon länteen. Toinen tämän kodin makuuhuoneista sijaitsee myös ensimmäisessä kerroksessa. Kylpyhuone ja keittiö on remontoitu vuonna 2019. Yläkerta on remontoitu siten, että kahden makuuhuoneen välinen seinä on purettu ja yläkerta on nyt yhtä avaraa tilaa. Remontin yhteydessä yläkerran toiseen reunaan rakennettiin myös koko seinän levyinen vaatehuone. Liukuovet erottavat tilan yläkerran avarasta tilasta. Alueella on loistavat ulkoilumaastot ja meren rantaan on vain muutaman minuutin kävelymatka. Tyrskyvuoressa on myös avantouimareille avantouintimahdollisuus ja uintipaikalla on lämmitetyt, maksuttomat pukutilat. Lippulaivan kattavat palvelut löytyvät lähietäisyydeltä ja täältä on hyvät liikenneyhteydet niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autolla. Espoonlahden metroasemalle kävelet noin vartissa.

Asunto vapautuu tarvittaessa nopeastikin.

Tervetuloa tutustumaan olisiko tässä uusi kotinne.

Lisätiedot ja esittelypyynnöt: Petra Mantere, petra.mantere@op.fi, puh. 050 365 1765.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    576079
    Kohdetyyppi
    Paritalo
    Osoite
    Krattivuorentie 7 G, 02320 ESPOO
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3-4 h + k + s + vh (yhtiöjärj. mukaan 4h + k + s)
    Asuinpinta-ala
    76,5 m2
    Kokonaispinta-ala
    76,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    1983
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    1-2/2
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    Ei
    Ikkunat ja näköalat
    Keittiön ja alakerran makuuhuoneen ikkunat itään (aamuaurinko). Olohuoneen ikkunat länteen, ilta-aurinko.
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    289 395,44 €
    Velaton hinta
    318 000,00 €
    Lainaosuus
    28 604,56 €
    Neliöhinta
    4 156,86 €
    Hoitovastike
    321,30 €/kk
    Rahoitusvastike
    271,58 €/kk
    Yhtiövastike yht
    592,88 €/kk
    Vesimaksu
    18,00 €/hlö/kk

    Vesimaksu 18,00 €/hlö/kk, autopaikka 11,00 €/kk, tietoliikenneyhteysmaksu 5,00 €/kk, sähkölämmitys 50,00 €/kk 11000 kWh/v. Vesimaksuennakko, veden tasaus kerran vuodessa. Yhtiökokouksen 11.12.2023 päätös: isännöitsijälle annettiin valtuudet neuvotella ja allekirjoittaa sopimus enintään 580.000 euron remonttilainasta Nordean rahoituslaitoksen kanssa korjausurakan rahoittamiseksi. Rahoitus korvaa ylimääräisessä yhtiökokouksessa päätetyn 550.000 euron remonttilimiitin, joka konvertoidaan lainaksi ja johon lisätään lainapääoma 30 000 euroa. Uudella remonttilainalla katetaan hankkeen kokonaiskustannukset. Osakkaille on ennen lainan konvertointia mahdollisuus maksaa osuutensa pois. Yhtiökokouksen päätös 11.9.2023: hallitukselle ja isännöitsijälle ei myönnetty vastuuvapautta kellari-ja sokkelihankkeen osalta tilikaudelle 1.4.2022-31.3.2023. Hallitukselle myönnettiin valtuudet periä 1-2 kuukauden hoito-ja/tai pääomavastike tai muuttaa pääomavastiketta korkokannan oleellisesti muuttuessa, mikäli taloyhtiön taloudellinen tilanne niin vaatii. Valtuutus on voimassa seuraavan varsinaiseen yhtiökokoukseen. Päätettiin, että lainanlyhennysrahastoon rahastoidaan pääomavastikkeista ja lainaosuussuorituksista tarvittaessa enintään tilikaudella lainan lyhennyksiin käytetty osuus. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin Bosch, induktioliesi, liesituuletin Savo, astianpesukone Siemens, kaapistot, kiinteät valaisimet. Kalusteuuni AEG

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, suihku, peilit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys kylpyhuoneessa, kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, ulkovarasto

    Materiaalit

    Keittiö: Lattia:laminaatti. Olohuone: Lattia:parketti / seinä:maalattu / katto:. Makuuhuone 1: AK. Lattia:laatta / seinät:maalattu / katto:maalattu. Makuuhuone 2: YK. Lattia:laminaatti / seinä:maalattu / katto:maalattu. Sauna: Lattia:laatta / seinä:paneeli/katto:paneeli. Kylpyhuone: Lattia:laatta / seinä:laatta / katto: paneeli. Eteinen: Lattia:laatta / seinä:maalattu / katto:. Vaatehuone yk: Lattia:parketti.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Krattivuorentie 7
    Isännöitsijä
    Susanna Reichmuth / Emännöintitsto Aamu, palvelumestari@aamu.io
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    20
    Taloyhtiössä on
    Urheiluvälinevarasto, pyörävarasto, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Tiili. /puu.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Tiili
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Sähköpatterilämmitys. Asunnossa ilmalämpöpumppu.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen
    Energialuokka
    E 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Energiatodistus voimassa 15.5.2033 asti

    Tehdyt korjaukset

    2024: kellari-ja sokkelikorjaushanke, kiinteistöhuollon ja talvikunnossapidon kilpailutus, 2023: yhtiöjärjestyksen muutos, energiatodistuksen uusiminen, 2022: parkkipaikan muurin muuraus, kellareiden sisäilman parannus, aitojen huoltomaalaus ja korjaus, pelastussuunnitelman päivitys, pelastussuunnitelman päivitys, 2021: kellaritilojen kartoitus, 2020: sokkeleiden korjaussuunnitelma, pihavalaistuksen lisäys, ikkunoiden, ikk.peltien ja rännien kuntotarkastus, sähköauton latausrasian asennus, 2019: lumiesteet asennettu, varasto-ovet uusittu, 2018: kiint. kunnossapitotarpeen selvitys, lämpökamerakuvaus, asuntojen ilmavuotokorjauksia tehty, kadun puoleinen pihamuuri kunnostettu, sähköpääkeskuksen läpiviennit tiivistetty, 2017: salaojaputkien kuvaus, ilmanvaihtokanavien puhdistustustyö, pihavalaisima lisätty, LuxTop turvakiinnikkeiden asennus katolle, 2016: kadun varren istutukset uusittu, 2015: pihavalaistus uusittu, korvausilmaventtiilien asennus, 2011: raja-aita uusittu, 2009: huoneistojen ulko-ovet ja terassin ovet uusittu, 2008: B-ja C-talojen terassiparvekkeiden korjaaminen, 2006: kiinteistön kuntoarvio, kuntoarvio, salaojien ja sadevesiviemäreiden uusimistyö, 2001: lämminvesivaraajat osittain uusittu, vesikatot uusittu. Asunnon remontit: Laminaattilattia uusittu, 6/2019: kylpyhuone ja keittiö remontoitu, 2003: olohuoneen ja keittiön välistä oviaukkoa suurennettu sekä eteisen ja olohuoneen oviaukko laajennettu, yläkerran makuuhuoneen ja ylätason välinen seinä purettu, sähkötermostaatit uusittu, keittiökaapit ja -kaakelit uusittu, eteiseen laitettu uusi lattia, yläkerran makuuhuoneeseen laitettu parketti, lisätty Tv-antennin lisäpistoke yläkertaan.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Yhtiön kunnossapitosuunnitelma. suunnitteilla 2024-2025: pelastautumistikkaiden huolto, autojen lämmitys-/latausverkon kartoitus, sade-ja jätevesirunkoviemärin huuhtelu ja kuvaus, sadevesikaivojen sorapesien tyhjennys, salaojien kokoojakaivojen (lietepesät) tyhjennys, sokkeleiden kunnostus, tiilijulkisivujen huoltopesu, vedenpoistojärjestelmän parantaminen, julkisivujen puuosien/paneeliverhouksien huoltomaalaus, pumppukaivojen huolto. Suunnitteilla 2026-2027: yhteisten tilojen pintakunnostus, vesikattojen kuntoarvio ja mahdolliset jatkotoimenpiteet, sadevesikaivojen sorapesien tyhjennys, pumppukaivojen huolto, ikkunoiden uusiminen, kiinteistön kuntoarvio. Kunnossapitotarpeet päivitetään vuosittain yhtiökokouksessa.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    4 830 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Espoon kaupunki, 09-81621/kaavoitus

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Lippulaivan kattavat palvelut mm. ruokakaupat Prisma ja K-Supermarket, kirjasto, posti noin 1,4 km. Koulut: Laurinlahden koulu 1,6 km, Espoonlahden lukio 1,6 km. Päiväkoti: Laurinlahden päiväkoti, 0,550 km. Kuntokeskus Fressi, Elixia Lippulaivassa 1,6 km, Laurinlahden venekerho, uimaranta ja avantouintipaikka Tyrskyvuoressa. Liikenneyhteydet: Hyvät liikenneyhteydet alueella. Espoonlahden metroasemalle kävelymatka.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Espoo OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Sammonsilta 8, ESPOO

    010 255 5930 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!