Kääpäkatu 4 G, Kannisto, Kerava

Velaton myyntihinta 95 000 € Myyntihinta: 64 063 €
Käyttöönottovuosi 1969
Pinta-ala
56 m2
2h + k

Tämä tilava kaksio tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden edulliseen asumiseen hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Asunto sopii erinomaisesti niin yksin asuvalle kuin pariskunnallekin. Tilavassa makuuhuoneessa on valmiina liukuovikaapisto ja hyvin tilaa vielä parivuoteelle. Keittiön ja makuuhuoneen ikkunoista avautuvat vehreät näkymät talon takapihalle. Kylpyhuone on remontoitu taloyhtiön toimesta putkiremontin yhteydessä ja siellä on hyvin tilaa myös pesutornille. Lasitettu parveke olohuoneen perällä tuo valoa asuntoon ja toimii tarvittaessa aputilana melkein ympäri vuoden. Tilava parveke antaa mahdollisuuden nauttia ulkoilmasta ja luonnosta myös sateisina päivinä. Näkymät avautuvat taloyhtiön pihalle sekä lasten leikkipaikalle.

As. Oy Kääpäkatu 4 on hyvin hoidettu taloyhtiö, jossa on tehty vuosien saatossa paljon isoja remontteja. Lämmitysmuotona on energiatehokas maalämpö. Taloyhtiössä on kaikki tarvittavat palvelut, kuten sauna, urheiluvälinevarasto, kuivaushuone ja kellarikomerot.

Asunto sopii erinomaisesti sijoittajalle sekä ensiasunnon ostajalle. Päivittäin tarvittavat palvelut, kuten ruokakauppa, päiväkoti ja koulu ovat kävelyetäisyydellä. Julkiset kulkuyhteydet ovat hyvät bussilla tai tai junalla, joten omaa autoa ei välttämättä edes tarvitse.

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    573831
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Kääpäkatu 4 G, 04260 KERAVA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    2
    Huoneet
    2h + k
    Asuinpinta-ala
    56 m2
    Kokonaispinta-ala
    56 m2
    Käyttöönottovuosi
    1969
    Yleiskunto
    Tyydyttävä
    Kerros
    2-3/3
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Ei
    Parveke
    On, lasitettu
    Vapautuminen
    Heti

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    64 063,23 €
    Velaton hinta
    95 000,00 €
    Lainaosuus
    30 936,77 €
    Neliöhinta
    1 696,43 €
    Hoitovastike
    233,70 €/kk
    Rahoitusvastike
    213,44 €/kk
    Yhtiövastike yht
    447,14 €/kk
    Vesimaksu
    13,00 €/hlö/kk

    Autopaikat: kylmä 5,00€/kk ja lämmin 11,00€/kk. Yhtiön ulkopuolisille kylmä 10,00€/kk ja lämmin 22,00€/kk. Vesimaksun peruste: Vesimaksu on ennakko, tasaukset 4,16€/m3 kylmä ja 9,98€/m3 lämmin. Rahoitusvastike koostuu: Laina 1 Taloustekninen peruskorjaus 176,70 €/kk, Laina 2 vesivahinko, huoneistot 8,24 €/kk ja Laina 8 Maalämpö ja lämmön talteenotto 28,50 €/kk. Huoneistoa rasittava lainaosuus 30 936,77 €/ 26.3.2024 ja 9.2.2024 täsmäytetään taloyhtiön toimesta viimeistään lainan poismaksun yhteydessä. Lainaosuus voidaan täsmäyttää kaupanteon yhteydessä erillisellä lainaosuuslaskelmalla, jonka kustannuksista vastaa ostaja.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, lattialiesi, induktioliesi, liesikupu aktiivihiilisuodatin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Häkkivarasto

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    As. Oy Kääpäkatu 4
    Isännöitsijä
    Kanniston Huolto Oy/Reija Villanen
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    60
    Autopaikat
    37 kpl, 12 kpl
    Taloyhtiössä on
    Sauna, kuivaushuone, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, askarteluhuone, väestösuoja, kaapeli-TV, mahdollisuus autopaikkaan, kiinteistöyhteys kuitu

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti
    Lämmitysjärjestelmä
    Maalämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poisto
    Energialuokka
    Ei energiatodistusta
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

    Tehdyt korjaukset

    2020: Tonttivesijohto. 2018-2019: Talotekninen peruskorjaus. 2018: Elementtisaumaustenn uusiminen. Linjasaneeraus suunnittelu ja urakan kilpailutus. 2017: Asbesti ym. haittaainekartoitus. Hankesuunnitelma. 2014: Ilmastointikanavien puhdistus ja säätö. Maalämmön ja lämmöntalteenoton toteutus. Kattojen pinnoitus. 2009: Lämmönvaihtimen uusiminen. Pohjaviemäreiden kunnostus. 2004: Käyttövesiputkien uusiminen. 2003: A- ja B-talon saunojen peruskorjaukset. 2002: Maapohjakellareiden kunnostus.. Asunnon remontit: 2015 laminaattilattian asennus ja seinien maalaaminen 2015 keittiön kaappien ovet ja vetimet vaihdettu (+ muutama runko)

    Suunnitellut korjaukset

    Ylimääräinen yhtiökokous 26.10.2023: Päätettiin yksimilisesti hyväksyä hallituksen esitys asuntojen D 31 ja D 28 vesivahingon korjauksesta, valvojasta ja 25.000,00€:n tililimiittin avauksesta tai lainan nostosta. Laina 2 Vesivahinko, huoneistot: nostettu laina 11 050,00 euroa ja nostamaton laina on 13 950,00 euroa.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Hallituksen selvitys yhtiön rakennusten ja kiinteistöjen kunnossapitotarpeesta seuraavan viiden vuoden ajalle ovat: 2023: A-talon kylmäkellareiden kartoitus. Salaojapuutteiden kartoitus. Sähköauton latauspisteiden kartoitus/ARA-tuki. 2024: Ikkunat- ja oviremontti ARAN energiatuki 20-40%. 2026: Pihasuunnitelma. Nurmikoiden ja asfaltin uusinta. Parvekkeiden kuntotutkimus. Lukituksen kartoitus taloyhtiölle. Maapohjakellareiden A- ja B-talo korjaus. Käynnistettävien toimenpiteiden toteutus ja rahoitus päätetään yhtiökokouksissa erikseen.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    9 935,8 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Keravan kaupunki

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Lähikauppa Alepa n. 400m. Savion palvelut n. 1,3km: K-Supermarket, pitseria, R-Kioski, kampaamo, kuntosali. Keravan keskustan palvelut n. 2 km: Kauppakeskus Karuselli, Prisma, Citymarket, ravintoloita, kauneuhoitopalveluita ym. Koulut: Savion koulu (lk. 1-9) n. 1km, Svenskbacka skola n. 100m. Päiväkoti: n. 100m. Liikenneyhteydet: Bussi n. 150m, Savion juna-asema n. 1,5km, Keravan juna-asema n. 2,3km

    Lisätiedot

    Yhtiö on siirtänyt osakeluettelonsa Huoneistotietojärjestelmään. Ostaja on tietoinen, että hänen tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden (2) kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Ostaja on tietoinen siitä, että mikäli edellä mainittu määräaika laiminlyödään, seuraa tästä hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Kerava OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Paasikivenkatu 3, KERAVA

    010 254 2520 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!