Pentinlahdentie 3, Saarijärvi

Velaton myyntihinta 259 000 € Myyntihinta: 259 000 €
Käyttöönottovuosi 2006
Pinta-ala
141 m2
4h, k, et, vh, vilpola, 2wc, khh, kh, s

Vehreällä 1315 neliön puutarhamaisella tontilla vuonna 2006 rakennettu omakotitalo sekä piharakennus. Moderni elementtitalo, jonka huoneistoala on 141 m2. Tilat ovat yhdessä kerroksessa, mikä tekee asumisesta mukavaa ja helppoa.

Niin talon pohjapiirustuksessa kuin piharakennuksen yksityiskohdissa on nähtävillä arkkitehdin kädenjälki. Tämän kodin pohjaratkaisu on miellyttävä ja huoneet ovat tilavia. Useiden ikkunoiden ansiosta valo pääsee huoneisiin ja korostaa avaraa pohjaratkaisua.

Iso keittiö yhdistyy lähes saumattomasti olohuoneeseen. Olohuoneesta on käynti terassille sekä kauniit lasipariovet talon päämakuuhuoneeseen. Eteisen käytävän varrella on kaksi muuta makuuhuonetta, erillinen wc sekä hyvin kaappisäilytystilaa liukuovien takana. Eteisestä on käynti käytännölliseen kodinhoitohuoneeseen, jonka läpi kulkiessa pääsee niin vilpolaan kuin kylpyhuoneeseen ja saunaan. Vilpolasta on käynti ulos ja kylpyhuoneessa on mm. kaksi suihkua.

Lämmitysjärjestelmänä on poistoilmalämpöpumppu ja lämmönjakojärjestelmänä vesikiertoinen lattialämmitys, joka lisää asumismukavuutta tasaisesti jakautuvan lämmön myötä. Olohuoneessa varaava takka, joka luo tunnelmaa ja lämpöä. Takan kyljessä on leivinuuni keittiön suuntaan. Keväällä 2022 katolle on asennettu aurinkopaneelit.

Etupihalla on siistit kivetykset, jotka yhdistävät talon ja piharakennuksen sekä helpottavat kulkemista. Piharakennuksessa on autokatoksen lisäksi autotalli, varastotilaa ja puuliiteri. Pihapiirissä on nurmikkoa, pensaita ja istutuksia. Pihassa on hyvin tilaa lasten leikeille tai vaikka pihajuhliin.

Ihastut näkymään pihaan saapuessa! Pentinniemi on arvostettu asuinalue ja keskustan palvelut ovat vajaan 1,5 km päässä. Mannilan pururata kivenheiton päässä tarjoaa liikuntamahdollisuuksia luonnon lähellä. Varaa esittelyaika ja tule ihastumaan tähän kauniiseen kokonaisuuteen!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    573613
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Pentinlahdentie 3, 43100 SAARIJÄRVI
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4h, k, et, vh, vilpola, 2wc, khh, kh, s
    Asuinpinta-ala
    141 m2
    Asuintilojen pinta-ala on ilmoitettu huoneistoalana ja se käsittää tilat tuulikaappi, eteinen, makuuhuoneet, olohuone, keittiö, vaatehuone, erillinen wc, kodinhoitohuone, vilpola, kylpyhuone ja sauna.
    Kokonaispinta-ala
    157 m2
    Käyttöönottovuosi
    2006
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    259 000,00 €
    Kiinteistövero
    noin 530,00 €/vuosi

    Tiedot asumiskustannuksista (sähkö, vesi, jäte) ovat toteutuneita kustannuksia kahden hengen taloudessa. Antamia tietoja voidaan pitää suuntaa-antavana, sillä niihin vaikuttaa käyttötottumukset ja asukasmäärä. Normaalit omakotitalon asumiskustannukset. Kaupanteon yhteydessä varainsiirtovero 3 %.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, erillisuuni, keraaminen liesitaso, liesituuletin sekä astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet. Takan kyljessä leivinuuni.

    Pesutilat

    Saunassa sähkökiuas. Kylpyhuoneessa kaksi suihkua sekä wc-istuin. Erillinen wc, jossa wc-istuin, peili- ja allaskaappi. Pesukoneliitäntä kodinhoitohuoneessa. Kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, ulkovarasto

    Materiaalit

    Asuintiloissa laminaattilattiat, seinät tapetoitu/maalattu ja katot paneelia. Vessan, eteisen, kodinhoitohuoneen sekä kylpyhuoneen ja saunan lattiat laatoitettu. Kylpyhuoneen ja wc:n seinät laatoitettu. Saunassa paneeliseinät. Eteisessä ja kodinhoitohuoneessa seinissä maali / tapetti.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu. Elementtitalo. Yläpohja; puurakenteinen Väliseinät; puurunkoiset levytetyt seinät / tiili Ulkoseinät; puurunkoiset levytetyt seinät. Ulkoverhous lautaa.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti
    Lämmitysjärjestelmä
    Muu. Olohuoneessa takka. Katolle on asennettu 23.4.2022 10 kpl aurinkopaneeleja. Sähkö.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Muu
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen tulo, Koneellinen poisto, Lämmön talteenotto
    Energialuokka
    D 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Energiatodistus on laadittu 5.7.2022 ja se on voimassa kymmenen vuotta. Energiatodistus on nähtävillä välittäjän kautta.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 315 m2
    Omistus
    Oma
    Maasto
    Puutarhamainen tontti, joka rajoittuu pensasaitaan. Pihassa nurmikkoa, istutuksia ja pensaita. Autotallin ja talon edustalla siististi kivilaattaa.
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), yleiskaava, Rakennuslupa 22.6.2004. Saarijärven kaupunki, tekninen toimi Saarijärven kaupunki, tekninen toimi

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Saarijärven keskustaan noin 1,5 km. Keskustassa kaupat, pankki, apteekki, kirjasto, uimahalli sekä monet muut harrastusmahdollisuudet. Koulut: Koulut eskarista lukioon keskustassa. Päiväkoti: Keskustassa. Mannilan ulkoilumaastot vieressä. Kesällä pururadalla voi lenkkeillä ja talvella hiihtää.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Saarijärvi OP Koti Keski-Suomi Oy LKV

    Torikatu 5, SAARIJÄRVI

    010 256 6525 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!