Laaksolahdentie 41 K, Laaksolahti, Espoo

Velaton myyntihinta 215 000 € Myyntihinta: 201 173 €
Käyttöönottovuosi 1983
Pinta-ala
72,5 m2
3h + k + kph + iso lasitettu parveke

Ensiesittely sunnuntaina 28.4. klo 14.00 - 14.45. Tervetuloa!

Muuttovalmis kolmio Espoon Laaksolahdessa!

Tämä pienen perheen kiva koti sijaitsee hyvällä paikalla yhdessä Espoon suosituimmista asuinalueista. Asunto on muuttovalmis ja sen pintamateriaalit ja väritys ovat hillittyjä, joka mahdollistaa monenlaisen sisustuksen. Pohjaratkaisu on toimiva ja tilat valoisia. Eteisessä on jopa kaksi liukuovikaapistoa. Asunnolla on myös aivan ihana isokokoinen lasitettu parveke, josta avautuu vehreä näkymä.

Taloyhtiö koostuu kahdesta kaksikerroksisesta rakennuksesta, ja se sulautuu hienosti pien- ja rivitaloista koostuvaan ympäristöön. Yhtiöllä on kaunis laaja piha-alue, jossa pienten lasten on turvallista leikkiä. Yhtiö on hyvin hoidettu, eikä mittavia remontteja ole tiedossa. Taloyhtiön kattoremontti on valmistunut viime vuonna ja huoneistokohtaiset velkaosuudet on jyvitetty. Yhtiön omistamissa liiketiloissa Laaksolahdentien varrella sijaitsee myös alueen lähikauppa, K-market Laaksolahti, mikä on erittäin kätevää arjessa.

Laaksolahti on rauhallinen, luonnonläheinen ja siisti asuinalue. Läheltä löytyy eri liikuntaharrastuksille monenlaisia tiloja, kuten jää- ja jalkapallohallit, tennis- ja sulkapallohalli, urheilupuisto ja uimaranta. Laaksolahden kirjasto on kivenheiton päässä taloyhtiöstä, samoin kuin Jupperin koulu. Välittömässä läheisyydessä sijaitsevat bussipysäkit Selloon, Espoon keskukseen ja Vantaan suuntaan. Autolla liikkuvalle on sujuva yhteys Vihdintielle ja Kehä III:lle. Täällä on helppo viihtyä!

Ole yhteydessä, niin kerron mielelläni lisää tästä asunnosta.

Leena Pikkusaari p. 050 464 5112 leena.pikkusaari@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    574406
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Laaksolahdentie 41 K, 02730 ESPOO
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3h + k + kph + iso lasitettu parveke
    Asuinpinta-ala
    72,5 m2
    Kokonaispinta-ala
    72,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    1983
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    2/2
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Ei
    Parveke
    On, lasitettu
    Parvekkeen kuvaus
    Parveke on iso ja lasitettu. Näkymä avara ja kesällä hyvin vehreä. Ilmansuunta lounaaseen.
    Ikkunat ja näköalat
    Olohuoneet ja päämakuuhuoneen ilmansuunta lounaaseen. Keittiön ja toisen makuuhuoneen ilmansuunta koiliseen. Molempiin suuntiin näkymät ovat avarat.
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    201 172,88 €
    Velaton hinta
    215 000,00 €
    Lainaosuus
    13 827,12 €
    Neliöhinta
    2 965,52 €
    Hoitovastike
    261,00 €/kk
    Rahoitusvastike
    190,54 €/kk
    Yhtiövastike yht
    451,54 €/kk
    Vesimaksu
    12,00 €/hlö/kk

    Vesimaksu 12,00 €/hlö/kk, saunamaksu 22,00 €/kk, autopaikka 22,00 €/kk, sähkölämmitys 3760 kWh/v. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta. Pääomavastike 1 L 1 Vesikattourakka.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin (pakastimen ovenkahva puuttuu), keraaminen liesi 450 leveä, liesituuletin hormiin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Suihkuseinä 2 kääntyvää suihkuseinää, peilikaappi, allaskaappi vetolaatikoilla, pesukoneliitäntä (tilaan mahtuu pesutorni), lattialämmitys sähkötoiminen, kiinteät valaisimet, korkea komero.

    Säilytystilat

    verkkokomero, liukuovikaapistot

    Materiaalit

    Keittiö: Lattia laminaatti, seinät ja katto maalattu. Olohuone: Lattia laminaatti, seinät maalattu, katto ruiskumaalattu. Makuuhuone 1: Lattia laminaatti, seinät maalattu, katto ruiskumaalattu. Makuuhuone 2: Lattia laminaatti, seinät maalattu, katto ruiskumaalattu. Kylpyhuone: Lattia ja seinät laatta, alas laskettu paneelikatto.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Harjutie
    Isännöitsijä
    Tapiolan Lämpö Oy, Asko Isonokari +358951104233 asko.isonokari@tl-konserni.fi
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    26
    Liikehuoneistoja
    6
    Liikehuoneistojen pinta-ala
    859 m2
    Autopaikat
    18 kpl
    Taloyhtiössä on
    Sauna, mankeli, urheiluvälinevarasto, väestösuoja, irtaimistokomerot

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Tiili. Tiili/betoni.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Tiili
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Sähköpatterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poisto.
    Energialuokka
    E 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Voimassa 30.5.2033 saakka

    Tehdyt korjaukset

    2023 Vesikattohankkeen toteutus, valokuitu ja taloyhtiö laajakaista asennettu. 2022 Vesikattohankkeen suunnittelu. 2021 Sisäantenniverkoston kunnostus 2020 1-talon nousutikkaiden asennus. Liikehuoneistojen edustan kameravalvonnan asennus. Autokatoksen vanhojen sähköpisteiden ja valaistuksen uusiminen, varataan mahdollisuus latauspaikoille 2-4 kpl. Antenniverkon kunnostaminen. Liiketilan edustan asfalttikorjaus K-Marketin edestä, Kesko tilaajana. 2019 toukokuu. asennettu sähkö- ja tietoliikenne suojaputkitus. Vaihdettu 2-talon sadevesi rännikourujen tilalle sadevesi rännikaivot- ja putket. Asuntoihin asennettu uudet Velco-korvausilmaventtiilit (makuuhuoneisiin lisätty kokonaan uudet elokuussa). Yläpihan ja autokatoksen asfaltointi. 2018 Omistusvaihtojen yhteydessä on liikehuoneistoissa suoritettu remontteja. 2017 Loppujen asuinhuoneistojen A, E, F, K1, L7, L10 sekä M12 märkätilakunnostukset. 2016 Lukitusjärjestelmän uusiminen 2014 IV-kanavien nuohous ja säätö. Talojen pihan puoleisten ikkunoiden ja ovien huoltomaalaus sekä räystäspeltien maalaus. Puiden kaato. Asuinhuoneistojen G, H, K3, L5, L6, M13, M15 märkätilakunnostukset (vaihe 3). Liikehuoneisto 1&2 (M-kauppa) muutostyöt Siwaksi. Kattotiilien tarkistus sekä huoltotarpeen kartoitus. 2013 Asuinhuoneistojen C, D, I, J, K2 ja K4 märkätilakunnostukset (vaihe 2). Yläpohjan lisälämpöeristys sekä puiden kaadot Espoon kaupungin toimesta. Yläpohjan ja katon läpivientien tarkistus ja tarvittavat korjaukset. 2012 Parveke- ja sokkelirakenteiden kunnostukset sekä 1-talon parvekkeiden ja 2-talon parvekkeiden ja terassien huoltomaalaus. 2011 Kiinteistön salaojajärjestelmän kuvaus ja huuhtelu sekä tarkastuskaivojen korotukset maapinnan tasoon. Asuinhuoneistojen B, L8, L9, M11, ja M16 märkätilakunnostukset (vaihe 1). 2010-2011 IV-automatiikan korjaukset. 2009-2010 Asuinhuoneistojen märkätilojen korjaukset, hankesuunnittelu. 2009 Lämminvesivaraajan uusiminen. 2005-2006 Liiketilojen kosteusvauriokorjaukset. 2004-2005 Kerrostalon yhteissaunaosaston kunnostus, piha-alueen pylväsvalaisimien uusinta, jätekatoksen varustaminen ovella. 2002 Piha-aitojen maalaukset, piha-alueen portaiden uusinnat ja päällystekorjaukset. 2000 Kiinteistön ilmanvaihtojärjestelmän nuohous- ja säätötyö.. Asunnon remontit: 2021 seinien maalaus, keittiön välitilan kaakeleiden maalaus, kylpyhuoneen lattian saumoista silikonit vaihdettu (2021 tehty kosteusmittaus, ei ilmennyt puutteita, raportti isännöitsijällä). Puustellin keittiö edellisen omistajan toimesta joulukuussa 2010. Kylpyhuone remontoitu 2017 taloyhtiön toimesta. Parvekkeen oikea seinämä levytetty myyjän toimesta.

    Suunnitellut korjaukset

    Yhtiökokous päätti 2021-2022 käynnistää katon korjauksen kipailutuksen. Valmis syksyyn 2023 mennessä. 2024 Sähköauton latausurakan suunnittelu, ilmanvaihtokanavien nuohous

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Yhtiön kunnossapitotarveselvitys seuraavaksi viideksi vuodeksi (pyydä välittäjältä) - Autokatoksen puuverhousten korjaus ja huoltomaalaukset huomioiden katosten tolpat sekä katteen huolto, pinnoitus tms. - Autokatoksen katon kunnostus. - Jätetilojen kunnostus, tarvittaessa lakisääteiset lajittelua varten tarvittavat muutokset. - Rappu- ja kellarikäytävien maalaus. Saunan kunnostus, vähintään saunaosaston seinäpaneeleiden ja lauteiden uusinta, mahdollisesti samalla päivitetään suihkutila. - Asuinhuoneistojen sähköpattereiden uusinnat vikaantumistilanteissa, keskitetystä vaihdosta tehdään erillinen päätös. - Asuntojen ilmanvaihtokoneiden uusinnat vikaantumistilanteissa, keskitetystä vaihdosta tehdään erillinen päätös. - Piha-alueen pienimuotoista kunnostusta. Puiden kaadot tarpeen mukaan. Kurtturuusujen poisto. - 2-talon piha-aidan huoltomaalaus odottaa Kärpässienenpolun kunnostussuunnitelman käynnistystä kaupungilta. - Hallitus on tilannut selvityksen sähköverkon kapasiteetista. Tämän pohjalta hallitus yhdessä isännöitsijän kanssa selvittää latauspisteiden rakentamista sekä toteutusmallit ja tuo ratkaisut yhtiökokouksen päätettäväksi. Tulevissa yhtiökokouksissa päätetään, mitä pihan, yleisten tilojen sekä autokatosten kunnostustöitä olisi mahdollista tehdä talkoissa omin voimin. Tehtävistä toimenpiteistä yhtiökokous päättää vuosittain erikseen.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    6 004 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Espoon kaupunki

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Lähin kauppa toimii yhtiön tiloissa K-market Laaksolahti, jonka yhteydessä toimii matkahuollon toimipiste. Jupperissa Alepa, Karakalliossa Lidl ja Leppävaarassa kauppakeskus Sello. Laaksolahden kirjasto. Koulut: Jupperin ja Rastaalan koulut. Päiväkoti: Jupperin ja Laaksolahden päiväkodit. Lähistöllä useita liikuntamahdollisuuksia, jalkapallo- ja jäähalli, tennis- ja sulkapallohalli, uimaranta ja urheilupuisto. Liikenneyhteydet: Bussit 214, 215 ja 530

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Espoo OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Sammonsilta 8, ESPOO

    010 255 5930 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!