Matkapuhelin: 050 4125797 tuomas.piha@op.fi

Tuomas Piha

Myyntineuvottelija
Koulutus: Tradenomi
Matkapuhelin: 050 4125797 tuomas.piha@op.fi

Kiinteistönvälitys oli alana kiinnostanut minua pitkään ja aloittaessani tiesin jo alkumetreillä, että tämä on minun juttuni. Olen kotoisin Pöytyältä ja työskentelen OP Koti Turun Auran toimistossa, joten tunnen alueen ja puhun paikallisten kanssa samaa kieltä. Maatilan kasvattina olen oppinut, että työt eivät katso kelloa ja se tapa toimia sopii minulle. Sitoudun hoitamaan asiakkaan asiat huolella ja olen aina tavoitettavissa, kun kysyttävää ilmenee. Minulla on taito kuunnella ja olen helposti lähestyttävä, joten kanssani on vaivatonta työskennellä. Kehitän ammattitaitoani jatkuvasti niin koulutuksin kuin kollegoiden kanssa sparraillen, mutta parhaiten opin tekemällä. Työkaverini kuvaavat minua helposti lähestyttävänä, harkitsevana ja nopeana oppijana, jolla on valoisa tulevaisuus alalla.

Asuntokauppa on yksi suurimmista päätöksistä elämässä ja pyrin tekemään siitä mahdollisimman sujuvan kaikille kaupan osapuolille. Vastuullisuus ja tarkkuus ovat minulle kunnia-asioita ja pyrin hoitamaan asiat ajoissa välttääkseni viime hetken kiireet. Kaiken keskiössä on asiakkaan tyytyväisyys ja pyrinkin selittämään kaupan kiemurat aina mahdollisimman ymmärrettävästi ja pitämään osapuolet ajan tasalla yhdessä sovitulla tavalla.

Vapaa-aikaani vietän usein urheillen ja viihdyn erityisesti salibandyn parissa. Maatilan hommat toimivat hyvänä vastapainona välittäjän työlle.

Etsit sitten uutta kotia tai myyt vanhaasi, olen täällä sinua varten.

AuraOP Koti Turun Seutu Oy LKV

Turuntie 2 21380 AURA

Kysy minulta näistä kohteista

Ota yhteyttä

Aura -
OP Koti Turun Seutu Oy LKV
Vastaanottaja:
Tuomas Piha
Myyntineuvottelija
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.