Suvitie 11 b, Tapaninvainio, Helsinki

Velaton myyntihinta 388 000 € Myyntihinta: 388 000 €
Käyttöönottovuosi 1989
Pinta-ala
115 m2
4h + k + s + khh + erill.wc + at + 2var

Tervetuloa tutustumaan tähän viehättävään omakotitaloon, joka kutsuu kotiin idyllisellä Tapaninvainion pientaloalueella.

Tämä yksitasoinen omakotitalo on rakennettu vuonna 1989 ja on ikäisekseen hyvässä kunnossa. Kuntotarkastus on suoritettu huhtikuussa 2024. Talon vankka rakenne perustuu teräsbetonipaaluihin ja paikalla valettuun kantavaan betonisokkeliin.

Sisätiloissa odottavat kolme tilavaa makuuhuonetta, valoisa olohuone, toimiva keittiö ruokailutiloineen, käytännöllinen kodinhoitohuone, kylpyhuone ja sauna, erillinen wc sekä vaatehuone. Lisäksi löytyy kaksi varastoa ja tilava autotalli, mikä tekee tilan käytöstä vaivatonta ja järjestelyistä helppoa.

Olohuoneen etelän puoleiset ikkunat tulvivat valoa asuntoon, luoden avaran ja valoisan ilmapiirin. Tunnelmaa ja lämpöä puolestaan tuo varaava takka, joka luo kodikasta ilmapiiriä pimeisiin syys- ja talvi-iltoihin. Keittiö on suunniteltu käytännölliseksi ja tilavaksi, tarjoten runsaasti kaappi- ja laskutilaa sekä mahdollisuuden isommankin ruokailuryhmän sijoittamiseen.

Sisätilojen alkuperäinen kunto antaa sinulle mahdollisuuden suunnitella ja toteuttaa remontin juuri omien mieltymystesi ja tarpeidesi mukaisesti. Voit valita haluamasi materiaalit, värit ja tyylisuunnan, joka heijastaa persoonallisuuttasi ja luo kodikkaan ilmapiirin.

Kodin eteläiseltä pihalta löytyy ihastuttava terassi, joka kutsuu viettämään rentoja kesähetkiä ja tarjoaa mahdollisuuden omien puutarhaunelmien toteuttamiseen. Tässä rauhallisessa ja kodikkaassa ympäristössä viihtyy niin perhe kuin ystävätkin.

Tämän kodin sijainti on vertaansa vailla, tarjoten rauhallisen ja kodikkaan ympäristön samalla kun kaikki arjen palvelut ja hyvät liikenneyhteydet ovat lähettyvillä.

Ole yhteydessä ja tutustumassa tähän viihtyisään kotiin.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    574204
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Suvitie 11 b, 00780 HELSINKI
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4h + k + s + khh + erill.wc + at + 2var
    Asuinpinta-ala
    115 m2
    Asuinrakennuksen kerrosala on Helsingin kaupungin rakennus- ja huoneistorekisteriotteen (epävirallinen) mukaan 166 m². Pinta-alaan luettu olohuone, keittiö, kolme makuuhuonetta, sauna, pesuhuone, kodinhoitohuone, wc, eteinen ja tuulikaappi.
    Kokonaispinta-ala
    143 m2
    Käyttöönottovuosi
    1989
    Yleiskunto
    Tyydyttävä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    388 000,00 €
    Kiinteistövero
    1044,58 €/v 2024

    Sähkö: 4582,04 €/v 2023 20763 kWh/v. Vesi ja jätevesi: 300 €/v. Puhtaanapito: 344 €/v. Kiinteistövero: 1044,58 €/v 2024. . Viimevuosina takkaa ei ole käytetty lainkaan, joka nostaa sähkönkulutusta. Sähkönkulutus oli vuosina 2006-2015 luokkaa 15 000 kwh/vuosi. Aiempi omistaja käytti takkaa ahkerasti, jolloin vuosikulutus oli luokkaa 10 000 kwh/vuosi. Vuonna 2023 kulutus oli 20763 kwh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi, pakastekaappi, lattialiesi, keraaminen liesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Sauna: sähkökiuas. Kylpyhuone suihku, rättipatteri. Erillinen wc: suihku, peilikaappi, kaapisto, allaskaappi. Kodinhoitohuoneessa: pesukoneliitäntä, kaapistot. .

    Säilytystilat

    Vaatehuone, ulkovarasto

    Materiaalit

    Keittiö: Lautaparketti, tapetti/maalattu. Olohuone: Lautaparketti, tapetti/maalattu. Makuuhuoneet: Lautaparketti, tapetti/maalattu. Kodinhoitohuone: Laattalattia, seinät paneeli. Sauna: Laattalattia,, seinät paneloitu. Kylpyhuone: Laattalattia, seinät laatta. Eteinen: Lautaparketti, tapetti/maalattu. Wc: Laattalattia, seinät laatta. Tuulikaappi: Laattalattia, lasikuitutapetti.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu. Puurakenteinen, tiiliverhoilu.
    Kattotyyppi
    Auma
    Kattomateriaali
    Tiili. Suositellaan kattotiilien puhdistamista ja pinnoittamista/maalaamista. Pinnoittamisella voidaan pidentää kattotiilien teknistä käyttöikää. Vaihtoehtoisesti kattotiilet uusitaan lähivuosina. Rikkoontuneiden kattotiilien uusiminen.
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö. Varaava takka. Ei käytetty lähivuosina, eikä nuohottu.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Sähköpatterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poisto. Ilman vaihdon ohjauskytkin keittiön liesituulettimen yhteydessä.
    Energialuokka
    Ei energiatodistusta
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

    Tehdyt korjaukset

    2023: Ulko-ovien lukkojen huolto/uusiminen. 2022: Suihkuhanan vaihto. 2020: Aidan korjaus. 2016: Takan tulipesän huolto. Piha-alueen uusiminen (ajotie, reunakivet, pihalaatoitukset, siirtonurmikko, kukkapenkit). Rännien ja kourujen uusiminen.Jääkaappi ja pakastekaappi uusittu. 2015: Sadevesien imeytysjärjestelmän uusiminen. 2013: Astianpesukone uusittu. 2011: Liesi uusittu. Miksro uusittu. 2010: Huippuimurin uusiminen. 2008: Aita tien ja naapuritontin väliin. 2007: Lämminvesivaraajan vaihto.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    909 m2
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 11.10.1988, käyttöönottotarkastus. Asemakaava. Sitova tonttijako. Kirvesvarsi tontti. Helsingin kaupunki.
    Rakennusoikeus
    227 m2
    Lisätietoja maapohjasta
    Tehokkuusluku e=0,25.

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: S-Market Malmi noin 550 metriä. Malmin Nova noin 1,8 km. Koulut: Alueella. Päiväkoti: Alueella. Liikenneyhteydet: Bussipysäkki noin 180 metriä. Malmin juna-asema noin 1,8 km.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Kapteeninkatu 7, HELSINKI

    010 255 5900 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!