Keiholehdentie 19B, Koivuhaka, Vantaa

Velaton myyntihinta 345 000 € Myyntihinta: 345 000 €
Käyttöönottovuosi 1964
Pinta-ala
106 m2
4h + avok + kh + s + erill.wc

Tätä kivaa kotia esitellään pääsääntöisesti ainoastaan yksityisnäytöin, varaa siis oma aikasi välittäjältä.

VAALEAA TYYLIÄ

Kattavasti saneerattu, muuttovalmis kiinteistömuotoinen paritalokoti nyt saatavilla.

Tässä yksikerroksisessa kodissa on avara pohjaratkaisu ja todella tilavan eteisen kautta aukeaa uskomattoman kaunis koti! Keittiö, ruokailutila ja olohuone muodostavat valoisan, yhtenäisen kokonaisuuden, jossa käytännöllinen saareke jakaa eri toiminnot juuri oikeassa suhteessa . Vaalea keittiö tarjoaaa herkulliset puitteet kotikokille ja tilaa on reilunkin kokoiselle ruokailijaporukalle.

Kolmea makuuhuonetta täydentää vaativankin ostajan kriteerit täyttävä kylpyhuone ja saunaosasto, jossa on myös reilusti tilaa kodinhoidollisille tehtäville. Erillinen wc-tila tuo arkeen toimivuutta.

RENTOUTUMISTA OMALLA PIHALLA

Suojaisalla piha-alueella on paljon nurmialuetta sekä kolme omenapuuta ja luumupuu. Niiden varjossa voi viettää kesäpäiviä leppoisasti rentoutuen ja syksyllä satoa maistellen, pihalla on myös laaja terassialue sekä leikkimökki perheen pienimpien leikkeihin. Leikkimökin vieressä viihtyvä mustaviinimarjapensas tarjoaa marjat ja vitamiinit. Suomen suvi on parasta viettää omalla pihalla puuhaillen!

NYKYAJAN MUKAVUUDET

Rakennusta on kattavasti saneerattu vuosina 2019-2020 ja se on kuntotarkastettu v. 2024. Raportin saa välittäjältä. Lämmitysmuotona on ekologinen vesi-ilmalämpöpumppu ja asunnossa on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys. Ilmalämpöpumppu huolehtii viilennyksestä.

Kiinteistön hallinnasta on laadittu hallinnanjakosopimus.

PUUTARHAKAUPUNGINOSA

Vanha Koivuhaka on Tikkurilan kupeessa sijaitseva pientalovaltainen asuinalue. Hyvät lähipalvelut, koulut, päiväkodit ja erinomaiset kulkuyhteydet lisäävät alueen vetovoimaisuutta, kuten myös lähelle tuleva Vantaan Raitsikka, jolla hurahtaa tulevaisuudessa nopeasti lento- tai metroasemalle!

Katso kodin esittelyvideo ja ihastu!

Kysy OP Kodin välittäjältä OP pankin rahoitusvaihtoehdoista, tehdään yhdessä unelmista totta!

Älä jätä tätä tilaisuutta käyttämättä, varaa oma esittelyaikasi:

Anita Manner

YKV, LKV, KiAT, Sisustaja

040 645 2750

anita.manner@op.fi.

Mikäli tarvitset luotettavaa ja turvallista välityspalvelua, ota yhteyttä. Sovitaan luottamuksellinen tapaaminen, annan sinulle kilpailukykyisen välitystarjouksen asuntosi myyntiä silmällä pitäen.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    575924
    Kohdetyyppi
    Paritalo
    Osoite
    Keiholehdentie 19B, 01300 VANTAA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4h + avok + kh + s + erill.wc
    Asuinpinta-ala
    106 m2
    Pinta-alatietoina on ilmoitettu Vantaan Kaupungin epävirallisen Rakennus-ja huoneistorekisteriotteen ilmoittama kerrosala sekä huoneistoala. Näihin pinta-alatietoihin on lisätty 16.4.2020 saadun rakennuslupapäätöksessä mainitut laajennuksen pinta-alat 16m2. Pinta-aloja ei ole tarkastusmitattu.
    Kokonaispinta-ala
    106 m2
    Käyttöönottovuosi
    1964
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    1kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan.

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    345 000,00 €
    Kiinteistövero
    427,58 eur /2024

    Lämmitys: 148 eur/kk. Sähkö: 37,5 eur/kk 2175 kWh/v. Vesi ja jätevesi: 30 eur/kk. Puhtaanapito: 15 eur/kk. Kiinteistövero: 427,58 eur /2024. . Ilmoitetut kustannukset perustuvat nykyiseen kulutukseen ja ne saattavat muuttua ilmoitetuista käytön mukaan ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta.

    Varustus

    Keittiö

    Tyylikkään vaalean keittiön varusteisiin kuuluu integroitu jääkaappipakastin, erillisuuni, induktio liesitaso, liesituuletin -hormi, integroitu astianpesukone, kiinteät valaisimet ja kiinteä saareke . Keittiö on remontoitu vuonna 2020. Pöytätasojen materiaali on laminaatti.

    Pesutilat

    Saunassa on sähkökiuas sekä trendikäs lasiseinä kylpyhuoneen suuntaan. Kylpyhuoneessa on suihku, suihkuseinä, kaapisto, allaskaappi, pesukoneliitäntä, sähköinen lattialämmitys ja wc-istuin. Erillisessä wc-tilassa on peili- ja allaskaappi. Tilat on saneerattu vuonna 2020.

    Säilytystilat

    Ulkovarasto

    Materiaalit

    Keittiö: seinät maalattu. Olohuone: seinät maalattu. Makuuhuone 1: seinät maalattu. Makuuhuone 2: seinät maalattu. Sauna: Laattalattia, seinät paneloitu. Kylpyhuone: Laattalattia, seinät laatoitettu. Eteinen: seinät maalattu. Wc: Laattalattia, seinät laatoitettu.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti. Kate asennettu 1965 ja huoltomaalattu 2017 asuintilojen osalta.
    Lämmitysjärjestelmä
    Muu. Lisäksi on ilmalämpöpumppu. 2024/8 vanha öljysäiliö poistettu.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys vesi
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Ilmanvaihto on painovoimainen.
    Energialuokka
    C 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    E-luku 153, voimassa 11.05.2033 asti.

    Tehdyt korjaukset

    Keiholehdentie 19B, Vantaa saneeraus 2019-2020 myyjän kertomana: Kodinhoitohuone, suihku ja Sauna - Purettu kokonaan, piikattu koko lattia auki, lattia eristetty 100mm finnvoamilla maapohjasta, vesieristys tehty, vesikiertoinen lattialämmitys+ sähköllä mukavuuslämmitys. laatoitus, lauteet, paneelointi, kiuas(kaukosäädollä) uusittu, seinä WC, suihkuseinä, kaapistot, tasot, allas +hana lisätty, kaukosäätimellä toimivat valot tasolle. Keittiö - Kaapistot, kodinkoneet(kaikki integroitu)normaalia isompi jääkaappi, allas ja kaikki vesikalusteet uusittu. Saareke uusittu. Huoneet ja yleisesti kaikki tilat - Katto paneelit uusittu kaikkiin tiloihin - Laminaatti lattia uusittu kaikkiin tiloihin - Kaikki ulkoseinät eristetty 40mm finnvoam lisäeristyksellä - Kaikki väliseinät päällystetty saneeraus kyprokilla - Kiintokaluste kaapistot uusittu kaapistoja yhteensä 5kpl, jokaisessa makkarissa 1kpl ja eteiseen 2kpl Alapohja/lattia - Alapohja purettu kokonaan, niskojen pystöt vaihdettu painekyllästettyyn ja eristetty maasta huovan palasilla. Alapohjaan on tehty neljällä rossipaalulla hengittävä tila, jota on mahdollista tehostaa huippuimurilla. Alapohja on eristetty 100mm finnfoamilla niskojen alapuolelle, tämän jälkeen 100mm selluvilla eristys, 22mm lattialastulevy jonka päälle 15mm styroksinen lattialämmitys elementti, elementin päälle laminaatti. Varovainen arvio energian kulutuksesta aikaisempaan lämmityksen osalta LVI suunnittelijalta on, että uusittu lämmitys 30% tehokkaampi ja taloudellisempi. Alapohjan alle on uusittu kaikki putkistot kanaaliputkina niin tämän talon osan kuin naapurin osan osalta. Talotekniikka - Asunnon osalta on uusittu kaikki sähköt keskusta myöten. - Kaikki käyttövesiputket ja vesikalusteet uusittu. - Kaikki viemäriputket, (vaihdettu muoviviemäriksi, lukuun ottamatta maan alle menevää osuutta asunnon välipohjaan jäi noin 30cm vanhaa valurauta viemäriä jonka kunto oli hyvä) tästä kohtaa yhdistyy uuteen muovi viemäriin. Voidaan sanoa että viemärit on uusittu asunnon osalta. - Kaikki lämmitysputket tämän asunnon osalta(vesikiertoinen lattialämmitys) sekä alapohjassa naapuriin menevät lämmitys, käyttövesiputkisto, että kattilalle menevä kylmävesiputki. - Ilmanvaihtoventtiilit uusittu. Piha - Patolevy ja salaojitus - Piharemontointia Muuta - Remonttiin on haettu rakennuslupa, kohteessa on pääsuunnittelija, rakennesuunnittelija sekä LVI suunnittelija. Kaikista on päivitetyt kuvat. - Autotallin laatan päälle tehty 30minuutin palokatkoseinä vesikattoon asti(rakennusvalvonnan vaatimus) - Asunnon asuinpinta alaksi 106m2, lisäksi päädyssä oleva kylmä varasto.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    664,5 m2
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava, Rakennuslupa 1964. AO Erillispientalojen korttelialue. Tontille saa rakentaan yhden asunnon tontin pinta-alan täyttä 800m2 kohti. Olemassa olevia rakennuksia saa peruskorjata ja laajentaa uudisrakentamiseen verrattavalla tavalla, e=0.25. Vantaan kaupunki/kaavoitus
    Rakennusoikeus
    332 m2
    Lisätietoja maapohjasta
    Kokonaisrakennusoikeus ja käytetty rakennusoikeus on koko kiinteistön rakennusoikeus. Hallinnanjakosopimuksessa ei ole määritelty, miten kiinteistön rakennusoikeus jakautuu osapuolten kesken.

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Lähiruokakauppa Koivuhaan S-market. Tikkurilan keskustan monipuolisiin palveluihin on matkaa pari kilometriä, ja kauppakeskus Jumboon kulkee kätevästi vaikka polkupyörällä, bussilla tai tulevalla ratikalla. Lähellä on myös kaupallisena keskuksena tunnettu Tammiston-Pakkalan alue. Koulut: Alueella. Päiväkoti: Alueella useita. Rauhallinen ja luonnonläheinen asuinalue. Keravanjoen varrella riittää monipuolisia ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia koko perheelle. Lenkkipolut ja harrastusmahdollisuudet avautuvat lähes kotiovelta. Liikenneyhteydet: Sekä Tikkurilan asemalle että Jumboon on myös bussiyhteys. Helsingin keskustaan Koivuhaasta ajaa autolla – liikenteen määrästä riippuen - noin 20 minuuttia. Helsinki-Vantaan Lentoasemalle matkaa kertyy vajaat viisi kilometriä. Alueelle tuleva Vantaan ratikka parantaa entisestään liikenneyhteyksiä

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Vantaa OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Kielotie 11, VANTAA

    010 255 5950 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!