Riihitie 13, Eestinmäki, Porvoo

Velaton myyntihinta 232 000 € Myyntihinta: 232 000 €
Käyttöönottovuosi 1976
Pinta-ala
147 m2
5h, k

Tässä kodissa ei tilat heti lopu! Eestinmäen rauhallisella pientaloalueella paritalon puolikas etsii nyt uusia asukkaita. Sisään astutaan alakertaan, missä tilava eteisaula, askarteluhuone ja saunaosasto. Yläkerrassa neljä mainionkokoista makuuhuonetta, kylpyhuone avara avokeittiö yhdistetty sekä ruokailutilaan että olohuoneeseen. Tämä koti sopii täydellisesti tilaa haluavalle perheelle tai useammallekin etätyöläiselle. Pesutilat on jaettu yläkerran kylpyhuoneeseen sekä alakerran sauna/pesuhuoneeseen. Ulkoilmasta nautit myös molemmista kerroksista käsin, sillä käytössäsi on sekä koko asunnon leveynen parveke että vehreä taka- ja etupiha. Viihtyisä terassi aurinkoisella etupihalla. Tämä kahden asunnon paritalo on asunto-osake joten varainsiirtoveroa maksat vain 1,5%. Hyvät kulkuyhteydet Porvooseen ja Helsinkiin. Esittelyt ja lisätiedot Anki Nyholm 041 3196555 tai ann-christin.nyholm@op.fi Toivottavasti nähdään esittelyssä. Onko nykyinen kotisi vielä myymättä? Autan mielelläni myös sen myymisessä. Ota yhteyttä, minulta saat maksuttoman arvion sekä henkilökohtaisen välitystarjouksen.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    573988
    Kohdetyyppi
    Paritalo
    Osoite
    Riihitie 13, 06450 PORVOO
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    6
    Huoneet
    5h, k
    Asuinpinta-ala
    147 m2
    Kokonaispinta-ala
    147 m2
    Käyttöönottovuosi
    1976
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    1/2
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On
    Parvekkeen kuvaus
    Iso koko asunnon leveynen parveke
    Ikkunat ja näköalat
    Kolmen makuuhuoneen ikkunat itään, takapihalle, metsään päin. Keittiön, olohuoneen ja yhden makuuhuoneen ikkunat, sekä parveke länteen, etupihalle päin.
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    232 000,00 €
    Neliöhinta
    1 578,23 €
    Hoitovastike
    204,00 €/kk
    Yhtiövastike yht
    204,00 €/kk
    Vesimaksu
    20,00 €/hlö/kk

    Vesimaksu on ennakkomaksu, joka kerran vuodessa tarkistetaan ja maksetaan oman kulutuksen mukaan. Asunnossa on LPO valokuitu, nykyisten omistajien sopimuksen mukaan 48.80€/kk. Lämmitysjärjestelmän vaihto on juuri saatettu loppuun vuoden 2024 alussa. Maakaasu vaihdettu ilmavesilämpöpumppuun. Tästä johtuen tämän hetken vuotuiset lämmityskustannukset eivät ole tiedossa. Arvioitu yhteiset kulut lienevät n. 400€/kk/asunto (tasaisesti kuukausille jaettuna), oletuksena, että lämmitysjärjestelmän vaihto tuo säästöjä, ( laskettu aiemman kaasun hinnan mukaan). Hoitovastikkeen ylimenevät kulut, on maksettu lasku kerrallaan.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, erillisuuni, kaasuliesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Sauna remontoitu 2008, sähkökiuas, kylpyhuone yläkerrassa, missä myös wc-istuin., erillinen wc alakerta, suihku yläk kph:ssa ja kaksi suihkua saunan pesutilassa, peilit, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys Sähköinen,alak aulassa, pesuhuoneessa ja saunassa., kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, autotalli, alakerran varastohuone

    Materiaalit

    Keittiö: Maalatut seinät ja laminaattilattia. Olohuone: Maalatut seinät ja parkettilattia. Makuuhuone 1: Maalatut seinät ja parkettilattia. Makuuhuone 2: Maalatut seinät ja parkettilattia. Makuuhuone 3: Maalatut seinät ja parkettilattia. Sauna: Puupaneeliseinät ja laattalattia. Kylpyhuone: yläkerta: seinät kaakeloitu ja laattalattia. Eteinen: alakerran eteisaulassa maalatut-/tapetoitu- ja tiiliseinä, laattalattia sähköisellä lattialämmityksellä. Askarteluhuone: Alakerrassa, maalatut seinät ja laattalattia. Wc: Alakerta: maalatut seinät ja laattalattia. Makuuhuone 4: Maalatut seinät ja parkettilattia. Saunan pesuhuone: Seinät kaakeloitu ja laattalattia.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Estbackan Riihitie 13
    Isännöitsijä
    Kenneth Holmström
    Kiinteistönhuolto
    Osakkaat
    Asuinhuoneistoja
    2
    Autopaikat
    2 kpl
    Taloyhtiössä on
    Yhteisantennijärjestelmä, tietoliikenneyhteys, tekninen tila

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Tiili. Puurunko, tiiliverhoiltu. 2021 Rakennuksen osalta asuintilojen ulkoseinien tiiveyttä tarkastettu lämpökameralla ilmavuotojen varalta. Merkittäviä ilmavuotoja tai eristyspuutteita ei havaittu.
    Kattotyyppi
    Pulpetti
    Kattomateriaali
    Huopa. Uusi bitumikate on asennettu vanhan katteen päälle 2014. Kattoikkunat uusittu 2014.
    Lämmitysjärjestelmä
    Muu. Lämmitysjärjestelmä uusittu ja valmistunut 2/2024.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen
    Energialuokka
    Ei energiatodistusta
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa. ENERGIATODISTUS TILATTU.

    Tehdyt korjaukset

    2009 Yläpihan puolelle asennettu salaojitusta. Salaojien hulevedet ohjataan hulevesiverkostoon Uusi bitumikate on asennettu vanhan katteen päälle 2014. Kattoikkunat uusittu 2014. 2021 Rakennuksen osalta asuintilojen ulkoseinien tiiveyttä tarkastettu lämpökameralla ilmavuotojen varalta. Merkittäviä ilmavuotoja tai eristyspuutteita ei havaittu. 2022 Käyttövesiputket uusittu Lämmitysjärjestelmä uusittu ja valmistunut 2/2024.. Asunnon remontit: Nykyisen omistajan teettämät remontit asunnossa Riihitie 13 A: 2008 Yläkerran pintaremontti, lattiamateriaalit, pintamaalauksia ja vaatekaappien uusiminen. 2008 Keittiö uusittu kokonaan ja väliseinä purettu. 2009 Tehty kulku autotallin takana olevaan alapohjaan. 2009 Korvausventtiilejä yläkerran ikkunoihin asennettu. 2009 Sauna ja pesutila remontoitu. Samalla asennettu sähköiset lattialämmitykset kph, sauna, alakerran aulaan ja wc tilaan. 2012 Ilmanvaihdon lisääminen alakertaan, asentamalla korvausilmaventtiili alakerran huoneen ikkunaan ja ilmanvaihtoritilä varastohuoneen välioveen. 2020 Parvekalattian pinnoitteen sekä päätyseinän laudoituksen uusiminen. 2022 Takapihan tukimuurin uusiminen 2022 Käyttövesiputkiremontti 2022 Yläkerran wc/kph uusittu, myös viemärivedot. Yllä mainittujen remonttien lisäksi on vuosien varrella vaihdettu lämmityspattereita ja termostaatteja, sekä tehty muita pinta-maalauksia/remontteja.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    ” Yhtiöllä ei ole asunto-osakeyhtiölain (1599/2009) 6 luvun 3 § 2 kohdan vaatimaa hallituksen kirjallista selvitystä yhtiökokoukselle sellaisesta tarpeesta yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitoon seuraavalla viidelle vuodelle, joka vaikuttaa olennaisesti osakehuoneiston käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin kustannuksiin.”

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 660 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Porvoon kaupungin kaavoitusosasto

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Porvoon keskustaan torille n. 4 km. Eestinmäen ruokakauppaan n. 500m. Päiväkoti: Eestinmäen päiväkoti 300m.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Porvoo OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Rauhankatu 27, PORVOO

    010 256 3160 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!