Kakkurintie 82, Poikelus, Ylöjärvi

Velaton myyntihinta 279 000 € Myyntihinta: 279 000 €
Käyttöönottovuosi 2009
Pinta-ala
143,6 m2
5 h + k + kph/pukuhuone/sauna + 2 x wc + khh + 2 x vhm + kuisti + kahden auton lämmin talli/varasto

Valoisa ja toimiva 146-neliöinen koti Ylöjärven Poikeluksessa kaipailee uusia asukkaitaan.

Tässä yksitasoisessa perhekodissa sisään tullaan tilavan kuistin kautta eteiseen, jossa on runsaasti säilytystilaa. Jo kuistilla on varsinkin lapsiperheen arkea avittava avoin vaatehuonetila. Tilavia makuuhuoneita on kaikkiaan kolme, lisäksi olohuone, keittiö sekä olohuoneen jatkeena vielä ns. kirjastohuone, joka käyttötarkoitukseltaan mukautuu moneksi. Oleskelutiloissa korkeutta on lähes kolme metriä, se tuo tilan tuntua ja avaruutta, samoin kuin lähes lattiasta kattoon yltävät olohuoneen ikkunat. Olohuoneessa on varaava takka ja keittiössä on tilaa isommankin perheen ruokailuun. Keittiön tyylikkäitä harmaita kaapistoja piristää upea turkoosi välitilan laatoitus. Erittäin toimivat kodinhoitotilat kura-altaineen sekä kylpyhuone ja saunatilat pukuhuoneineen, tuovat sujuvuutta arkeen. Lisäksi on vielä kaksi erillistä wc:tä. Saunassa voit nautiskella sekä puu- että sähkökiukaan lämmöistä. Kodinhoitohuoneesta on kulku ulos etelänsuuntaiselle terassille.

Kastellitalo on valmistunut vuonna 2009 ja kahden auton lämmin talli varastoineen ja katoksineen on loppukatselmoitu vuonna 2017. Lämmitysmuotona on poistoilmalämpöpumppu ja lämpö jakautuu vesikiertoisella lattialämmityksellä. Tallissa on sähköinen lattialämmitys sekä ilmalämpöpumppu. Tila on kooltaan kaikkiaan 1,0480 ha.

Sijainti on rauhallinen, mutta silti kulku on näppärää niin Ylöjärvelle kuin Tampereellekin. Lielahden palveluhin ajat noin 20 minuutissa ja Tampereelle rautatieasemalle vain puolessa tunnissa. Lähialueen metsät ja luonto houkuttelee liikkumaan, täällä on tilaa harrastaa. Lähin kauppa ja huoltoasemapalvelut löytyvät n. 6 km päästä Kyrönlahdesta.

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan! Varaa oma esittelyaikasi!

Minna Kivimäki, 050 389 6823, minna.kivimaki@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    574218
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Kakkurintie 82, 34330 POIKELUS
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    5
    Huoneet
    5 h + k + kph/pukuhuone/sauna + 2 x wc + khh + 2 x vhm + kuisti + kahden auton lämmin talli/varasto
    Asuinpinta-ala
    143,6 m2
    Asuintiloihin on luettu kaikki paitsi tekninen tila, joka on luettu muihin tioihin.
    Kokonaispinta-ala
    146 m2
    Käyttöönottovuosi
    2009
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    279 000,00 €
    Kiinteistövero
    540,76€ / Vuosi 2024

    Sähkö: 3562€/vuosi 2023 (4 hlön talous) 18931 kWh/v. Vesi ja jätevesi: **10€/kk (oma porakaivo). Puhtaanapito: Panospuhdistamo tyhjennys 120€/vuosi (1 krt/v). Yhteinen jätepiste n. 60€/vuosi (lasku 2xvuosi). Tiemaksut: 100-150€ / vuosi. Kiinteistövero: 540,76€ / Vuosi 2024. . Sähkönkulutus 18513 kWh / vuonna 2022 Nuohous n. 70€/vuosi **Porakaivo / veden puhdistuslaitteisto (suodattimet ja suolaa raudan ja mangaanin poistoon) Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla (4 henkilöä) vuonna 2023 ollut 18931 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, liesitaso (induktio), liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, Karusellikaappi x 2.. Puustellin soft close kaapistot

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, puukiuas, erillinen wc x 2, suihku, peilit (molemmissa vessoissa), allaskaappi (molemmissa vessoissa), pesukoneliitäntä (kodinhoitohuoneessa), lattialämmitys, kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, ulkovarasto

    Materiaalit

    Keittiö: Lattiassa laminaatti, seinät maalattu, roiskekatto. Olohuone: Lattiassa laminaatti, seinät tapetti/maali, roiskekatto. Makuuhuone 1: Lattiassa laminaatti, seinät tapetti/maali, roiskekatto. Makuuhuone 2: Lattiassa laminaatti, seinät tapetti/maali, roiskekatto. Makuuhuone 3: Lattiassa laminaatti, seinä maali/liitutaulu, roiskekatto. Kodinhoitohuone: Lattia laatoitettu, seinät maali/laatta, roiskekatto. Sauna: Lattia laatoitettu, seinät ja katto paneloitu. Kylpyhuone: Lattia ja seinät laatoitettu, katto paneloitu. Eteinen: Lattia laatoitettu, seinät maalattu, roiskekatto. Wc: Lattia laatoitettu, seinät tapetti/laatta, roiskekatto. Kuisti/vaatehuone: Lattia laatoitettu, seinät maalattu, roiskekatto. Pukuhuone: Lattia laatoitettu, seinät maalattu, roiskekatto. Kirjastohuone: Lattiassa laminaatti, seinät maali, roiskekatto.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys vesi. Autotallissa lattialämmitys sähköllä + Ilmalämpöpumppu.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen tulo, Koneellinen poisto, Lämmön talteenotto
    Energialuokka
    C 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    E-luku on 151. Energiatodistus on voimassa 2.5.2034

    Tehdyt korjaukset

    8/2012 Kodinhoitohuoneen terassi 9/2013 Uusi etuterassi 9/2015 Vedensuodatin 9/2015 PILP vaihdettu 5/2017 Makuuhuoneen liitutauluseinä 7-8/2017 Hiekkalaatikko / piha (tallin rakentamisen yhteydessä) 11/2018 Ilmalämpöpumppu autotalliin 4/2020 Kirjastohuoneen seinän maalaus 7/2012 Takaterassin laajennus 7/2023 IV kanavien nuohous ja säätö 4/2024 Lumiesteet (kaikille lappeille)

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1,0 ha
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Kaavoittamaton, Rakennuslupa 15.8.2008. Ylöjärven kaupunki Ylöjärven kaupunki
    Rakennusoikeus
    500 m2
    Lisätietoja maapohjasta
    Kerrosala 168m2 Autotalli 53m2 Rakennuspaikalle rakennettavien rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa, muualla kuin ranta-alueella (200 m rannasta) olla 15% rakennuspaikan pinta-alasta, kuitenkin enintään 500m2. Asuinrakennuksen kerrosala saa olla enintään 350 k-m2 ja talousrakennuksen 150 k-m2.

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Porakaivo, uppopumppu.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Pienpuhdistamo.
    Jätevesi-selvitys tehty
    Kyllä

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Kyrönlahden kauppa Rönnin tupa n. 6 km Kauppakeskus Elo n. 20 km M-Market Kaihari n.18 km Postin noutopiste St1 Kyrönlahdessa, Ylöjärven terveysasema n. 26 km. Koulut: Mutalan koulu n. 12 km. Päiväkoti: Kaiharin päiväkoti n. 18 km. Kyrönlahden (huoltoasema, parturi/hieronta ja hyvinvointipalvelut) n. 6 km Mutalan Helmi ravintola n. 10 km Ylisen kauppapuutarhamyymälä n. 18 km Lähellä kulkee Paulaniemen Enduropuiston radat. Liikenneyhteydet: Bussipysäkki n. 1,5 km

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Tampere OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

    Hämeenkatu 12, TAMPERE

    010 254 6800 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!