Palomäentie 33 A, Pyynikki, Tampere

Velaton myyntihinta 458 000 € Myyntihinta: 423 460 €
Käyttöönottovuosi 1921
Pinta-ala
141 m2
4h + k + kph/s + khh + 2 x wc + varasto

OP Koti tuntee Pyynikin parhaat paikat!

Seuraaville asukkaille vapautumassa kaunis puutalo-osake, rauhalliselta ja suositulta Palomäentieltä, aivan Pyynikinharjun vierestä. Tämän asunnon pohjaratkaisu on uniikki ja helposti muokattavissa oman maun mukaan.

Tämän kodin yläkerrassa remontoitu laadukas Puustellin keittiö, yksi makuuhuone, erillinen WC ja reippaan kokoinen olohuone, jossa on tunnelmallinen alkuperäinen kaakeliuuni. Alakerrassa on kaksi makuu/oleskelutilaa, kylpyhuone ja sauna, WC ja kodinhoitotila. Säilytystilan riittävyydestä pitävät huolen alakerrassa kaksi varastokomeroa, joita käytetään vaatehuoneina tällä hetkellä, erillinen n. 6m2 lämmin varasto ja reipas määrä kaappitilaa.

Asunto Oy Ilomäki on vuonna 1921 valmistunut arvostettu taloyhtiö, joka koostuu kolmesta tunnelmallisesta puutalosta, joissa jokaisessa asuu neljä perhettä. Jokaisen huoneiston käytettävissä on piha-alue. Taloyhtiöstä on vuosien saatossa pidetty hyvää huolta, ja viimeisimpänä remonttina peltikatteet uusittu vuonna 2022.

Sijainti on rauhallisella alueella, kuitenkin lähellä Tampereen keskustan kattavaa palveluvalikoimaa. Kotiovelta vain n. 1,5km matka keskustorille. Autolle löytyy paikka taloyhtiön takapihalta, ja vaivattoman etäisyyden päässä myös bussi- ja ratikkapysäkki.

Varaa oma yksityisesittelyaikasi vaikka heti :

Jesse Ouni / 040 5090 296 / jesse.ouni@op.fi tai

Virpi Sini / 040 7406 047 / virpi.sini@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    574124
    Kohdetyyppi
    Puutalo
    Osoite
    Palomäentie 33 A, 33230 TAMPERE
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4h + k + kph/s + khh + 2 x wc + varasto
    Asuinpinta-ala
    141 m2
    Kokonaispinta-ala
    141 m2
    Käyttöönottovuosi
    1921
    Kerros
    1/2
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    Ei
    Ikkunat ja näköalat
    Ikkunat ovat kolmeen ilmansuuntaan : koilliseen, kaakkoon ja lounaaseen.
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    423 459,88 €
    Velaton hinta
    458 000,00 €
    Lainaosuus
    34 540,12 €
    Neliöhinta
    3 248,23 €
    Hoitovastike
    562,10 €/kk
    Rahoitusvastike
    171,55 €/kk
    Yhtiövastike yht
    733,65 €/kk
    Vesimaksu
    19,00 €/hlö/kk

    Vesimaksu 19,00 €/hlö/kk, sähkölämmitys 108,00 €/kk 10037 kWh/v. Hoitovastike ja rahoitusvastike ovat neliöperusteisia. Rahoitusvastikkeen maksu perustuu jäljelläolevaan lainaosuuteen tehdyistä remonteista. Hoito- ja rahoitusvastikkeen peruste on 73m2. Alakerrassa on sähkölämmitys ja sähkönkulutus on vuonna 2023 ollut n. 10037 kWh / 108,00 euroa/kk (kaksi aikuista). Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.

    Varustus

    Keittiö

    Keittiössä : jääkaappipakastin, integroitu erillisuuni ja induktiotaso, liesituuletin, astianpesukone (2023 uusittu), kaapistot ja kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Kylpyhuoneessa : Kaksi suihkua, sauna sähkökiukaalla, WC, kylpyamme, pyyhepatteri, pesukoneliitäntä, kaapisto, peili, kiinteät valaisimet ja sähkötoiminen lattialämmitys. Erillinen WC : Peili, allaskaappi sekä kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Varasto n. 6m2, kaappitilaa ja vaatehuonekäytössä kaksi varastoa

    Materiaalit

    Yläkerta Keittiössä: Forbon Linoleum Click laattalattia, välitila laattaa ja seinät tapetoitu Olohuoneessa: Forbon Linoleum Click laattalattia, seinät tapetoitu Makuuhuoneessa: Forbon Linoleum Click laattalattia, seinät tapetoitu Eteinen: Forbon Linoleum Click laattalattia, seinät tapetoitu WC: Laattalattia, seinät tapetoitu Alakerta Alakerran makuu- / oleskelutiloissa : Lautalattia, seinät maalattu Kodinhoitotilassa: Laattalattia, seinät maalattu Saunassa: Laattalattia, seinät paneloitu Kylpyhuoneessa ja WC:ssä: Laattalattia, seinät laatoitettu

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Ilomäki
    Isännöitsijä
    Tammer-Isännöinti Oy / Janne Jaakkola
    Kiinteistönhuolto
    Osakkaat
    Asuinhuoneistoja
    12
    Taloyhtiössä on
    Kaapeli-TV

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu. Pääasiallinen rakennusmateriaali on hirsi/puu.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö. Alakerrassa on kylpyhuoneessa sekä kodinhoitotilassa sähkötoiminen lattialämmitys, muualla alakerran huoneissa sähköpatterit.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen ja koneellinen poisto. Huoneistossa alakerrassa koneellinen poisto ja Mobair korvausilmaventtiilit.
    Energialuokka
    Ei energiatodistusta
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

    Tehdyt korjaukset

    2008 Kaukolämpöliittymä, tuuletusparvekkeet ja ulko-ovet uusittu 2009 vesikattojen bitumointi ja kattovarusteet, yläpohjan ilmanvaihdon parantaminen, porrashuoneiden kunnostus/entisöinti ja ovipuhelimet 2010 vesijohdot -ja viemärit kunnostussuunnitelma 2010 ikkunaremontti 2011 julkisivumaalaus 2013-14 kaikkien talojen radonkorjauksia 2014 piippujen korjaukset, katon bitumointien paikkausta 2016 lukituksen uusiminen elektromekaaniseen IloQ-järjestelmään 2018 piha-alueen päällysteen korjausta ja radonkorjauksia talo 35 2019 radonkorjauksia talot 33 ja 31 2010-2022 talon 35 as 1, 3 ja 4 sekä talon 31 as 3 vesivahinkokorjaukset 2020-2022 talojen 31 ja 35 käyttövesiputkien uusiminen 2021 Talon 33 salaojien ja patolevyjen uusiminen 2022 Talojen kattojen uusiminen sekä alatalon putkiremontti. Asunnon remontit: 2020 : Yläkerran olohuoneen, makuuhuoneen ja eteisen lautalattiat päällystetty Forbon Linoleum Click -laatoilla, Lattialistat uusittu, Olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen laitettu kattolistat, eteisen kattolista korvattu uudella kapealla listalla, Olohuoneesta ikkunalauta poistettu, Kaakeliuunin eteen uusittu kipinäpelti, Yläkerran WC:n hana vaihdettu, Keittiössä mikroaaltouunin paikalle olevaan kaappiin laitettu takalevy ja ovi. Portaikon ja olohuoneen välissä oleva puukaide korvattu matalalla seinällä, jonka päällä on valkea koristelauta, Portaikon oikeanpuoleinen seinä tehty yhtenäiseksi ja siihen laitettu käsiohjain. Käsiohjaimen alapinnalle led-nauha jota ohjataan langattomasti. Alakertaan lisätty vaatekaapisto. Alakerran seinät maalattu. Edellisten asukkaiden toimesta : 2008 peruskerroksen pinnat (lattian hionta ja lakkaus, tapetointi, kattojen maalaus). 2009 kellarikerroksen sauna, kylpyhuone ja wc (vesieristys, laatoitus, katot, saunan panelointi, hanat, amme, kalusteet). 2015 peruskerroksen wc (lattian vesieristys,pinnat, kalusteet). 2015 kellarikerroksen seinäpintojen tasoitus ja maalaus, katon panelointi ja valaistuksen uusiminen. 2018 saunan kiuas ja lauteiden uusiminen. 2018 peruskerroksen sisäikkunoiden ja ikkunapuitteiden kunnostus (skrapaus, kittaus, maalaus). 2018 keittiöremontti, Puustelli.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Kunnossapitotarveselvityksen mukaan suunnitteilla : 2023 taloyhtiön sähköjärjestelmän selvitys 2024 Julkisivujen ja ikkunoiden maalauksia ja talojen parvekkeiden ovien huoltokorjaus 2025 palovaroitinjärjestelmän rakentaminen 2026 Peltikattojen maalaus 2027 talon 33:n käyttövesiputkien uusiminen (muissa taloissa vaihdettu jo) Muuten normaaleja vuosikorjaus huoltotoimenpiteitä

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    4 584 m2
    Omistus
    Vuokrattu
    Vuokralleantaja
    Tampereen kaupunki
    Tontin vuokra-aika
    Vuokrasopimus päättyy 30.4.2071
    Kaavoitus
    Asemakaava. Tampereen kaupunki

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Huippu sijainti! Kaikki Tampereen keskustan kattavat palvelut n.1,5km kävelymatkan päässä. Lähimpänä ruokakauppana on K-Market Amuri n. 0,7 km. Koulut: Tampereen lyseon lukio n. 0,45 km, Tampereen kansainvälinen koulu n. 0,45 km, Wiwi Lönnin koulu n. 1,1 km. Päiväkoti: Amurin päiväkoti n. 0,85 km. Pääkirjasto Metso n. 1km Terveysasema n. 0,95 km Keskustan palvelut n. 1,5 km Pyynikintori n. 0,5km. Liikenneyhteydet: Bussi ja ratikkapysäkit lähistöllä

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Tampere OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

    Hämeenkatu 12, TAMPERE

    010 254 6800 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!