Patruunanpiha 10, Kokkokangas, Kempele

Velaton myyntihinta 285 000 € Myyntihinta: 285 000 €
Pinta-ala
154 m2
AK: tk, et, oh, k, 2mh, wc, khh, ph, s ja YK: aula, 2mh, vh, wc/suihku

Tervetuloa tutustumaan kauniiseen ja tilavaan omakotitaloon!

Tämä Design-Talo Oy:n mallistoa edustava perinnetyylinen koti on erittäin toimiva pohjaratkaisultaan ja tarjoaa tilavat ja valoisat huoneet. Olohuoneesta ja kodinhoitohuoneesta on omat uloskäynnit talon levyiselle katetulle eteläpuolen terassille, joka on täydellinen paikka rentoutumiseen ja grillailuun. Olohuoneen ja keittiön välillä on varaava kaakeloitu takka-/leivinuuniyhdistelmä, joka on sekä tyylikäs että tehokas lämmönlähde. Ilmalämpöpumppu lisää mukavuutta ja mahdollistaa lisälämmön saannin tarvittaessa. Alakerrasta on käynti yläkertaan jämäkän mäntyrunkoisen portaikon kautta.

Oma tontti on kooltaan 1049 m2 ja se rajoittuu eteläreunaltaan puistoon. Pihan kulkualueet on kivetetty ja piha-alue on aidattu, mikä lisää turvallisuutta ja yksityisyyttä. Erinomainen sijainti suositulla ja rauhallisella lapsiystävällisellä Kokkokankaan alueella tarjoaa hyvät koulut ja palvelut lähellä.

Kiinteistöllä on myös erillinen piharakennus, jossa on lämmin varasto ja autotalli, jossa on sähkötoiminen nosto-ovi. Rakennuksessa on myös autokatos ja puukatos.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    575153
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Patruunanpiha 10, 90450 KEMPELE
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    5
    Huoneet
    AK: tk, et, oh, k, 2mh, wc, khh, ph, s ja YK: aula, 2mh, vh, wc/suihku
    Asuinpinta-ala
    154 m2
    Asuintilojen pinta-ala on rakennuspiirustukseen merkitty huoneistoala. Asuintiloihin luetaan tuulikaappi, eteinen, olohuone, keittiö, makuuhuoneet, vaatehuone, kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna, wc:t ja yläkerran aula.
    Kokonaispinta-ala
    176 m2
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    285 000,00 €
    Kiinteistövero
    n. 560 €/v

    Sähkö: mennyt kaikkineen noin 18500 kWh/v. Vesi ja jätevesi: kulutuksen mukaisesti. Puhtaanapito: jätehuoltosopimuksen mukaisesti. Kiinteistövero: n. 560 €/v. . Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta. Ostaja maksaa varainsiirtoveroa 3 % kaupupahinnasta. Ostaja vastaa kaupanvahvistuskulusta 130 euroa.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi, pakastekaappi, keraaminen liesi, liesituuletin, leivinuuni takka/leivinuuniyhdistelmä, astianpesukone, kaapistot mdf-pintaiset ovet ja väri vanilja (Petra-Keittiön mallistoa), kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Sauna ikkunallinen, sähkökiuas Helo-Hetivalmis kiuas, kylpyhuone ikkunallinen, erillinen wc, suihku, suihkukaappi yläkerran kylpyhuoneessa, suihkuseinä alakerran kylpyhuoneessa, peilikaappi yläk:n kh ja erillinen wc, allaskaappi, pesukoneliitäntä khh:ssa, lattialämmitys, kiinteät valaisimet. Yläkerran kylpyhuoneessa on wc-istuin eli kaksi wc:tä talossa käytössä.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, ulkovarasto, komerot

    Materiaalit

    Keittiö: laattalattia, seinät maali, paneelikatto. Olohuone: parkettilattia, seinät maali, paneelikatto. Makuuhuone 1: parkettilattia, seinät maali, paneelikatto. Makuuhuone 2: parkettilattia, seinät maali, paneelikatto. Makuuhuone 3: laminaattilattia, seinät maali, paneelikatto. Kodinhoitohuone: laattalattia, seinät laatta/ässätex/maali, paneelikatto. Sauna: laattalattia, seinät paneeli, paneelikatto. Kylpyhuone: laattalattia, seinät laatta, paneelikatto. Eteinen: laattalattia, seinät maali, paneelikatto. Wc: laattalattia, seinät ässätex/maali, paneelikatto. Makuuhuone 4: laminaattilattia, seinät maali, paneelikatto. Yläaula: laminaattilattia, seinät maali, paneelikatto. Yläkerran kh: laattalattia, seinät laatta, paneelikatto. Tuulikaappi: laattalattia, sienät maali, paneelikatto.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu. Puurunko ja lautaverhous.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö. Olohuoneessa varaava kaakeloitu takka/leivinuuniyhdistelmä ja portaikossa ilmalämpöpumppu (merkki Panasonic), jotka toimivat avustavina lämmitysjärjestelminä.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys sähkö. Alakerrassa kauttaaltaan varaava lattialämmitys, yläkerran kylpyhuoneessa lattialämmitys ja muutoin sähköpatterit.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen tulo, koneellinen poisto, lämmön talteenotto
    Energialuokka
    D 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Voimassaoloaika 09.05.2034 saakka

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 049 m2
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa 2002. Kiinteistöllä on kaavamerkintä AO I u 2/3, erillispientalojen korttelialue. Kempeleen kunta
    Rakennusoikeus
    210 m2
    Lisätietoja maapohjasta
    Rakennusoikeus määräytyy asemakaavan tontin mukaisen tehokkuusluvun 0,2 mukaan. Rakennuspiirustusten mukaan asuinrakennuksen kerrosala on 176 m² ja autotalli-varaston 48 m².

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Lähin kauppa noin 750 metriä ja kauppakeskus Zeppelin noin 2,5 km. Koulut: Lähin noin 2,5 km (ala- ja yläaste). Päiväkoti: Lähin noin 750 metriä.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Oulu OP Koti Pohjoinen Oy LKV

    Poratie 4, OULU

    010 2535 400 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!