Timanttikiteenkuja 10 A, Kivistö, Vantaa

Velaton myyntihinta 248 000 € Myyntihinta: 248 000 €
Käyttöönottovuosi 2015
Pinta-ala
45,5 m2
1-2h + kt + parvi + kph + lasitettu parveke (yj. 1-2h + kt + parvi)

Kysy omaa esittelyaikaa välittäjältä, sovitaan näyttö joustavasti.

Astu sisään ja rakastu tähän avaraan, inspiroivaan Kotiin!

Vuonna 2015 rakennettu loft- tyylinen kerrostalo, jonka ylimmästä kerroksesta löytyy avara - lähes viiden metrin huonekorkeuden omaava kaksikerroksinen fabrik -henkinen unelmakoti.

Huoneisto pitää sisällään upean avokeittiön sekä runsaasti lisätilaa tuovan 16,5 neliömetrin parvikerroksen. Toimivien neliöiden ja mainion kuutiotilavuuden lisäksi valonsäteitä ja väljyyttä tuovat lattiasta korkealle ulottuvat ikkunat, joiden jatkumona avautuu huoneiston levyinen lasitettu terassiparveke avoimine näkymineen rauhalliselle sisäpihalle.

Säilytystilaa on tilavassa parven alle rakennetussa vaatehuoneessa, huoneistossa on lisäksi saunavaraus sekä tyylikäs vaalea sävymaailma. Näitä helmiä on harvoin tarjolla!

Katso videolinkistä kodin esittelyvideo ja ihastu!

Omatonttinen taloyhtiö sijaitsee Kivistön parhaimilla paikoilla. Arki on helppoa alueella, sujuva julkinen liikenne kuljettaa mm. kehärataa pitkin ja uusi lähipalvelukeskus Kivis on kävelymatkan päässä. Tuleva Citymarket 20:n muun erikoisliikkeen kanssa lisää alueen palveluita entisestään.

Lisätiedot ja esittelypyynnöt:

Anita Manner YKV, LKV, KiAT, Sisustaja

040 645 2750

anita.manner@op.fi.

Mikäli tarvitset luotettavaa ja turvallista välityspalvelua, ota yhteyttä. Sovitaan luottamuksellinen tapaaminen, annan sinulle kilpailukykyisen välitystarjouksen asuntosi myyntiä silmällä pitäen.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    573889
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Timanttikiteenkuja 10 A, 01700 VANTAA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    2
    Huoneet
    1-2h + kt + parvi + kph + lasitettu parveke (yj. 1-2h + kt + parvi)
    Asuinpinta-ala
    45,5 m2
    Kokonaispinta-ala
    62 m2
    Käyttöönottovuosi
    2015
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    4/4
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Ei
    Parveke
    On, lasitettu
    Parvekkeen kuvaus
    Lasitettu parveke ilta-auringon suuntaan, rauhalliset näkymät sisäpihalle.
    Ikkunat ja näköalat
    Ikkunat n. lännen suuntaisesti, näkymät rauhalliselle sisäpihalle.
    Vapautuminen
    1-2 kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    248 000,00 €
    Neliöhinta
    5 450,55 €
    Hoitovastike
    218,40 €/kk
    Muu vastike
    39,60 €/kk
    Yhtiövastike yht
    258,00 €/kk
    Vesimaksu
    20,00 €/hlö/kk

    Vesimaksu 20,00 €/hlö/kk, saunamaksu 20,00 €/kk. Hoitovastike lasketaan käyttäen perusteena asuinhuoneistojen pinta-aloja ja se on määrättävä yhtä suureksi kultakin neliömetriltä, kuitenkin siten, että vastikekerroin huoneistoalaan laskettavalta osalta on 1 ja parvien osalta 0,50. Hoitovastike yhteensä asuinhuoneistovastike ja parvi 258 €/kk. Vesimaksu on ennakkomaksu 20 €/hlö/kk. Saunamaksu kertamaksu 5 €. Hallituksella valtuudet periä tarvittaessa talousarvion lisäksi enintään kaksi (2) ylimääräistä hoitovastiketta tilikauden aikana. Valtuutus on voimassa seuraavan kevään varsinaiseen yhtiökokoukseen sakka. Lisäksi hallitukselle myönnetään valtuudet tarkistaa ja muuttaa osakkailta perittävien pääomavastikkeiden määriä, mikäli lainan koron muutokset sitä edellyttävät.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin integroitu, erillisuuni, liesitaso induktio, liesituuletin - aktiivihiili, astianpesukone integroitu, kaapistot, kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Kylpyhuone, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, kellarikomero

    Materiaalit

    Keittiö: Parkettilattia, seinät maalattu. Olohuone: Parkettilattia, seinät maalattu. Kylpyhuone: Laattalattia, seinät laatoitettu. Parvi: Parkettilattia, seinät maalattu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Kivistön Koneisto
    Isännöitsijä
    Oiva Isännöinti Seinäjoki Oy / Helsinki, Heli Remes puh. 010 755 6218
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    37
    Autopaikat
    30 kpl
    Taloyhtiössä on
    Sauna, kuivaushuone, lastenvaunuvarasto, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, smart-postilokerikot, tekninen tila, lämmönjakohuone, sähköpääkeskus, taloyhtiölaajakaista 10M

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Tiili
    Kattotyyppi
    Pulpetti
    Kattomateriaali
    Huopa
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä, LTO
    Energialuokka
    C 2013
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    E-luku 128. Viimeinen voimassaolopäivä 11.8.2025

    Tehdyt korjaukset

    2021-22 EkeSmart automaatiojärjestelmän uusinnan selvittely ja suunnittelu 2020 Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja ilmamäärien säätö, suodattimien vaihto 2018-2019 Parvekkeiden ja terassien pieli- ja laattaelementtien korjaukset (EKE) 2017 Grillin rakentaminen, betonipenkit ja -pöydät 2017 Metsänpuoleisen raja-aidan rakentaminen 2016 Asuinhuoneistojen/kylpyhuoneiden lattialämmitysten ongelmien selvitys (EKE) 2016 Asuinhuoneistojen lattialämmityksen kartoitus ja ilmavuotojen kartoitus lämpökamerakuvauksella (EKE) 2016 Asuinhuoneistojen ikkunoiden ja ovien tiivisteiden ja karmien korjaus (EKE) 2016 Asuinhuoneistojen ilmanvaihdon mittaus- ja säätötyöt (EKE) 2016 Parvekkeiden B 27,B 29, vesieristysten parannustyöt 2016 Terassilasitustoimenpideluvan mukaiset terassilasitustyöt 2016 Parvekkeiden vedenpoiston kaatojen parannustyöt (EKE) 2016 - 2018 Vuositarkastukset ja tarkastusten mukaisten puutteiden korjaus 2015 - 08 Vastaanottotarkastus, luovutus ja käyttöönotto 2015 - 12 C-osan terassialueiden vedenpoiston parannus (EKE). Asunnon remontit: Osakas on 2015 jälkirakentanut huoneistoon keittiön kokonaisuudessaan (keittiökalusteet, hanan ja liitosten asennukset, liesikuvun yms) tekemänsä keittiösuunnitelman mukaan ja toimittanut pyydetyt dokumentit taloyhtiölle. Osakkaan ja yhtiön kunnossapitovastuusta yhtiöjärjestyksen 7§:ssä. Vaatehuoneen rakentaminen Eteisen kaapisto

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Vahvistettu yhtiökokouksessa 16.5.2023 2023 EkeSmart automaatiojärjestelmän uusinnan selvittely ja suunnittelu 2023 Timanttiparkin latausjärjestelmän rakentaminen. 16.5.2023 yhtiökokouksessa todettiin Timanttiparkki Oy:n toteuttavan sähköautojen latausjärjestelmän hankinnan ja rahoituksen. 2024-2026 EkeSmart automaatiojärjestelmän korvaaminen Asunto-osakeyhtiölain mukaisen hallituksen kirjallisen selvityksen yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitotarpeista seuraavan viiden vuoden aikana tarkoitus on, että hallitus esittää arvionsa kunnossapitotöitä, jotka voivat vaikuttaa osakehuoneiston käyttämiseen tai siitä aiheutuviin kustannuksiin. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään aina yhtiökokouksessa erikseen. Kunnossapitotarveselvitys päivitetään vuosittain.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    3 056 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Vantaa kirjaamo@vantaa.fi

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Kävelymatka lähikauppaan. Kauppakeskus Kivis, missä S-Market ja Lidl. Terveysasema kauppakeskus Kiviksessä. Alueen palveluita parantaa entisestää Citymarket valmistuessaan. Citymarketin yhteyteen on tulossa myös 20 muuta liiketilaa. Koulut: Aurinkokiven koulu. Päiväkoti: Alueella useita. Kehittyvässä Kivistössä pääsee myös liikkumaan ja pitämään huolta kunnosta niin pyöräillen kuin kävellenkin. Myös lenkki- ja suunnistuspolkuja palloilukenttiä ja tiloja löytyy monipuoliseen liikuntaan. Kivistöntien päästä alkavat hiihtoladut Espooseen ja Helsinkiin asti. Lähellä on useita leikkipuistoja, mm. Paasipuiston leikkipaikka ja hiekka/luistelukenttä. Golfin ystäville on Keimolan Golf lähellä. Liikenneyhteydet: Kivistön juna-asemalta, jonne alle kilometrin matka, hyvät ja nopeat yhteydet kehärataa pitkin lentoasemalle, Myyrmäkeen, Tikkurilaan ja Helsingin rautatieasemalle, omalla autolla liikkuvalle kehätiet ja valtaväylät sujuvien yhteyksien päässä

    Lisätiedot

    Yhtiö on siirtänyt osakeluettelonsa Huoneistotietojärjestelmään, ostaja on tietoinen, että hänen tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden (2) kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Ostaja on tietoinen siitä, että mikäli edellä mainittu määräaika laiminlyödään, seuraa tästä hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta maksetaan kauppakirjan allekirjoittamisen yhteydessä.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Vantaa OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Kielotie 11, VANTAA

    010 255 5950 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!