Kohteessa esittely la 18.5. klo. 14:00 - 14:30.

Nenärengas 9 b, Vanhalinna, Lieto

Velaton myyntihinta 288 000 € Myyntihinta: 272 898 €
Käyttöönottovuosi 2020
Pinta-ala
74 m2
3h, k, s

Vanhalinnan rivitalokolmio hurmaa sinutkin?

Valoisan vaalean ja ylellisen tumman yhdistelmää tarjoilee tämä moderni puurakenteinen rivitaloasunto Liedon Vanhalinnan hienoissa tunnelmissa. Koti on sopimuksen mukaisesti vapaana luovuttamaan avaimensa sille, joka etsii siistiä ja sympaattista kaksitasoista kotia tältä alueelta. Asunnossa on 74 neliötä, jotka pitävät sisällään kauniit ja laadukkaat tilat käsittäen kaksi makuuhuonetta, olohuoneen, keittiöseinän ja ruokailutilan sekä kaksi erillistä wc:tä, kylpyhuoneen, saunan ja toisen makuuhuoneen yhteydessä olevan vaatehuoneen. Huoneistoon kuuluu myös parveke ja asunnon kummallakin puolella olevat terassit sekä takapihan terassilla oleva poreallas. Etupihan parveke ja terassi katselevat etelää kohden ja takapihan ranskalainen parveke sekä terassi pohjoiseen. Sisäänkäynnin vieressä on varastotila.

Kodin alakerrassa kaapistollinen eteinen johdattelee sauna- ja kylpyhuonetiloihin sekä alakerran vaatehuoneelliseen makuuhuoneeseen. Alakerrassa on myös toinen erillisistä wc-tiloista. Eteisaulasta lähtevät kauniit kierreportaat, jotka vievät kodin yläkertaan. Sinne on sijoitettu toinen makuuhuoneista sekä yhtenäinen keittiö-, ruokailu-, ja olohuonetila sekä toinen erillinen wc. Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle, joka on avaran kokoinen tarjoten hyvin tilaa vaikkapa ruokailuun kesäkeleillä. Vaihtoehtoisesti auringonpalvoja voi ottaa tilan haltuunsa tässä etelää kohden olevassa tilassa.

Tähän kotiin on helppo muuttaa ja vieläkin helpompi ihastua. Sen kunto on hyvä ja maalämpöinen taloyhtiö on nuori. Tässä asunnossa on takkavaraus, jos sellaista uuden omistajan mieli halajaa. Kodin keittiötilan kaapistot ovat puhtaan valkoiset tummine työtasoineen. Tilan kiintokalusteina ovat mm. Electroluxin kodinkoneet, kuten jääkaappipakastin, induktioliesi, liesituuletin, mikroaaltouuni ja astianpesukone. Keittiötila jatkuu saumattomasti ruokailutilan ja olohuoneen yhdistelmään. Ilman turhia väliseiniä tila onkin avara ja kaunis. Asunnon lattiat ovat laminaattia, seinät ovat vaaleaa ristiinliimattua massiivipuuta. Kylpyhuoneen ja saunan lattialämmitteisyys tarjoilee varpaille ylellistä lämpöä. Lattia on laatoitettu kummassakin tilassa samalla tummalla laatalla, kylpyhuoneen seinien laatoitus on vaaleaa ja sähkökiukaisen saunan seinät on paneloitu. Lasiseinä erottaa kylpyhuoneen ja saunan toisistaan ja kylpyhuoneesta on helppo pujahtaa terassin porealtaan hellittäväksi.

Taloyhtiö on rakennettu vuonna 2020, joten mitään ihmeempää korjausta ei ole vielä ollut tarpeen tehdä. Pihaa on asfaltoitu ja parvekkeille lisätty lasitukset. Tiedossa olevissa remonteissa ja korjaustarpeissakaan ei ole mainintoja mistään muusta kuin normaaleista huoltotoimenpiteistä. Yhtiön tiloissa on urheiluvälinevarasto ja jokaiseen asuntoon kuuluu yksi autokatospaikka sekä yksi piha-autopaikka.

Mukavat ja monipuoliset ulkoilumahdollisuudet ovat käden ulottuvilla tässä kodissa asuessa. Asuinalueena kohde on rauhaisaa seutua, josta on kuitenkin vain lyhyet ajomatkat ympäröiviin suurempiin kaupunkeihin. Autolla Turun keskustaan ajat hyvinkin nopeasti. Jos tämä koti tuntuu puhuttelevan sinua, olet tervetullut tutustumaan siihen lisää paikan päällä!

Tätä ihanaa kohdetta esittelee ja siitä lisätietoja antaa Tuomas Piha, puh. 050-4125 797, tuomas.piha@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    574003
    Kohdetyyppi
    Rivitalo
    Osoite
    Nenärengas 9 b, 21410 VANHALINNA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3h, k, s
    Asuinpinta-ala
    74 m2
    Kokonaispinta-ala
    74 m2
    Käyttöönottovuosi
    2020
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    1-2/2
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On, lasitettu
    Ikkunat ja näköalat
    Etupihan parveke etelään ja takapihan ranskalainen parveke pohjoiseen Etupihan terassi etelään ja takapihan terassi pohjoiseen
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    272 898,09 €
    Velaton hinta
    288 000,00 €
    Lainaosuus
    15 101,91 €
    Neliöhinta
    3 891,89 €
    Hoitovastike
    244,20 €/kk
    Rahoitusvastike
    101,38 €/kk
    Yhtiövastike yht
    345,58 €/kk

    Kylmävesimaksu 6,45 m3 Lämminvesimaksu 8,15 m3 Varainsiirtovero 1,5% velattomasta kauppahinnasta.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin Electroluxin kodinkoneet, induktioliesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, poreallas, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, ulkovarasto

    Materiaalit

    Keittiö: Lattiassa Laminaatti, seinät CLT. Olohuone: Lattiassa Laminaatti, seinät CLT. Makuuhuone 1: Lattiassa Laminaatti, seinät CLT. Makuuhuone 2: Lattiassa Laminaatti, seinät CLT. Sauna: Lattiassa laatta, seinät paneloitu. Kylpyhuone: Kokonaan laatoitettu. Eteinen: Lattiasssa Laatta, seinät CLT. Wc: Kokonaan laatoitettu. Wc2: Kokonaan laatoitettu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    As Oy Liedon Vanhalinnan Kreivi 1
    Isännöitsijä
    Taisto Ihajarvi / taisto.ihajarvi@isannoitsijapalvelut.fi
    Kiinteistönhuolto
    Osakkaat
    Asuinhuoneistoja
    6
    Taloyhtiössä on
    Urheiluvälinevarasto, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu
    Kattotyyppi
    Pulpetti
    Kattomateriaali
    Huopa
    Lämmitysjärjestelmä
    Maalämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys vesi
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen
    Energialuokka
    B 2018

    Tehdyt korjaukset

    Tason parannuksia tehty : Pihan asfaltointi. Parvekkeiden lasitukset.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Hallituksen korjaustarveselvitys seuraavalle viidelle vuodelle: Piha: normaalit huoltotoimenpiteet Perustukset ja runko: normaalit huoltotoimenpiteet Julkisivut: normaalit huoltotoimenpiteet Ikkunat ja ulko-ovet: normaalit huoltotoimenpiteet Katto: normaalit huoltotoimenpiteet Huoneistojen märkätilat: normaalit huoltotoimenpiteet Yleiset tilat: normaalit huoltotoimenpiteet Lämmitysjärjestelmä: normaalit huoltotoimenpiteet Vesi- ja viemärijärjestelmä: normaalit huoltotoimenpiteet Ilmanvaihto: normaalit huoltotoimenpiteet Sähkö- ja tietojärjestelmä: normaalit huoltotoimenpiteet

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    2 239 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Liedon kunta

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Aura OP Koti Turun Seutu Oy LKV

    Turuntie 2, AURA

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!