Kolkanlahdentie 237, Saarijärvi

Velaton myyntihinta 84 000 € Myyntihinta: 84 000 €
Käyttöönottovuosi 1965
Pinta-ala
126 m2
4h, k, et, khh, var, wc, kh, s, kuisti

Vehreä pihapiiri ja kaunis vaalea julkisivu kutsuu sinut tutustumaan tähän kotiin. Tämä tilava ja valoisa koti mahdollistaa rauhallisen asumisen Kolkanlahden maalaismaisemissa. Talon huoneistoala on 126 m² ja huonejako on toimiva, joten tilaa riittää hyvin niin arkeen kuin juhlaankin. Tilat ovat yhdessä kerroksessa, mikä lisää sujuvuutta arkeen. Etupihan puolelle on kaksi katettua kuistia. Sisäänkäynti vie moderniin eteiseen, josta matka käy kodin sydämen eli keittiön kautta olohuoneeseen. Olohuoneen L-mallinen muoto luo mahdollisuuden erilaiselle sisustukselle. Tunnelman luojana olohuoneessa on takkasydämellä varustettu takka. Makuutilat ovat sijoitettu talon toiseen päähän rinnakkain. Retrokylpyammeella varusteltu kylpyhuone sekä sauna ovat talon keskellä. Vaikka talo on hyvässä kunnossa, on siinä mahdollisuus remontoida se omien mieltymysten mukaisesti. Talo on vuonna 1965 valmistunut Ukko-elementtitalo ja teknisiä parannuksia on vuosien varrella tehty. Niistä mainittakoon uusitut vesikatto sekä salaojat ja ulko-ovet. Ympäristö on rauhallinen ja luonnonläheinen. Takapihalla on viihtyisä terassi sekä monikäyttöinen kesähuone. Pihapiiri on tilava ja monien mahdollisuuksien paikka. Pihan laidalla on puutarhavaja. Varaa oma esittelyaikasi!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    574864
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Kolkanlahdentie 237, 43100 SAARIJÄRVI
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4h, k, et, khh, var, wc, kh, s, kuisti
    Asuinpinta-ala
    126 m2
    Asuintilojen pinta-ala on ilmoitettu huoneistoalana. Tieto käsittää tilat; keittiö, eteinen, ruokailutila, olohuone, kolme makuuhuonetta, erillinen wc sekä pesuhuone ja sauna. Huoneistoala on saatu laskennallisesti 0,85 tekniikalla rakennuksen tiedot -lomakkeella (DVV) ilmoitetusta kokonaisalasta jonka on kerrottu olevan 149 m².
    Kokonaispinta-ala
    149 m2
    Käyttöönottovuosi
    1965
    Yleiskunto
    Tyydyttävä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    84 000,00 €
    Kiinteistövero
    251,76 € /vuosi 2023

    Sähkö: käytön mukaan, vuosikulutusarvio 22000 kWh/v. Vesi ja jätevesi: käytön mukaan. Tiemaksut: ei toistuvia maksuja. Kiinteistövero: 251,76 € /vuosi 2023. . Vuotuinen sähkönkulutus nykyisillä asukkailla (2-3 henkilöä) on ollut keskimäärin 22 000 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta. Tiestä ei toistuvia maksuja. Aurauksesta maksettu aurauskertojen mukaan. Talvikaudella 2023-2024 auraukset kustansi 120,00 €. Normaalit omakotitalon asumiskustannukset. Kaupanteon yhteydessä varainsiirtovero 3 %.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone sekä kaapistot ja kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Saunassa sähkökiuas. Kylpyhuoneessa suihku ja amme. Erillinen wc, jossa peili, allaskaappi ja wc-istuin. Kodinhoitotila on keittiön vieressä ja varusteina siellä on lämminvesivaraaja, paikat sekä pyykinpesukoneelle että kuivausrummulle sekä vesipiste ja kaapistot. Lattialämmitys on kodinhoitotilassa, varastohuoneessa ja eteisessä. Kiinteät valaisimet. Kodinhoitohuone on ollut entinen kylmiötila.

    Säilytystilat

    Varastotila, puutarhavaja

    Materiaalit

    Keittiössä ja varastohuoneessa laminaattilattiat, seinät maalattu. Olohuoneessa sekä makuuhuoneissa ja ruokailutilassa puulattiat, seinät tapetoitu / maalattu / paneloitu. Takan ympärillä muuriseinä. Kodinhoitohuoneessa ja eteisessä epoxilattia, seinät maalattu / rapattu. Vessassa puulattia, seinät paneloitu. Kylpyhuoneen seinät sekä lattia laatoitettu. Saunassa laattalattia, seinät paneloitu.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni. Ukko elementti -talo. Ulkoseinät; betonielementti + tojalevy +sisäpuolinen lämmöneristys (50mm). Väliseinät; puurunkoiset / tiili.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti. Vesikate on uusittu vuonna 2010.
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö. Olohuoneen takkaan on asennettu takkasydän. Ilmalämpöpumppu.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Sähköpatterilämmitys. Yhden makuuhuoneen patteri ei toimi. Eteisessä, kodinhoitotilassa ja varastohuoneessa lattialämmitys.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen
    Energialuokka
    D 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Energiatodistus on laadittu 21.3.2024 ja se on voimassa kymmenen vuotta. Energiatodistus on nähtävillä välittäjän kautta.

    Tehdyt korjaukset

    2004 Pesutilat remontoitu 2010 Vesikate ja ikkunat uusittu 2010 Keittiön saneeraus 2013 Salaojat (ei parkkipaikan puoleiselle päädylle) ja patolevyt asennettu 2013 Laajennus ja autotalli muutettu varastotilaksi 2008-2013 Ulko-ovet uusittu

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    4 975 m2
    Omistus
    Oma
    Maasto
    Vehreä pihapiiri. Etupihalla on nurmikkoa sekä parkkialue. Takapihalla on terassi, joka soveltuu mainiosti vapaa-ajan olemiseen. Terassin jälkeen takapihalla tontti on lievästi rinnemäinen ja niin sanottu alapiha on tasainen nurmialue.
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Yleiskaava, Rakennuslupa . Saarijärven kaupunki, tekninen toimisto Saarijärven kaupunki, tekninen toimisto

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Saarijärven keskustan palvelut sijaitsevat noin kahdeksan kilometrin päässä. Keskustassa kaupat, koulut eskarista lukioon, monipuoliset harrastusmahdollisuudet (jäähalli, uimahalli, urheilukenttä jne.) sekä terveysasema ja apteekkipalvelut.

    Lisätiedot

    Kohde sijaitsee pohjavesialueella. Kohde sijaitsee vanhalla taimitarha alueella. Alueella on suoritettu maaperätutkimuksia, joista raportit nähtävillä välittäjän kautta.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Saarijärvi OP Koti Keski-Suomi Oy LKV

    Torikatu 5, SAARIJÄRVI

    010 256 6525 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!